Понеділок, 29.04.2024, 20:37

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Пропонуємо Вашій увазі відео голів з матчу 6 туру чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів між командами "Нива" Теребовля та "Дністер" Заліщики.

Джерело: https://www.youtube.com/watch?v=-P5acqwSYn4.

Переглядів: 612 | Додав: dydka85 | Дата: 02.06.2015 | Коментарі (3)

images 3-1.jpegМатч 6-го туру «Дністер» грав на виїзді в Теребовлі з одноосібним лідером обласної першості, місцевим клубом «Нива». На жаль, команда поступився господарям поля із рахунком 1:3.

Не буду все списувати на неякісний арбітраж, але змовчати не можу, він був вкрай упередженим на користь господарів. Вже на 2 хвилині матчу арбітр призначає в наші ворота пенальті, яке на його совісті. Але є справедливість на світі, діють справедливі Божі закони, їхній гравець не реалізовує його, м’яч пролітає вище воріт. А на 4 хвилині вже господарі порушують правила поблизу своїх воріт і Роман Буртник зі штрафного забиває гол. Після пропущеного м’яча господарі кинулись відіграватись, вони заволоділи ініціативою в центрі полі, заставили нас оборонятись. На 20 хвилині зазнає травми центральний захисник, капітан команди гостей, автор забитого гола Роман Буртник. На заміну виходить головний тренер команди Ярослав Олексів, треба сказати, що в цьому матчі не грав граючий тренер, другий центральний захисник Андрій Ковалишин. На жаль, рівноцінної заміни цій центральній парі в нас не знайшлося, що і призвело до поразки. На 71 хвилині матчу правий півзахисник Андрій Пилипʼюк виходить один-на-один з воротарем господарів і тільки брак досвіду не дозволяє йому подвоїти рахунок. І тут спрацювало старе правило, не забиваєш ти – забивають тобі. Буквально через одну хвилину гравець господарів Никеруй Олег зрівнює рахунок матчу. Після забитого м’яча господарі посилили атаки на ворота гостей, які вміло відбивались і була надія на завершення матчу бойовою нічиєю. Але матч грається 90 хвилин, тобто до фінального свистка арбітра і наші футболісти не зуміли стримати господарів, і на 94 хвилині ... Читати далі »

Переглядів: 754 | Додав: dydka85 | Дата: 02.06.2015 | Коментарі (1)

Герб Тернопільської області.jpeg31 травня відбувся 6 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

Наша команда свій матч 6 туру проводила на виїзді в м. Теребовлі на міському стадіоні «Колос» проти минулорічного чемпіона, команди, яка перебуває на вершині турнірної таблиці, ФК «Нива». На жаль, наша команда зазнала поразки із рахунком 1:3. Вже на 5 хвилині матчу Буртник Роман, капітан «Дністра», забиває красень-гол. У другому таймі господарі пішли на ворота суперника і на 72 хвилині Никеруй Олег зрівнює рахунок матчу. Ще два голи господарі провели вже на доданих хвилинах матчу: відзначилися Сливка Ігор та Сороцький Владислав. Хочеться сказати пару слів про суддівство, яке було на дуже поганому рівні: так судити не варто, адже це не красить наш чемпіонат і зводить нанівець усі старання команди (тут я маю на увазі не тільки старання нашої команди).

ФК «Нива» (м. Теребовля) – «Дністер» (Заліщики) – 3:1 (0:1)

Голи: Никеруй Олег, 72ʼ, Сливка Ігор, 90+3ʼ, Сороцький Владислав, 90+5ʼ – Буртник Роман, 5ʼ

31 травня. 16.00. м. Теребовля. Міський стадіон «Колос».

Головний арбітр: Федунець Володимир

... Читати далі »

Переглядів: 738 | Додав: dydka85 | Дата: 01.06.2015 | Коментарі (0)

Конкурс прогнозів.jpg31 травня в області пройшов 6 тур чемпіонату першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда на виїзді у місті Теребовля на міському стадіоні «Колос» зустрічалася із місцевою командою «Нива». На жаль для всіх нас, матч закінчився поразкою нашої команди із рахунком 1:3.

На цей матч було відправлено 10 прогнозів. П’ять прогнозистів поставили на перемогу господарів з різними рахунками, команди ФК «Нива», чотири – на нічийний рахунок матчу і один користувач зробив прогноз на перемогу гостей, команди «Дністер». Один користувач, а саме Кравець Юрій, вгадав точний рахунок матчу і отримує найбільшу кількість балів – 9, інші чотири прогнозисти, які ставили на перемогу господарів, отримують по 1 балу. Хочеться відмітити, що мало хто вірив у позитивний рахунок матчу для нашої команди, адже наша команда зустрічалася із минулорічним чемпіоном та володарем розіграшу кубка області. Наступний матч наша команда проведе на власному полі вже через тиждень, в неділю, 7 червня, із командою ФК «Зборів» із однойменного міста Зборів. Початок матчу о 16 годині. Велике прохання до відвідувачів сайту активно брати участь у нашому конкурсі, заповнюючи форму у розділі «Конкурс прогнозів». Взяти участь можна почати з будь-якого туру. Прогнози на даний матч будуть прийматися до 7 червня 15.50 год. Не зволікайте із відправленням свого прогнозу.

Наводимо повну таблицю усіх прогнозів, які були зроблені на матч «Нива» – «Дністер&raqu ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: dydka85 | Дата: 01.06.2015 | Коментарі (0)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 6 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

6 тур, 31.05.2015 року

ФК «Нива» (м. Теребовля) – «Дністер» (м. Заліщики) – 3:1

ФК «Зборів» – ФСК «Чортків» – 0:3

ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – ФК «Бережани» – 1:2

ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – «ДСО» (м. Тернопіль) – 3:1

ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – ФК «Буревісник» (м. Кременець) – 2:1

ДЮСШ (м. Тернопіль) – ФК «Борщів» – 10:1

Детальний звіт про матч «Дністра» з командою «Нива», а також про 6 тур чемпіонату області очікуйте найближчим часом.

Сергій Дудка

... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: dydka85 | Дата: 31.05.2015 | Коментарі (0)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 2 туру чемпіонату району в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Заліщицького району з футболу

серед аматорських колективів

2 тур, 31.05.2015 року

ФК «Нирків» – ФК «Синьків» – 3:1

ФК «Ворвулинці» – ФК «Касперівці» – 3:3

ФК «Угриньківці» – ФК «Новосілка» – гра перенесена

ФК «Солоне» – ФК «Добрівляни» – 2:6

ФК «Кошилівці» – ФК «Устечко» – 0:3

ФК «Лисівці» – ФК «Заліщики» – 2:3

ФК «Товсте» – ФК «Шутроминці» – 8:2

Звіт про матчі 2 туру чемпіонату району очікуйте найближчим часом.

Сергій Дудка

... Читати далі »

Переглядів: 1338 | Додав: dydka85 | Дата: 31.05.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської областіВ неділю, 31 травня, відбудеться 6 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на виїзді в місті Теребовлі із місцевою командою «Нива», яка є діючим чемпіоном Тернопільщини і на даний момент перебуває на вершині турнірної таблиці сезону 2015 року. Команда «Нива» є дуже серйозним суперником для будь-якої команди, не виняток і наша. Теребовлянці є постійними учасниками чемпіонату та розіграшу кубка області. Повторюсь, вони є діючими чемпіонами та володарями кубка області і в цьому сезоні також будуть претендувати на золоті медалі обласного чемпіонату.

Теребовля – місто на галицькому Поділлі над рікою Гнізною, адміністративний центр Теребовлянського району, що в Тернопільській області. У місті є залізнична станція Теребомля Львівської залізниці. Міській раді Теребовлі підпорядковане село Боричівка, яке розташоване за 7 км на північний схід. Площа міста з передмістям Сади на 1 квітня 2005 – 1068 га. Населення – 13769 осіб (за оцінкою 2011 року). Постановою Кабінету Міністрів України від 26 липня 2001 року місто Теребовля внесено до списку історичних населених місць України. Пам'ятки історії та архітектури міста – Теребовлянський замок, Оборонна церква святого Миколая, Костел і монастир кармелітів, ратуша та інші, на околицях – Підгорянський монастир.

Футбольний клуб «Нива» бере свій початок з команди «Локомотив». Ця команда в сезоні 1949–1950 років вигр ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: dydka85 | Дата: 30.05.2015 | Коментарі (0)

images.jpegМатч 5 туру, який відбувся в середу на міському стадіоні «Дністер», господарі виграли з рахунком 3:1. Заліщани приймали одного із аутсайдерів обласної першості, команду ДЮСШ із Тернополя, в активі якої після проведених чотирьох матчів був 1 заліковий бал і 11 місце у турнірній таблиці. Молоді футболісти вийшли на поле з великим бажанням завоювати бодай одне очко, дуже старались, непогано грали в обороні, багато атакували, було видно, що вони непогано підготовлені технічно і фізично. Але клас є клас, і на 11 хвилині нападник «Дністра» Олександр Гнида забиває такий бажаний, швидкий гол. Перший тайм так і закінчився з рахунком 1:0, правду сказати господарі змарнували декілька моментів для взяття воріт суперників. А на 36 хвилині матчу рефері не призначив пенальті у ворота гостей, після того, як їхній гравець зіграв у своїй штрафній площадці рукою.

Другий тайм розпочався з атак господарів на ворота гостей, другий гол назрівав, але на жаль на 53 хвилині гравеь готсей Іванина Віталій забиває м’яч у наші ворота. Але на щастя заліщани знайшли в собі сили переломити хід поєдинку, заволоділи ініціативою і на 58 хвилині Андрій Пилипʼюк забиває другий, такий важливий гол у ворота тернополян. На 68 хвилині штанга рятує наші ворота від вірного голу, а на 73 – Андрій Пилипʼюк пробиває в перекладину воріт гостей. На 90 хвилині, а точніше на 2-й доданій, молодий гравець господарів, дебютант, Владислав Токарчук, який буквально перед цим вийшов на заміну забиває свій перший м’яч в складі команди «Дністер». Також нагадаю, що Андрій Пилипʼюк забив свій перший гол в складі команди, адже він дебютував в ній саме в цьому сезоні – сезону 2015 року.

... Читати далі »
Переглядів: 555 | Додав: dydka85 | Дата: 29.05.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської області.jpeg27 травня відбувся 5 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

Минулорічний чемпіон області, теребовлянська «Нива», свій матч цього туру проводила на власному полі стадіону «Колос» і приймала гостей із міста Зборів. Матч закінчився розгромленою перемогою господарів із рахунком 8:0.

ФК «Нива» (м. Теребовля) – ФК «Зборів» – 8:0

Голи:

27 травня. 17.00. м. Теребовля. Міський стадіон «Колос».

Головний арбітр: Ковальчук Віктор

Асистенти арбітра: Мотика Андрій, Письменний Андрій

Спостерігач матчу: Русанюк Михайло

Віце-чемпіони, ФК «Бережани», на своєму полі приймали гостей із міста Чортків. В цьому матчі ніхто не хотів поступатися, але гості змогли забити на один м’яч більше і виграли цей матч із рахунком 3:2.

ФК «Бережани» – ФСК «Чортків» – 2:3

... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: dydka85 | Дата: 29.05.2015 | Коментарі (0)

Конкурс прогнозів.jpg27 травня в області пройшов 5 тур чемпіонату першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда на власному полі приймала молодих футболістів із ДЮСШ м. Тернопіль. Матч закінчився перемогою нашої команди із рахунком 3:1.

На цей матч було відправлено 12 прогнозів. Всі прогнозисти спрогнозували перемогу нашої команди, але із різними рахунками. Троє прогнозистів вгадали точний рахунок матчу і отримують по 9 залікових балів. Ними виявилися: Рацин Володимир, Григор Роман та Мисевич Дмитро.  Вітаємо їх. Ще три прогнозисти отримують по 3 бали, адже вгадали кількість забитих м'ячів у матчі. Це: Гаврилюк Сергій, Черлінко Володимир та Остап'юк Ігор. Всі інші прогнозисти отримують по 1 балу, адже вгадали переможця матчу. Варто відмітити, що усі прогнозисти, які зробили прогнози на цей матч, вірять у перемогу улюбленої команди і ставили на переможний рахунок для нашої команди. Наступний матч наша команда проведе на виїзді вже найближчої неділі, 31 травня, із командою «Нива» м. Теребовля. Початок матчу о 16 годині. Велике прохання до відвідувачів сайту активно брати участь у нашому конкурсі, заповнюючи форму у розділі «Конкурс прогнозів». Взяти участь можна почати з будь-якого туру. Прогнози на даний матч будуть прийматися до 31 травня 15.50 год. Не зволікайте із відправленням свого прогнозу.

Наводимо повну таблицю усіх прогнозів, які були зроблені на матч «Дністер» – ДЮСШ:

... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: dydka85 | Дата: 28.05.2015 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz