П`ятниця, 10.05.2024, 19:51

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 8 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

8 тур, 14.06.2015 року

«Дністер» (м. Заліщики) – ФК «Борщів» – 5:1

ФК «Зборів» – ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – 0:0

ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – ФСК «Чортків» – 0:1

ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – ФК «Бережани» – 2:0

ДЮСШ (м. Тернопіль) – «ДСО» (м. Тернопіль) – 2:4

ФК «Нива» (м. Теребовля) – ФК «Буревісник» (м. Кременець) – 3:1

Детальний звіт про матч «Дністра» з к ... Читати далі »

Переглядів: 632 | Додав: dydka85 | Дата: 14.06.2015 | Коментарі (1)

Герб Тернопільської областіВ неділю, 14 червня, відбудеться 8 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на власному полі міського стадіону «Дністер» із командою ФК «Борщів» з однойменного міста. Суперники є новачками обласної першості, адже минулорічна команда ФК «Борщів», яка за підсумками сезону 2014 року, здобула бронзові нагороди, зараз виступає під назвою ФК «КАМ», а ФК «Борщів» – млода команда, сформована із місцевих, в основному молодих, футболістів.

Борщів — місто, районний центр Тернопільської області. Розташоване на південному сході області, на лівому березі річки Нічлава — притоки Дністра. Населення — 11,4 тисяч осіб (2003). Залізнична станція. Автобусне сполучення від 1958. Відомий з 1456 р. Назва, можливо походить від слова «борщівник» — високої трав'янистої рослини родини зонтичних, молоде листя і стебла якої вживають у їжу (до зелених борщів, салатів, юшок, щів) як приправу. Місто Борщів славиться фестивалями, які тут проходять, а саме фестиваль борщу та фестиваль борщівської вишиванки. Щорічний фестиваль борщу «Борщ'їв» проходить на центральній площі містечка Борщів. Місцеві господині змагаються у приготуванні національної страви, яке в давнину дало назву цьому невеликому населеному пункту. За легендою туркам, що захопили місто одна з місцевих господинь подала борщ. Однак їм весь час щось не подобалося. Нарешті розлючена кухарка вдарила отамана черпаком по голові і втопила у борщі. Тому й місто так наз ... Читати далі »

Переглядів: 842 | Додав: dydka85 | Дата: 13.06.2015 | Коментарі (0)

В неділю, 7 червня, в області відбувся 7 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів. Свій матч наша команда проводила на міському стадіоні «Дністер» у м. Заліщики. Суперниками «Дністра» був ФК «Зборів» із однойменного міста.

Наша команда до цього матчу підійшла із кадровими втратами. У попередньому матчі зазнав травми наш капітан Буртник Роман. Також на одному із тренувань отримав травму плеча Рацин Ігор, тому ці гравці не змогли допомогти команді у цьому матчі. Із-за травми основного центрального захисника, Буртника Романа, його місце разом із Андрієм Ковалишиним у стартовому складі зайняв граючий головний тренер команди Олексів Ярослав. Всі інші гравці підійшли до цього матчу здоровими і були готові здобути перемогу для своєї команди. У гостей теж не обійшлося без кадрових втрат: на заміні у них був лише один гравець.

Тепер перейдемо до самого поєдинку. Наша команда була явним фаворитом цього матчу, адже гості наразі перебувають внизу турнірної таблиці, і тому «Дністер» легко обіграв гостей. Вже на 2 хвилину матчу Гурін Євген відкриває рахунок у цьому матчі. Господарі після забитого гола не зупинилися і біля воріт гостей раз-по-раз виникали моменти для взяття воріт. На 28 хвилині Тарабалка Іван подвоює рахунок матчу. Цей рахунок протримався до кінця першого тайму. До речі, у гостей практично моментів біля наших воріт не виникало, адже дуже добре команда зіграла у захисті, не даючи  супернику реальних моментів для взяття воріт.

У другому таймі картинка матчу не помінялася: господарі й далі атакували, гості – оборонялися, лише зрі ... Читати далі »

Переглядів: 631 | Додав: dydka85 | Дата: 09.06.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської області.jpeg7 червня відбувся 7 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

Наша команда свій матч 7 туру проводила на власному полі міського стадіону «Дністер» проти команди ФК «Зборів» з однойменного міста, яка перебуває в низу турнірної таблиці. Наша команда здобула впевнену перемогу із рахунком 5:0. Вже на 2 хвилині матчу Гурін Євген відкриває рахунок у цьому матчі. На 28 хвилині Тарабалка Іван подвоює рахунок матчу. До речі, Тарабалка Іван у цьому матчі оформив хет-трик, забивши ще у другому таймі на 58 і 85 хвилинах матчу. Третій гол нападник забив з пенальті. Ще одним голом на 82 хвилині відзначився Пилипʼюк Андрій.

«Дністер» (Заліщики) – ФК «Зборів» – 5:0 (2:0)

Голи: Гурін Євген, 2ʼ, Тарабалка Іван, 28ʼ, 58ʼ, 85ʼ, Пилипʼюк Андрій, 82ʼ

7 червня. 16.00. м. Заліщики. Міський стадіон «Дністер».

Головний арбітр: Соломчак Тарас

Асистенти арбітра: Трач Борис, Рута Ростислав

Спостерігач матчу: Філь Микола

Детальний звіт ... Читати далі »

Переглядів: 686 | Додав: dydka85 | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

Конкурс прогнозів.jpg7 червня в області пройшов 7 тур чемпіонату першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда на власному полі стадіону «Дністер» приймала команду ФК «Зборів» з однойменного міста. Наша команда здобула впевнену перемогу із рахунком 5:0.

На цей матч було відправлено 11 прогнозів. Всі прогнозисти поставили на перемогу нашої команди, але із різними результатами матчу. Це й не дивно, адже команда гостей перебуває в низу турнірної таблиці і спрогнозувати перемогу нашої команди було не важко. Точного рахунку матчу, на жаль, ніхто не вгадав, хоча деякі прогнозисти були близькими до цього. Самими найближчими до точного рахунку були Черлінко Володимир, Дудка Сергій та Гаврилюк Сергій, яким або не хватило одного гола або було забагато на один м’яч у матчі. Всі прогнозисти, які зробили прогнози на цей матч, отримують по 1 заліковому балі. Наступний матч наша команда проведе на власному полі вже через тиждень, в неділю, 14 червня, із командою ФК «Борщів» із однойменного міста Борщів. Початок матчу о 16 годині. Велике прохання до відвідувачів сайту активно брати участь у нашому конкурсі, заповнюючи форму у розділі «Конкурс прогнозів». Взяти участь можна почати з будь-якого туру. Прогнози на даний матч будуть прийматися до 14 червня 15.50 год. Не зволікайте із відправленням свого прогнозу.

Наводимо повну таблицю усіх прогнозів, які були зроблені на матч «Дністер» – ФК «Зборів»:

01.06 ... Читати далі »

Переглядів: 604 | Додав: dydka85 | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 7 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

7 тур, 07.06.2015 року

«Дністер» (м. Заліщики) – ФК «Зборів» – 5:0

ФК «Борщів» – ФК «Нива» (м. Теребовля) – 0:4

ФК «Буревісник» (м. Кременець) – ДЮСШ (м. Тернопіль) – 6:1

«ДСО» (м. Тернопіль) – ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – гру перенесено

ФК «Бережани» – ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – 0:1

ФСК «Чортків» – ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – 3:0

Детальний звіт про матч «Дністра» з командою ФК «Зборів»», а також про 7 тур чемпіонату області очікуйте найближчим часом.

Сергій Дудка ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: dydka85 | Дата: 07.06.2015 | Коментарі (0)

Пропонуємо Вашій увазі відео повного матчу 6 туру чемпіонату області серед аматорських колективів між командами "Нива" м. Теребовля та "Дністер" м. Заліщики, який відбувся 31 травня на міському стадіоні "Колос" у місті Теребовля.

Джерело: https://www.youtube.com/watch?v=u571rnQsE8c.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 609 | Додав: dydka85 | Дата: 06.06.2015 | Коментарі (0)

Соломчак Тарас арбітр.jpgПоєдинок 7 туру чемпіонату Тернопільської області серед аматорських колективів між командами «Дністер» м. Заліщики – ФК «Зборів» з однойменного міста, який відбудеться в м. Заліщики на міському стадіоні «Дністер» в неділю, 7 червня о 16:00, обслуговуватиме арбітр Соломчак Тарас Михайлович.

Асистентами арбітра виступлять – Трач Богдан і Рута Ростислав. Спостерігач (інспектор) матчу – Філь Микола.

Досьє арбітра:

Соломчак Тарас Михайлович.

Дата народження – 04.05.1975.

Місце проживання – м. Бучач, Тернопільська обл.

Зріст – 180 см.

Вага – 85 кг.

Освіта: – вища, ТНПУ.

Регіональні змагання – 2001-2003 рр.

ДЮФЛ та Аматори України – 2003-2005 рр.

Друга ліга – 2005-2010 рр.

Перша ліга – з 2011 року.

... Читати далі »

Переглядів: 553 | Додав: dydka85 | Дата: 06.06.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської областіВ неділю, 7 червня, відбудеться 7 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на власному полі міського стадіону «Дністер» із командою ФК «Зборів» з однойменного міста. Гості не є постійними учасниками обласної першості. Якщо я не помиляюсь, останній раз команда брала участь у чемпіонаті області у 2012 році: тоді чемпіонат проходив у двох зонах і ФК «Зборів» були представлені у північній зоні. Команда не спромоглася вийти до фінальної частини змагань.

Зборів (до 1241 року — Верхостав) — місто на заході Тернопільської області, районний центр, залізнична станція (в селі Млинівці за 3 км від міста), значний історико-культурний центр. Загальна площа міста становить 781,32 га, населення становить 8,7 тис. мешканців. Розташований на Волино-Подільській височині, між берегами Головної і Малої Стрипи, що утворюють навколо 3борова два ставки (один із них існував з 17 століття). Від південного сходу є передмістя зі старими назвами — Війтівщина, 3агребелля, Коханівка, Куклинці. Північніше м. Зборів проходить автомобільний шлях «національного значення» Львів — Тернопіль Н02; через місто — шляхи територіального значення: Почаїв — Залізці — Зборів — Т2013, Зборів — Козова — Т2014, Зборів — Поморяни. Відстань до залізничної станції «Зборів» — 3 км. Відстань до обласного центру — 37 км.

Команди між собою не зустрічалися ( ... Читати далі »

Переглядів: 657 | Додав: dydka85 | Дата: 05.06.2015 | Коментарі (0)

Вчора, 2 червня, в приміщенні Тернопільської обласної федерації футболу відбулося жеребкування розіграшу кубка області з футболу 2015 року серед аматорських колективів.

В цьогорічному розіграшу на жаль, із-за фінансового становища, боротися за почесний трофей виявили бажання лише 6 команд, а саме: теребовлянська «Нива», ФК «Бережани», ФК «КАМ» с. Бурдяківці, Борщівського району, «ДСО» м. Тернопіль, ФК «Зборів» та ФСК «Чортків», Як бачимо, у вищенаведеному переліку немає нашої команди, отож вона не буде брати участь у розіграшу кубка області. Сітка цьогорічного розіграшу кубка області виглядає таким чином: минулорічний володар кубка, теребовлянська «Нива», і фіналіст кубка, ФК «Бережани», отримали пряму путівку у півфінал кубка області, а решту команд будуть розігрувати інші дві путівки до півфіналу. Першу пару складуть команди «ДСО» м. Тернопіль та ФК «КАМ» із Борщівщини, другу – ФК «Зборів» та ФСК «Чортків». Переможці пар будуть визначатися за допомогою двох матчів: вдома і на виїзді. Перші матчі пройдуть вже 10 червня, матчі-відповіді – за тиждень, 17 червня. Переможець пари «ДСО»-ФК «КАМ» у півфіналі зустрінеться із діючим володарем кубка області, теребовлянською «Нивою», а переможець пари ФК «Зборів»-ФСК «Чортків» – із фіналістом розіграшу кубка минулого сезону, командою ФК «Бережани». Перші матчі півфінальної стадії заплановані на 24 червня, матчі-відповіді – 1 липня. Фінал розіграшу кубка області відбудеться 24 серпня, у День Незалежності України, і відбудеться на центральному ста ... Читати далі »

Переглядів: 690 | Додав: dydka85 | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz