Четвер, 28.03.2024, 21:23

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 24 » "Дністер" здобуває перемогу над "Буревісником"
15:31
"Дністер" здобуває перемогу над "Буревісником"

В неділю, 14 червня, відбувся 8 тур обласної першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда матч цього туру проводила на виїзді у місті Кременець, де зустрічалась із місцевою командою «Буревісник».

В цьому матчі розігрувалися фактично 6 залікових балів, так як в заліщан до цього їх було 16, а у господарів – 13. Склалася ситуація, що коли виграють господарі, в них стає 16 очок і вони доганяють гостей, виграють гості – і вони з 19 очками випереджають господарів вже на 6 очок. Адже після 8 туру «Дністер» перебував на 4 сходинці турнірної таблиці, а ФК «Буревісник» на 5 з розривом у 3 очки.

У порівнянні із минулим матчем, який команда проводила в себе вдома проти ФК «Борщів», у стартовому складі відбулась одна зміна: замість Гниди Олександра, який не зміг прийняти участь у цьому матчі, з стартових хвилин грав Олексів Ярослав. Також варто відмітити, що й надалі у клубному лазареті перебуває основний центральний захисник, капітан команди, Буртник Роман. Отож, наша команда на поле вийшла у такому складі: Іван Мельник зайняв місце у воротах, пару центральних захисників склали Ковалишин Андрій і Олексів Ярослав, крайніми захисниками грали Семенюк Роман і Левицький Роман, у центрі поля грали Леськів Володимир та Рябий Михайло, по краях – Пилипʼюк Андрій (правий вінгер) та Гурін Євген (лівий вінгер), на вістрі атаки – Тарабалка Іван та Городинський Іван. 

Заліщицькому «Дністру» вкрай була потрібна перемога і тому вони з перших хвилин кинулися на ворота суперників. І це привело до успіху: вже на 10 хвилині матчу Тарабалка Іван,  кращий бомбардир нашої команди, забиває гол у ворота суперників і виводить «Дністер» вперед в рахунку. Господарі не змирилися з таким розвитком подій і на 27 хвилині Костюк Денис відновлює паритет у протистоянні команд. До кінця першого тайму глядачі, які зібралися на міському стадіоні, побачили ще два голи у виконанні гравців обох команд: спочатку на 40 хвилині матчу то й же Тарабалка виводить гостей вперед, а в кінці першого тайму Понєдєльнік Андрій знову зрівнює рахунок у матчу і тим самим встановлює нічийний рахунок першого тайму.

З початком другого тайму гості заволоділи беззаперечною перевагою над господарями поля і зуміли ще двічі розписатися у ворота кременецького «Буревісника». Спочатку на 54 хвилині один із лідерів нашої команди Рябий Михайло виводить заліщицьку команду вперед, а на 90 хвилині матчу Гричан Юрій, який вийшов на заміну у другому таймі, забиває четвертий м’яч гостей у ворота суперників і тим самим встановлює остаточний рахунок матчу. По ходу другого тайму також на поле виходили Шацький Олександр, який замінив у рамці воріт Мельника Івана та Стратій Назар, вийшовши на поле замість Городинського Івана. Хочеться також відмітити часті порушення правил з боку господарів поля за що їх суддя «нагороджував» жовтими картками, яких в їхньому активі за матч назбиралася 4 штуки. На відміну від господарів поля, наші футболісти грали більш акуратно і за весь матч не отримали жодного попередження, що не менш важливо. Хочеться подякувати нашим футболістам за волю до перемогу і за здобуття вкрай важливої перемоги над командою, яка безпосередньо із нашою бореться за високі місця у турнірній таблиці. Від себе хочу додати, що потрібно так тримати й надалі і перемоги обов’язково будуть в активі нашої команди. Заліщани завжди вірять в перемогу рідної команди, а ви знайте, що вмієте і можете дарувати радість перемоги своїм вірним вболівальникам, тим самим перемагаючи своїх суперників.

Після зіграних дев’яти турів наша команда розмітилася на третій сходинці турнірної таблиці, маючи у своєму 19 залікових очок, так само, як і ФСК «Чортків», але чортківчани поступаються нашій команді по додаткових показниках. На першому місці із 27 очками надалі перебуває минулорічний чемпіон, теребовлянська «Нива», яка у 9 турі на виїзді обіграла команду «ДСО» із міста Тернопіль із рахунком 2:0. На другому – ФК «КАМ» із 21 очками, який у центральному матчі цього туру на стадіоні «Харчовик», що у місті Чортків, обіграв місцеву однойменну команду із рахунком 4:1. У списку бомбардирів обласної першості наш Тарабалка Іван посідає друге місце, маючи в активі 8 влучних ударів, поступаючись лідеру перегонів, Сороцькому Ігорю, одним забитим м'ячем.

Наступний тур пройде вже найближчої неділі. Наша команда матч 10 туру проведе на власному полі міського стадіону «Дністер» із середняком обласної першості, командою «ДСО» м. Тернопіль. Початок матчу о 16 годині. Запрошуємо вболівальників підтримати свою команду.

Турнірна таблиця станом на 22 червня 2015 року за посиланням: http://fc-dnister.at.ua/index/turnirna_tablicja/0-22.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 566 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz