П`ятниця, 26.04.2024, 03:00

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 22 » Результати 9 туру чемпіонату області ОБНОВЛЕНО
13:26
Результати 9 туру чемпіонату області ОБНОВЛЕНО

Герб Тернопільської області.jpeg21 червня відбувся 9 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

Наша команда свій матч 9 туру проводила на виїзді у місті Кременець, де зустрічалася із місцевою командою «Буревісник». Заліщицький футболісти здобули перемогу із рахунком 4:2, що дозолило їм відірватися від найближчого переслідувача, ФК «Буревісник», на 6 очок. Спочатку на 10 хвилині Іван Тарабалка відкриває рахунок у цьому матчі. На 27 хвилині Костюк Денис зрівнює рахунок у цьому матчі. На 40 хвилині то й же Тарабалка забиває другий у ворота господарів поля, тим самим оформивши дубль у матчі. Але в кінці першого тайму господарі, завдяки влучному удару Понєдєльніка Андрія, забивають гол у роздягальню і рахунок матчу знову стає нічийний. У другому таймі «Дністер» заволодів незаперечною перевагою над господарями і зумів ще двічі розписатися у ворота кременецького «Буревісника». Спочатку на 54 хвилині Рябий Михайло виводить свою команду вперед, а на 90 хвилині Гричан Юрій встановлює остаточний рахунок матчу.

ФК «Буревісник» (м. Кременець) – «Дністер» (Заліщики) – 2:4 (2:2)

Голи: Костюк Денис, 27ʼ, Понєдєльнік Андрій, 45ʼ – Тарабалка Іван, 10ʼ, 40ʼ, Рябий Михайло, 54ʼ, Гричан Юрій, 90ʼ

21 червня. 16.00. м. Кременець. Міський стадіон.

Головний арбітр: Пиндиківський Володимир

Асистенти арбітра: Кіцкай Дмитро, Мричко Дмитро

Спостерігач матчу: Філь Микола

Детальний звіт про матч нашої команди очікуйте найближчим часом.

Лідер турнірної таблиці і минулорічні чемпіони, теребовлянська «Нива», матч цього туру проводила на виїзді у місті Збараж з командою «ДСО» м. Тернопіль, яка свої домашні матчі проводить у цьому місті. Лідер першості здобув перемогу із рахунком 2:0 і тим самим продовжує йти у турнірній таблиці без втрат, маючи у своєму активі тільки перемоги. У першому таймі глядачі, які зібралися на трибунах, голів не побачили. Натомість у другому таймі гості зуміли шальки терезів схилити на свою користь. Спочатку Беркита Юрій, який відновився від травми, на 65 хвилині відкриває рахунок у цьому матчі, а на 85 хвилині Сороцький Ігор, до речі, кращий бомбардир обласної першості, збільшує перевагу гостей і тим самим встановлює остаточний рахунок матчу.

«ДСО» (м. Тернопіль) – ФК «Нива» (м. Теребовля) – 0:2 (0:0)

Голи: Беркита Юрій, 65ʼ, Сороцький Ігор, 85ʼ

21 червня. 16.00. м. Збараж. Міський стадіон.

Головний арбітр: Ковальчук Віктор

Асистенти арбітра: Чорній Віталій, Скиба Михайло

Спостерігач матчу: Венгренович Володимир

Минулорічні віце-чемпіони, ФК «Бережани», в себе вдома приймали команду ДЮСШ м. Тернопіль. Більш досвідчені господарі здобули перемогу над молодими футболістами із ДЮСШ із рахунком 3:1. Господарі вже на 2 хвилині матчу завдяки влучному удару Зелінського Ярослава повели в рахунку. Молоді футболісти на 38 хвилині зуміли зрівняти рахунок: відзначився Гаврилюк Роман. Але нічийний рахунок довго не протримався: через хвилину Заседко Андрій виводить господарів поля вперед. Перший тайм так і закінчився за мінімальної переваги ФК «Бережани». У другому таймі молоді футболісти будь-що хотіли зрівняти рахунок, але натомість отримали вилучення у своїй команді: на 77 хвилині залишив поле Куций Юрій, який отримав другу жовту карточку, яка автоматично перетворилася на червону. А вже через хвилину гості отримали третій гол у свої ворота, автором якого став Твардовський Ігор. Рахунок матчу 3:1 на користь минулорічних віце-чемпіонів, ФК «Бережани», так і зберігся до кінця матчу.

ФК «Бережани» – ДЮСШ (м. Тернопіль) – 3:1 (2:1)

Голи: Зелінський Ярослав, 2ʼ, Заседко Андрій, 39ʼ, Твардовський Ігор, 78ʼ – Гаврилюк Роман, 38ʼ

21 червня. 16.00. м. Бережани. Міський стадіон.

Головний арбітр: Садковський Юрій

Асистенти арбітра: Руцький Василь, Письменний Андрій

Спостерігач матчу: Чайковський Михайло

Дещо несподіваний результат був зафіксований у Підволочиську, де місцевий «Збруч» приймав команду ФК «Поділля-Агрон» із села Великих Гаїв, що на Тернопільщині. Господарі дещо несподівано обіграли команду гостей із рахунком 2:0. В кінці першого тайму Даньків Тарас виводить господарів поля вперед, але через шість хвилин після початку другого тайму він же забиває другий м’яч у ворота суперників, тим самим оформивши дубль у цьому матчі і встановивши остаточний рахунок матчу 2:0 на користь під волочиського «Збруча».

ФК «Збруч» – ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н) – 2:0 (1:0)

Голи: Даньків Тарас, 45ʼ, 51ʼ

21 червня. 16.00. м. Підволочиськ. Міський стадіон «Колос».

Головний арбітр: Бельзецький Василь

Асистенти арбітра: Харчук Сергій, Загородній Олександр

Спостерігач матчу: Циганков Олександр

Центральний матч 9 туру відбувся у місті Чортків, де місцевий ФСК «Чортків» приймав команду ФК «КАМ» із села Бурдяківці, що на Борщівщині. До цього матчу ці команди знаходилися на другому і третьому місці у турнірній таблиці відповідно і гра обіцяла бути напруженою і видовищною, але як показав результат, цього не відбулося. Гості здобули переконливу перемогу із рахунком 4:1 і тим самим піднялися на друге місце, а господарі, ФСК «Чортків», після цього матчу опустився із другої сходинки на четверту, пропустивши по додаткових показниках ще й заліщицький «Дністер». У першому таймі глядачі побачили два гола у виконанні гостей. Спочатку Вонс Ігор на 30 хвилині відкриває рахунок у матчі, а згодом наш земляк, уродженець села Новосілка, Бачинський Іван на 42 хвилині збільшує перевагу своєї команди. У другому таймі матч проходив більш цікавіше. На 61 хвилині Вонс Ігор оформляє дубль у цьому матчі і доводить рахунок вже до 3:0 на користь ФК «КАМ». Господарі зуміли на 80 хвилині завдяки влучному удару Мельника Романа скоротити відставання у рахунку, але останнє слово все ж таки було за гостями: на 85 хвилині Бачинський Іван оформляє дубль у цьому матчі і встановлює остаточний рахунок матчу 4:1 на користь своєї команди. Цей матч господарі догравали у меншості: на 90 хвилині матчу червону картку отримав Пастернак Андрій і був змушений залишити футбольне поле.

ФСК «Чортків» – ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – 1:4 (0:2)

Голи: Мельник Роман, 80ʼ – Вонс Ігор, 30ʼ, 61ʼ, Бачинский Іван, 42ʼ, 85ʼ

21 червня. 16.00. м. Чортків. Міський стадіон «Харчовик».

Головний арбітр: Соломчак Тарас

Асистенти арбітра: Ющишин Андрій, Трач Борис

Спостерігач матчу: Королюк Ярослав

Матч між командами ФК «Борщів» та ФК «Зборів» перенесли на пізнішу дату. Причини перенесення нам не відомі, так само як і точна дата проведення цього матчу.

ФК «Борщів» – ФК «Зборів» – гру перенесено

Дані взяті із сайтів www.toff.te.ua і http://www.goalstream.org.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 630 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz