П`ятниця, 19.04.2024, 01:28

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 19 » Анонс матчу "Буревісник" - "Дністер" та 9 туру чемпіонату області
15:55
Анонс матчу "Буревісник" - "Дністер" та 9 туру чемпіонату області

Герб Тернопільської областіВ неділю, 21 червня, відбудеться 9 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на виїзді у місті Кременець, де на міському стадіоні зустрінеться із місцевою командою «Буревісник». Суперники не є новачками обласної першості, вони неодноразово брали участь у чемпіонаті області, хоча минулого року у ньому участі не брали. Кістяк кременецького «Буревісника» в основному складають студенти місцевого університету, а також місцеві футболісти. Команда також постійно бере участь на першість України серед вищих навчальних закладів.

Кременець (в давніших джерелах Кремінець, також вживають Крем'янець) — місто обласного значення в Тернопільській області України, центр району. Економічний і культурний осередок північної (волинської) частини області. Розташоване біля підніжжя Кременецьких гір. Відстань до обласного центру — 70 км. Є залізнична станція. За деякими джерелами, Кременецька фортеця була збудована за дохристиянських часів у VIII–IX століттях; існує гіпотеза, що після утворення в IX столітті Київської держави, поселення увійшло до її складу. Згадки про Кременець є у польських енциклопедичних словниках під 1064 роком. 2007 року в центрі старовинного міста археологи розкопали залишки давньої будівлі, датованої Х століттям. З Кременецькою фортецею пов'язана легенда про дівчину Ірву, згідно з якою авари штурмували місцеву фортецю, яку обороняли дуліби. Перша писемна згадка — 1227 р.: тогочасний володар замку князь Мстислав Удатний вщент розбив під містом війська угорського короля Андрія ІІ. На початку 1241 року Кременець вистояв перед ордами Батия, 1254 р. витримав облогу беклярибека Куремси. 1259 р. на вимогу темника Бурундая оборонні споруди розібрали. У перші роки після проголошення незалежності України переважна більшість підприємств значно звузила або зовсім згорнула свою діяльність, внаслідок чого загострювалися старі й з'явилися нові соціальні проблеми. Відновлено Кременецький ботанічний сад (1991 р.), створено Кременецько-Почаївський державний історико-архітектурний заповідник (2001 р.), відкрито Кременецький обласний гуманітарно-педагогічний інститут ім. Т. Шевченка (2002 р.), Кременецький обласний музей Юліуша Словацького (2003 р.), зростає потік туристів. У 1991 році на базі педагогічного коледжу імені Т. Г. Шевченка створено Кременецький ліцей. Територією міста проходить автошлях E85. В межах міста розташована визначна археологічна пам'ятка (від пізнього палеоліту до залізної доби) — гора Куличівка. Знахідки розкопок знаходяться в Тернопільському краєзнавчому музеї. У місті діє свій районний краєзнавчий музей.

Останній раз між собою команди зустрічались у 2013 році, коли обидві команди вийшли до фінальної стадії обласної першості. Тоді у першому колі команди на міському стадіоні міста Кременець зіграли в результативну нічию, 2:2, а у другому колі «Дністер» отримав технічну перемогу за невиїзд команди суперника на матчі, який мав відбутися на міському стадіоні «Дністер» у місті Заліщики. В минулому турі команди зіграли по різному: заліщицький «Дністер» на власному полі міського стадіону «Дністер» завдав нищівної поразки гостям із ФК «Борщів», здобувши перемогу із рахунком 5:1, а кременецький «Буревісник» на виїзді зазнав поразки із рахунком 1:3 від лідера першості і минулорічних чемпіонів, теребовлянської «Ниви». Після восьми зіграних матчів у активі ФК «Дністер» 16 очок і команда посідає 4 сходинку турнірної таблиці, у ФК «Буревісник» – 13, що дозволяє їм перебувати на 5 сходинці турнірної таблиці і «дихати» нам у спину. Початок матчу о 16 годині. Отже, чекаємо безкомпромісної та спортивної боротьби на футбольному полі, а також бажаємо перемоги рідному клубу і віримо у команду до кінця. ВИ ВМІЄТЕ І МОЖЕТЕ! Також не забуваємо брати участь у конкурсі прогнозів, де за підсумками першого етапу будуть розігруватися призи.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

9 тур, 21.06.2015р., неділя

«Буревісник»

(м. Кременець)

:

Герб Дністер Заліщики

«Дністер»

(м. Заліщики)

м. Кременець. Міський стадіон. 16.00

Арбітр матчу: Пиндиківський Володимир

Асистенти арбітра:

Кіцкай Дмитро, Мричко Дмитро

Спостерігач (інспектор) матчу:

Філь Микола

Прогноз fc-dnister.at.ua – 1:2

Також в цей день відбудуться й інші матчі 9 туру. Лідер чемпіонату, ФК «Нива», на виїзді зустрінеться із командою «ДСО», яка свої домашні матчі проводить на міському стадіоні міста Збараж. Центральний матч туру відбудеться у місті Чортків, де місцевий однойменний клуб зустрінеться із командою ФК «КАМ» із села Бурдяківці, що на Борщівщині. Нагадаємо, що ці команди перебувають на другій і третій сходинці турнірної таблиці відповідно. У місті Борщів відбудеться матч між місцевою командою ФК «Борщів» та гостями із міста Зборів, місцевим клубом ФК «Зборів». Віце-чемпіони минулого сезону, ФК «Бережани», матч 9 туру проведуть на власному полі міського стадіону і зустрінуться із командою ДЮСШ м. Тернопіль. Ще один матч відбудеться у Підволочиську, де місцевий «Збруч» проекзаменує команду «Поділля-Агрон» із села Великі Гаї, Тернопільського району. Початок усіх матчів о 16 годині.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 617 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz