П`ятниця, 29.03.2024, 00:28

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 16 » "Дністер" розгромно перемагає ФК "Борщів"
13:17
"Дністер" розгромно перемагає ФК "Борщів"

В неділю, 14 червня, відбувся 8 тур обласної першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда матч цього туру, так само як і попередній, проводила на власному полі стадіону «Дністер» із командою ФК «Борщів» із однойменного міста.

У порівнянні із минулим матчем, який команда проводила також в себе вдома проти ФК «Зборів», у стартовому складі відбулась одна зміна: замість граючого головного тренера Олексіва Ярослава, який у попередньому матчі грав з перших хвилин, на поле вийшов Городинський Іван. Також варто відмітити, що у цьому матчі не брав участі основний центральний захисник, капітан команди, Буртник Роман, який на даний момент травмований. Тому, наша команда виступала у такому складі: Іван Мельник зайняв місце у воротах, пару центральних захисників склали Ковалишин Андрій і Леськів Володимир, крайніми захисниками грали Семенюк Роман і Левицький Роман, у центрі поля грали Городинський Іван та Рябий Михайло, по краях – Пилипʼюк Андрій (правий вінгер) та Гурін Євген (лівий вінгер), під нападником – Тарабалка Іван та на вістрі атаки Гнида Олександр. У команді суперників також не обійшлося без кадрових проблем: на заміні був лише один гравець.

Сам матч розпочався із запізненням на 25 хвилин по причині пізнього прибуття команди суперників. Господарі явно переважали команду суперників і тому «Дністер» здобув легку перемогу. Заліщицькі футболісти з перших хвилин кинулися на ворота суперників. Швидкого гола, як це вдалося у матчу із ФК «Зборів», не вдалося забити, але на 24 хвилині Гурін Євген, пробивши із-за меж карного майданчика, відкриває рахунок у цьому матчі. М’яч після удару, попадає у штангу воріт і залітає у ворота суперника. Через чотири хвилини Тарабалка Іван виходить на побачення з воротарем гостей і подвоює рахунок у цьому матчі, перекинувши м’яч через нього. До честі суперників, вони через десять хвилин забивають гол у наші ворота. Це Мельник Василь на 38 хвилині скорочує відставання у рахунку до мінімального. До речі, це чи не єдиний удар був у рамку воріт нашої команди, який закінчився взяттям наших воріт. Господарі ще мали не одну нагоду збільшити рахунок матчу, але то десь техніка підводила, десь і воротар гостей виручав свою команду. Перший тайм так і закінчився із рахунком 2:1 на користь господарів поля.

У другому таймі картинка матчу не помінялася. Господарі не зупинилися на цьому і вже на 54 хвилині Тарабалка Іван оформлює у цьому матчі дубль і робить рахунок 3:0 на користь «Дністра». На 77 хвилині Городинський Іван забиває красень-гол із штрафного із-за меж штрафного майданчика. Варто відмітити, що цього голу могло і не бути, якби надійніше зіграв воротар гостей, адже м’яч пролетів над ним. Фінальну крапку у цьому матчі поставив Токарчук Владислав на 82 хвилині, який вийшов на заміну у другому таймі. Він, так само як і Тарабалка, вийшов на рандеву із воротарем гостей – шанс вписати своє прізвище у автори забитих голів цього матчу не змарнував. Протягом другого тайму нагод у нашої команди було досить, щоб зробити рахунок більш розгромлений, але гравцям використати їх не вдалося. Отже, фінальний свисток головного арбітра зафіксував перемогу «Дністра» із рахунком 5:1. Хочеться відмітити, що гра проходила у спокійному руслі, без грубостей, і підтвердження тому є лише одна показана жовта картка протягом усього матчу.

Після зіграних восьми турів наша команда піднялася на четверту сходинку турнірної таблиці, маючи у своєму 16 залікових очок. На першому місці із 24 очками надалі перебуває минулорічний чемпіон, теребовлянська «Нива», яка у 8 турі на своєму полі обіграла кременецький «Буревісник» із рахунком 3:1. На другому – ФСК «Чортків» із 19 очками, який на виїзді у Великих Гаях із мінімальним рахунком 1:0 переміг місцеву команду «Поділля-Агрон». Замикає чільну трійку лідерів ФК «КАМ» із села Бурдяківці, який матч цього туру проводив на своєму полі із командою ФК «Бережани» і здобув перемогу із рахунком 2:0 і тепер в активі має 18 очок і гру в запасі.

Наступний тур пройде вже найближчої неділі. Наша команда матч 9 туру проведе на виїзді у місті Кременець із місцевим «Буревісником». Початок матчу о 16 годині. Запрошуємо вболівальників підтримати свою команду у виїзному матчі, збір і виїзд від стадіону «Дністер» в неділю, 21 червня о 10 годину ранку.

Турнірна таблиця станом на 15 червня 2015 року за посиланням: http://fc-dnister.at.ua/index/turnirna_tablicja/0-22.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 640 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz