Четвер, 16.05.2024, 19:04

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 10 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

10 тур, 28.06.2015 року

«Дністер» (м. Заліщики) – «ДСО» (м. Тернопіль) – 2:1

ФК «Зборів» – ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – 0:2

ФК «Борщів» – ФК «Буревісник» (м. Кременець) – 0:3 (техн.)

ДЮСШ (м. Тернопіль) – ФСК «Чортків» – 0:1

ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – гру перенесено

ФК «Нива» (м. Теребовля) – ФК «Бережани» – гру перенесено

Детальний звіт про матч «Дністра» з командою ФК «ДСО»», а також про 10 тур чемпіонату області очікуйте найближчим часом.

Сергій Дудка

... Читати далі »

Переглядів: 532 | Додав: dydka85 | Дата: 28.06.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської областіВ неділю, 28 червня, відбудеться 10 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на власному полі міського стадіону «Дністер» із командою Державної Служби Охорони («ДСО») м. Тернопіль. Суперники є новачками обласної першості, вони ще ні разу не брали участі в обласній першості, тому команда гостей є невідомою для «Дністра», так і для всіх інших команд. Варто відмітити, що свої домашні матчі команда «ДСО» проводить на міському стадіоні міста Збаража, тому у короткій історії про наших суперників ми розкажемо про місто Збараж.

Збараж (пол. Zbaraż) – місто у Тернопільській області, центр Збаразького району. Збараж віднесено до 39 міст України з найбільшою кількістю історичних пам'яток. Населення – 16,2 тис. осіб (2003), 14,0 тис. осіб (2013). Розташоване на  ... Читати далі »

Переглядів: 758 | Додав: dydka85 | Дата: 26.06.2015 | Коментарі (0)

В неділю, 14 червня, відбувся 8 тур обласної першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда матч цього туру проводила на виїзді у місті Кременець, де зустрічалась із місцевою командою «Буревісник».

В цьому матчі розігрувалися фактично 6 залікових балів, так як в заліщан до цього їх було 16, а у господарів – 13. Склалася ситуація, що коли виграють господарі, в них стає 16 очок і вони доганяють гостей, виграють гості – і вони з 19 очками випереджають господарів вже на 6 очок. Адже після 8 туру «Дністер» перебував на 4 сходинці турнірної таблиці, а ФК «Буревісник» на 5 з розривом у 3 очки.

У порівнянні із минулим матчем, який команда проводила в себе вдома проти ФК «Борщів», у стартовому складі відбулась одна зміна: замість Гниди Олександра, який не зміг прийняти участь у цьому матчі, з стартових хвилин грав Олексів Ярослав. Також варто відмітити, що й надалі у клубному лазареті перебуває основний центральний захисник, капітан команди, Буртник Роман. Отож, наша команда на поле вийшла у такому складі: Іван Мельник зайняв місце у воротах, пару центральних захисників склали Ковалишин Андрій і Олексів Ярослав, крайніми захисниками грали Семенюк Роман і Левицький Роман, у центрі поля грали Леськів Володимир та Рябий Михайло, по краях – Пилипʼюк Андрій (правий вінгер) та Гурін Євген (лівий вінгер), на вістрі атаки – Тарабалка Іван та Городинський Іван. 

Заліщицькому «Дністру» вкрай була потрібна перемога і тому вони з перших хвилин кинулися на ворота суперників. І ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: dydka85 | Дата: 24.06.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської області.jpeg21 червня відбувся 9 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

Наша команда свій матч 9 туру проводила на виїзді у місті Кременець, де зустрічалася із місцевою командою «Буревісник». Заліщицький футболісти здобули перемогу із рахунком 4:2, що дозолило їм відірватися від найближчого переслідувача, ФК «Буревісник», на 6 очок. Спочатку на 10 хвилині Іван Тарабалка відкриває рахунок у цьому матчі. На 27 хвилині Костюк Денис зрівнює рахунок у цьому матчі. На 40 хвилині то й же Тарабалка забиває другий у ворота господарів поля, тим самим оформивши дубль у матчі. Але в кінці першого тайму господарі, завдяки влучному удару Понєдєльніка Андрія, забивають гол у роздягальню і рахунок матчу знову стає нічийний. У другому таймі «Дністер» заволодів незаперечною перевагою над господарями і зумів ще двічі розписатися у ворота кременецького «Буревісника». Спочатку на 54 хвилині Рябий Михайло виводить свою команду вперед, а на 90 хвилині Гричан Юрій встановлює остаточний рахунок матчу.

ФК «Буревісник» (м. Кременець) – «Дністер» (Заліщики) – 2:4 (2:2)

Голи: Костюк Денис, 27ʼ, Понєдєльнік Андрій, 45ʼ – Тарабалка Іван, 10ʼ, 40ʼ, Рябий Михайло, 54ʼ, Гричан Юрій, 90ʼ

21 червня. 16.00. м. Кременець. Міський стадіон.

... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: dydka85 | Дата: 22.06.2015 | Коментарі (0)

Конкурс прогнозів.jpg21 червня в області відбувся 9 тур чемпіонату першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда на виїзді у місті Кременець зустрічалася із місцевою командою «Буревісник» Наша команда здобула перемогу із рахунком 4:2.

На цей матч було відправлено 15 прогнозів, із них у перемогу нашої команди повірили 12 прогнозистів, решта – поставили на перемогу господарів поля. Серед тих, хто ставив на перемогу нашої команди є такий, що вгадав результат матчу. Це Лесюк Петро, який і отримує максимальну кількість балів, тобто 9. Всі інші прогнозисти, які ставили на перемогу «Дністра» отримують по 1 балу за вгаданого переможця матчу. Конкурс прогнозів набирає обертів і до закінчення першого етапу закінчилося два матчі. За перемогу точиться неймовірна боротьба і після 9 турів на вершині турнірної таблиці у нас двовладдя: Гаврилюк Сергій і Остапʼюк Ігор мають по 17 балів. На третьому місці надалі перебуває Зятик Віталій, у якого 16 балів. На четверте місце піднявся Рацин Володимир, у активі якого 14 балів. На п’ятому місці розмістилися аж троє прогнозистів, а сааме: Григор Роман, Мисевич Дмитро та Кравець Юрій, у яких по 13 залікових балів. Наступний матч наша команда проведе на власному полі міського стадіону «Дністер», в неділю, 28 червня, із командою «ДСО» м. Тернопіль. Початок матчу о 16 годині. Велике прохання до відвідувачів сайту активно брати участь у нашому конкурсі, заповнюючи форму у розділі «Конкурс прогнозів». Взяти участь можна почати з будь-якого туру. Прогнози на д ... Читати далі »

Переглядів: 561 | Додав: dydka85 | Дата: 22.06.2015 | Коментарі (0)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 9 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

9 тур, 21.06.2015 року

ФК «Борщів» – ФК «Зборів» – гру перенесено

«ДСО» (м. Тернопіль) – ФК «Нива» (м. Теребовля) – 0:2

ФК «Бережани» – ДЮСШ (м. Тернопіль) – 3:1

ФСК «Чортків» – ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – 1:4

ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – 2:0

ФК «Буревісник» (м. Кременець) – «Дністер» (м. Заліщики) – 2:4

... Читати далі »

Переглядів: 692 | Додав: dydka85 | Дата: 21.06.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської областіВ неділю, 21 червня, відбудеться 9 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на виїзді у місті Кременець, де на міському стадіоні зустрінеться із місцевою командою «Буревісник». Суперники не є новачками обласної першості, вони неодноразово брали участь у чемпіонаті області, хоча минулого року у ньому участі не брали. Кістяк кременецького «Буревісника» в основному складають студенти місцевого університету, а також місцеві футболісти. Команда також постійно бере участь на першість України серед вищих навчальних закладів.

Кременець (в давніших джерелах Кремінець, також вживають Крем'янець) — місто обласного значення в Тернопільській області України, центр району. Економічний і культурний осередок північної (волинської) частини області. Розташоване біля підніжжя Кременецьких гір. Відстань до обласного центру — 70 км. Є залізнична станція. За деякими джерелами, Кременецька фортеця була збудована за дохристиянських часів у VIII–IX століттях; існує гіпотеза, що після утворення в IX столітті Київської держави, поселення увійшло до її складу. Згадки про Кременець є у польських енциклопедичних словниках під 1064 роком. 2007 року в центрі старовинного міста археологи розкопали залишки давньої будівлі, датованої Х століттям. З Кременецькою фортецею пов'язана легенда про дівчину Ірву, згідно з якою авари штурмували місцеву фортецю, яку обороняли дуліби. Перша писемна згадка — 1227 р.: тогочасний володар замку князь Мстислав Удатний вщент розбив під містом війська угорс ... Читати далі »

Переглядів: 624 | Додав: dydka85 | Дата: 19.06.2015 | Коментарі (0)

В неділю, 14 червня, відбувся 8 тур обласної першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда матч цього туру, так само як і попередній, проводила на власному полі стадіону «Дністер» із командою ФК «Борщів» із однойменного міста.

У порівнянні із минулим матчем, який команда проводила також в себе вдома проти ФК «Зборів», у стартовому складі відбулась одна зміна: замість граючого головного тренера Олексіва Ярослава, який у попередньому матчі грав з перших хвилин, на поле вийшов Городинський Іван. Також варто відмітити, що у цьому матчі не брав участі основний центральний захисник, капітан команди, Буртник Роман, який на даний момент травмований. Тому, наша команда виступала у такому складі: Іван Мельник зайняв місце у воротах, пару центральних захисників склали Ковалишин Андрій і Леськів Володимир, крайніми захисниками грали Семенюк Роман і Левицький Роман, у центрі поля грали Городинський Іван та Рябий Михайло, по краях – Пилипʼюк Андрій (правий вінгер) та Гурін Євген (лівий вінгер), під нападником – Тарабалка Іван та на вістрі атаки Гнида Олександр. У команді суперників також не обійшлося без кадрових проблем: на заміні був лише один гравець.

Сам матч розпочався із запізненням на 25 хвилин по причині пізнього прибуття команди суперників. Господарі явно переважали команду суперників і тому «Дністер» здобув легку перемогу. Заліщицькі футболісти з перших хвилин кинулися на ворота суперників. Швидкого гола, як це вдалося у матчу із ФК «Зборів», не вдалося забити, але на 24 хвилині Гурін Євген, пробивши із-за меж карного майданчика, відкриває рахунок у цьому матчі. М& ... Читати далі »

Переглядів: 652 | Додав: dydka85 | Дата: 16.06.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської області.jpeg14 червня відбувся 8 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

Наша команда свій матч 8 туру проводила на власному полі міського стадіону «Дністер» проти команди ФК «Борщів» з однойменного міста, яка перебуває на останній сходинці турнірної таблиці. Наша команда здобула впевнену перемогу із рахунком 5:1. Спочатку на 24 хвилині Гурін Євген відкриває рахунок у цьому матчі. Через 4 хвилини Тарабалка Іван подвоює перевагу «Дністра». До честі гостей вони зуміли скоротити відставання у рахунку на 38 хвилині. У другому таймі господарі ще тричі засмучували воротаря гостей. На 54 хвилині Тарабалка Іван оформлює дубль у цьому матчі. На 77 хвилині Городинський Іван робить рахунок 4:1 на користь господарів. А фінальну крапку у цьому матчі поставив Токарчук Владислав на 82 хвилині.

«Дністер» (Заліщики) – ФК «Борщів» – 5:1 (2:1)

Голи: Гурін Євген, 24ʼ, Тарабалка Іван, 28ʼ, 54ʼ, Городинський Іван, 77ʼ, Токарчук Владислав, 82ʼ – Мельник Василь, 38ʼ

14 червня. 16.00. м. Заліщики. Міський стадіон «Дністер».

Головний арбітр: Русанюк Владислав

... Читати далі »

Переглядів: 648 | Додав: dydka85 | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

Конкурс прогнозів.jpg14 червня в області відбувся 8 тур чемпіонату першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда на власному полі стадіону «Дністер» приймала команду ФК «Борщів» з однойменного міста. Наша команда здобула впевнену перемогу із рахунком 5:1.

На цей матч було відправлено 13 прогнозів. Всі прогнозисти поставили на перемогу нашої команди, але із різними результатами матчу. Це й не дивно, адже команда гостей перебуває на останній сходинці турнірної таблиці і маю дуже жахливу різницю забитих і пропущених м’ячів і тому спрогнозувати перемогу нашої команди було не важко. Точного рахунку матчу, на жаль, ніхто не вгадав. Але Зятик Віталік вгадав кількість забитих м’ячів у матчі і тому отримує 4 залікових балів. Всі прогнозисти, які зробили прогнози на цей матч, отримують по 1 заліковому балі. Варто відмітити, що 12 прогнозистів із 13 ставили такий рахунок, що кількість пропущених голів нашої команди була 0. Дедалі все цікавіше проходить наш конкурс і після восьми зіграних турів турнірну таблицю прогнозистів очолює Гаврилюк Сергій із 17 балами, на другому – Остапʼюк Ігор із 16 і замикає чільну трійку призерів Зятик Віталій із 15 балами. Наступний матч наша команда проведе на виїзді, в неділю, 21 червня, у місті Кременець із місцевою командою «Буревісник». Початок матчу о 16 годині. Велике прохання до відвідувачів сайту активно брати участь у нашому конкурсі, заповнюючи форму у розділі «Конкурс прогнозів». Взяти участь можна почати з будь-якого туру. Прогнози на даний матч будуть прийматися до 21 червня 15.50 год. Не зволікайте із відправленням свого пр ... Читати далі »

Переглядів: 587 | Додав: dydka85 | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz