Вівторок, 23.04.2024, 20:49

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

     Нарешті дочекалися… Тернопільська обласна федерація футболу два рази переносила старт чемпіонату області з футболу, але цієї неділі, 3 травня, довгоочікуваний старт чемпіонату області буде дано. Також варто відмітити, що змінилася кількість команд-учасниць. Так, команди ФК «Копичинці» і ФК «Козова» не будуть брати участь у розіграші чемпіонату, а замість бучацького «Колоса» виступить ще одна команди із Борщівщини, ФК «Борщів». Отже, у 26, за ліком, чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів, чемпіонство між собою розіграють 12 колективів.

     А тепер зробимо невеличкий анонс першої гри нашої команди і 1 туру загалом.

    «Дністер» у 1 туру на своєму полі буде приймати географічних сусідів і дуже принципового суперника, команду ФСК «Чортків» з однойменного міста. Зустріч команд була запланована на 3 травня, але у зв’язку із трагічною смертю бувшого футболіста і тренера ФК «Дністер» Петра Миколайовича Дідика, зустріч відбудеться 6 травня, в середу, о 17 годині. Команди, порівняно з минулим сезоном оновили свої склади. Склад заліщицького клубу оновився на 60%. Із 28 гравців, які були представлені в заявочному аркуші «Дністра» у 2014 році, цьогоріч залишилось тільки 13. До команди приєдналися 9 нових гравців. В ФСК «Чортків» виступають переважні молоді футболісти, які в майбутньому мають стати кістяком команди. Також до команди приєдналася частина футболістів, які мали виступати за команду ФК «Копичинці», яка, як ми вже повідо ... Читати далі »

Переглядів: 1014 | Додав: dydka85 | Дата: 02.05.2015 | Коментарі (0)

         Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася в Заліщиках 1 травня близько опівночі, на 55 році життя трагічно загинув колишній футболіст і тренер заліщицького «Дністра» Петро Миколайович Дідик. Футбольний клуб «Дністер», редакція сайту та всі хто знав Петра Миколайовича, глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття рідним та близьким покійного.

                                                                              

Переглядів: 629 | Додав: dydka85 | Дата: 02.05.2015 | Коментарі (0)

 

               Зі стартом чемпіонату області з футболу стартує великий турнір прогнозистів. Перший матч, який бере участь у турнірі, буде матч 1 туру чемпіонату області з футболу між командами «Дністер» (м. Заліщики) та ФСК «Чортків». Гра відбудеться на міському стадіоні «Дністер» м. Заліщики 6 травня. Початок матчу о 17 годині. Просимо прихильників та вболівальників футболу і нашої команди зокрема, відправляти свої прогнози на цей матч. Для цього потрібно зайти на розділ «Конкурс прогнозів», вести своє прізвище та імʼя, номер телефону і рахунок матчу. Прогнози будуть прийматися до 16.50 години 06 травня 2015 року. Всі прогнози, які будуть подані після 16.50 не будуть зараховані. Велике прохання вчасно і розсудливо ставити свої прогнози.

Сергій Дудка

редактор сайту

Переглядів: 515 | Додав: dydka85 | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (0)

Герб ТОФФ.png          Цієї неділі стартує ХХVI, за ліком, чемпіонат Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів. В цьогорічному розіграші виявили бажання взяти участь 14 команд. Представляємо команди-учасниці чемпіонату області з футболу: «Дністер» (м. Заліщики), ФК «КАМ» (с. Бурдяківці, Борщівський р-н.), ФК «Зборів», ФК «Козова», ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.), ФК «Нива» (м. Теребовля) ФК «Збруч» (м. Підволочиськ), ФСК «Чортків», ДЮСШ (м. Тернопіль), ФК «Копичинці», ФК «Борщів», ФК «Бережани», ФК «Буревісник» (м. Кременець) та «УДСО» (м. Тернопіль). За регламентом змагань команди зіграють в два кола, тобто по два матчі: вдома і на виїзді. В першому турі наша команда в себе вдома прийме географічних сусідів і принципового суперника – команду ФСК «Чортків». Згодом очікуйте на сайті повний календар матчів І кола чемпіонату Тернопільщини з футболу. Анонс першого матчу ФК «Дністер» та цілого 1 туру очікуйте в найближчі дні.

Переглядів: 2328 | Додав: dydka85 | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (0)

          22 квітня в офісі комунального підприємства фізкультурно-спортивного товариства «Колос», його директором Ігорем Степановичем Мамалигою та головою районної федерації футболу Лопушняком Василем Федоровичем, було проведено жеребкування розіграшу кубка району з футболу. Взяти участь в цьогорічному розіграші виявило бажання 15 команд району, представники яких прибули на цей захід і взяли участь в жеребкуванні. По домовленості між ними команди були умовно поділені на 2 групи за територіальним принципом: північну і південну зони. Відповідно по результатах сліпого жеребкування в кожній із груп було сформовано 4 пари, які зустрінуться між собою в 1/8 фіналу. Чвертьфіналісти визначаться за результатами двох матчів, вдома та на виїзді.

          Чвертьфінальні пари складуть 4 команди кожної зони, також в півфіналах будуть зустрічатись команди своїх зон. Тільки у фіналі зустрінуться команди, практично переможці-фіналісти із своїх груп (зон). Перші матчі 1/8 фіналу розіграшу відбулися 26 квітня, а матчі-відповіді – 3 травня, чвертьфінальні матчі будуть проводитися 10 і 17 травня, півфінальні – 7 липня, фінал заплановано на 24 серпня. Півфінали і фінал будуть зіграні на міському стадіоні «Дністер» м. Заліщики і пройдуть з одного матчу.

          В неділю, 26 квітня, відбулися перші матчі 1/8 фіналу кубка району, де були зафіксовані такі результати:

          ФК «Солоне» – ФК «Касперівці» – 1:2;

          ФК «Кулаківці» &ndas ... Читати далі »

Переглядів: 646 | Додав: dydka85 | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (0)

  В середу на стадіоні села Котівка Гусятинського району ФК «Дністер» провів свою чергову товариську зустріч з ФК «Копичинці», так би мовити на теренах господарів. Команда вийшла на поле в такому стартовому складі: Іван Мельник – воротар, гравці в полі: Андрій Ковалишин, Роман Буртник (капітан), Роман Семенюк, Олег Тракало, Богдан Скибінський, Михайло Рябий, Іван Городинський, Іван Тарабалка, Андрій Пилипʼюк, Олександр Гнида. На заміну виходили: Олександр Шацький, Володимир Леськів, Владислав Токарчук, Роман Левицький, Юрій Гричан.

  Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь гостей. Перший гол у ворота господарів з пенальті на 13 хвилині забив Богдан Скибінський, яке заробив Андрій Пилипʼюк. Він стрімко увірвався в штрафну площадку господарів і був зупинений захисниками тільки ціною порушення правил. Другим голом за нашу команду також відзначився Богдан Скибінський, забивши мʼяч головою у ворота противників, а в кінці матчу він міг оформити хет-трик, тобто забити свій третій гол, але нажаль м’яч, зачепивши перекладину, пролетів вище воріт. Гол в наші ворота господарі забили на 75 хвилині, реалізувавши сумнівний одинадцятиметровий штрафний удар. Команда вдало провела цей матч, награвалися різні комбінації, тренери робили певні перестановки, головний підсумок – немає травмованих. Як сказали тренери, до початку офіційного старту обласної першості, команда зіграє ще мінімум один товариський матч, суперника підшукують. А стартує чемпіонат області 3 травня, ФК «Дністер» буде грати свій перший матч вдома, суперник на сьогодні ще невідомий (немає офіційного календаря ОФФ). Початок матчу запланований на 16 годину, запрошуємо вболівальників і просто небайдужих до футболу людей, прийти на матч-відкриття і підтримати свою команду.

... Читати далі »

Переглядів: 730 | Додав: k1ll0k | Дата: 23.04.2015 | Коментарі (0)

  Сьогодні, 22 квітня, о 17 годині відбудеться товариський матч між командами "Дністер" Заліщики та ФК "Копичинці". Матч відбудеться в м. Копичинці на міському стадіоні.

Переглядів: 512 | Додав: k1ll0k | Дата: 22.04.2015 | Коментарі (0)

  3 травня 2015 року стартуватиме XXVI чемпіонат Тернопільської області з футболу. У цих спортивних змаганнях братиме участь ФК «Дністер» (м. Заліщики). До речі, якщо вести мову про сучасні перемоги клубу, то за останні роки наша команда досягала високих результатів у футбольних баталіях. Так, наприклад, у 2012 році ФК «Дністер» завоював бронзу в чемпіонаті області, у 2013-му – срібло. Крім того, у 2014 році заліщицький «Дністер» вдруге в своїй історії став володарем суперкубка області.

  Напередодні відповідальних футбольних змагань головний редактор газети «Колос» Оксана Іванівна Дяків вела діалог про важливі питання підготовки команди до обласного чемпіонату під час зустрічі «за круглим столом» із президентом ФК «Дністер» Ігорем Івановичем Білінським, який, починаючи з 2011 року, активно займається просуванням футбольного руху в Заліщицькому районі, а також із головним тренером команди Ярославом Васильовичем Олексівим та прес-секретарем футбольного клубу Петром Степановичем Рацином.

 

– Ні для кого не є таєм­ницею, що сучасний ук­раїнський футбол пере­живає не найкращі часи. Це стосується, насам­пе­ред, фінансування клубів. Наскільки бюджет «Дні­стра» забезпечить успі­шний виступ команди у сезоні?

Ігор Білінський: «Бюджет «Дністра» закладений районною і міською радами. На цей момент ми ще не зна­ємо, скільки гратиме команд у чемпіонаті, бо чим більше команд, тим більше ігор і відповідно витрат. Але сподіваємось, що коштів клубові вистачить. Районна рада виділила 80 тисяч гривень, а міська – 40 тисяч. Загалом – 120 тисяч гри­вень. Таким чином, вва­жа­ємо, що на сьогодні у фінан­совому пла ... Читати далі »

Переглядів: 1519 | Додав: k1ll0k | Дата: 22.04.2015 | Коментарі (0)

Заліщицький «Дністер» 18 квітня в смт. Заводське на міському стадіоні, в рамках підготовки до чемпіонату області, в товариському матчі з ФСК «Чортків» зіграв свою п’яту по рахунку тренувальну гру. На матч наша команда вийшла в складі, який, як сказали тренери команди, максимально наближений до стартового в першому матчі відкриття обласної першості. Тобто всі футболісти, які брали участь в цьому матчі, будуть внесені в заявочний аркуш команди в обласну федерацію футболу для участі в обласній першості. В цьому матчі, з перших хвилин в складі команди на поле виходили: Іван Мельник – воротар, гравці в полі – Роман Буртник, Олег Тракало, Роман Семенюк, Андрій Ковалишин, Михайло Рябий, Богдан Скибінський, Володимир Леськів, Євген Гурін, Андрій Пилипʼюк, Іван Тарабалка. В запасі цього дня перебували і виходили на поле – Олександр Гнида, Назар Стратій, Іван Городинський, Роман Левицький, Юрій Гричан. Крім названих футболістів, в заявочний аркуш команди на участь в чемпіонаті області, попадають – Андрій Базюк, Богдан Гусляк, Владислав Токарчук, Ігор Рацин, Олександр Шацький, які з певних причин були відсутні на цьому матчі.

А тепер коротко про перебіг подій на футбольному полі, де наші футболісти при повній перевазі над суперниками перемогли із рахунком 3:1. Перший гол у ворота господарів на 2 хвилині матчу забив, невідпорним ударом, півзахисник команди Богдан Скибінський. Він та Михайло Рябий, які цього сезону після довгої перерви, знову будуть виступати за Заліщики, скажемо без перебільшення, значно підсилили команду. Правда на 34 хвилині господарі зрівняли рахунок з пенальті, яке на думку багатьох вб ... Читати далі »

Переглядів: 665 | Додав: k1ll0k | Дата: 20.04.2015 | Коментарі (0)

  В суботу, 18 квітня, на міні-полі з штучним покриттям міського стадіону «Дністер» згідно календарного плану спортивно-масових і фізкультурно-оздоровчих заходів Тернопільського обласного ФСТ «Колос» на 2015 рік проходив зональний турнір по міні-футболу серед сільських і селищних рад в залік ХХV сільських спортивних ігор Тернопільщини.

  В цьому турнірі брали участь представники Гусятинського, Борщівського, Чортківського районів і команда Добрівлянської сільської ради, яка захищала честь Заліщицького району. На цьому турнірі був присутній голова обласного ФСТ «Колос» Григорій Гунтік. Турнір проходив по олімпійській системі, тобто проводилось 2 півфінали, переможені грали в матчі за 3-4 місця, переможці в фінальну матчі розігрували одну путівку у фінальну пульку, яка буде проходити в м. Скалаті, Підволочиського району. Сліпе жеребкування команд провів пан Гунтік, в результаті якого в першому півфіналі зустрілись футболісти з Чортківського і Борщівського районів, рахунок матчу – 1:4. В другому півфіналі наші земляки нажаль поступились гостям із Гусятинського району з рахунком 3:5. У «втішному» фіналі, в матчі за 3-4 місця, добрівлянці зіграли більш успішно, вигравши із рахунком 4:1 у команди із Чортківського району. У фіналі гусятинці буквально розтрощили команду із Борщівського району з рахунком 8:2 і завоювали єдину путівку на фінальні ігри.

*  *  *

  Паралельно в цей де час на великому полі стадіоні «Дністер» проводились матчі 1 туру, другого кола чемпіонату обласної дитячо-юнацької футбольної ліги 2014-2015 рр. серед юнаків 1998-99 р.н. та 2000 р.н. і молодших групи Б. ... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: k1ll0k | Дата: 20.04.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz