Неділя, 28.04.2024, 00:20

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 5 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

5 тур, 27.05.2015 року

«Дністер» (м. Заліщики) – ДЮСШ (м. Тернопіль) – 3:1

ФК «Нива» (м. Теребовля) – ФК «Зборів» – 8:0

ФК «Борщів» – ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – 0:2

ФК «Буревісник» (м. Кременець) – ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – 2:0

«ДСО» (м. Тернопіль) – ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – 2:0

ФК «Бережани» – ФСК «Чортків» – 2:3

 

Детальний звіт про матч «Дністра» з командою ДЮСШ, а також про 5 тур чемпіонату області очікуйте найближчим часом.

 

Сергій Дудка

редактор сайт ... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: dydka85 | Дата: 27.05.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської областіСьогодні, 27 травня, відбудеться 5 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на власному полі із молодими футболістами ДЮСШ із міста Тернопіль. ДЮСШ м. Тернопіль є постійним учасником змагань першості області. Команду по праву можна вважати міцним середняком чемпіонату, на високі місця вона ніколи не претендувала, але попсувати нерви може кожній команді. Не виняток буде і цей матч, адже у попередньому турі молоді футболісти із ДЮСШ мінімально поступилися минулорічному чемпіону першості, команді «Нива» із м. Теребовля, із рахунком 0:1. Як показав цей матч, футболісти із обласного центру не будуть здаватися на милість господарям.

Тернопіль (до 1944 року — Тарно́поль, Тарно́піль) — місто на Заході України, політико-адміністративний, економіко-діловий та культурний центр Тернопільської області. Один з трьох головних центрів історичного регіону Галичина. Розташоване на річці Серет. У Тернополі перетинаються важливі автомобільні: автодороги Н02, М12, E50, М19 (E85), Н18, Р39, Р41, Р43 — та залізничні шляхи. Єдине місто обласного значення Тернопільської області. Обслуговується міжнародним аеропортом «Тернопіль», що знаходиться у східній частині міста. Покровителем міста вважають святу Теклю. До Другої світової війни вівтар з її зображенням знаходився у Домініканському костелі — нині церкви Непорочного зачаття Матері Божої. Населення — 217 тис. осіб (2014). Тернопіль займає площу 7268 га.

Мину ... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: dydka85 | Дата: 27.05.2015 | Коментарі (0)

Матч четвертого туру першості області «Дністер» проводив на виїзді в селі Бурдяківці Борщівського району з місцевою командою «КАМ». Цю гру ми, на жаль, програли з рахунком 2:3, програли по результату, а не по грі.

З перших хвилин заліщани захопили ініціативу, впевнено володіли м’ячем, вели свою гру, і здалося, що взяття воріт господарів, це питання часу. Господарі перший удар по воротах Івана Мельника завдали на 15 хвилині, і він на жаль для нас виявився результативним. М’яч залетів в нижній правий від воротаря кут, пробивали господарі за меж штрафного майданчика. Цей гол холодним душем подіяв на наших футболістів і вже на 20 хвилині Євген Гурін красивим ударом з позиції лівого хава, забиває красень-гол у відповідь. У першому таймі футболісти «Дністра» повністю володіли ініціативою, господарі в цей час відзначались хіба, що грубою грою. Було враження, що вони не у футбол грають, а в антифутбол, головне їхнє завдання було попасти не в м’яч, а у ноги наших футболістів. Зазнали пошкоджень Роман Буртник, Іван Тарабалка, Євген Гурін, Олександр Гнида, а за Михайлом Рябим було влаштовано персональне, точечне «полювання». Повторуюсь, в цей час ми малі реальні шанси забивати у ворота господарів, так на 35 хвилині після удару Івана Тарабалки тільки перекладина врятувала їх від голу. На 44 хвилині Михайло Рябий обіграв весь захист господарів, своїми фінтами посадив їх на землю, як кажуть, «послав їх за морозивом» і тільки чудо завадило йому забити гол, пробив у стійку воріт.

Другий тайм розпочався із штурму господарів, в них ніби відкрилося друге дихання, ініціатива була за ними. І ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: dydka85 | Дата: 25.05.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської області.jpeg24 травня відбувся 4 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

Минулорічний чемпіон області, теребовлянська «Нива», завітала у обласний центр, де на стадіоні у парку «Топільче» помірялася силами із молодими футболістами ДЮСШ. Гості здобули мінімальну перемогу над господарями із рахунком 1:0 завдяки влучному удару Сороцького Ігоря наприкінці першого тайму.

ДЮСШ (м. Тернопіль) – ФК «Нива» (м. Теребовля) – 0:1 (0:1)

Голи: Сороцький Ігор, 45'

24 травня. 16.00. м. Тернопіль. Стадіон ДЮСШ.

Головний арбітр: Пиндиківський Володимир

Асистенти арбітра: Брик Михайло, Письменний Андрій

Спостерігач матчу: Чайковський Михайло

Віце-чемпіони, ФК «Бережани», гостювали у місті Зборів, де зустрічалися з місцевою, однойменною командою. Команди розійшлися нульовою нічиєю, зберігши свої ворота недоторканими.

ФК «Зборів» – ФК «Бережани» &n ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: dydka85 | Дата: 25.05.2015 | Коментарі (0)

Конкурс прогнозів.jpg24 травня в області пройшов 4 тур чемпіонату першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда на виїзді у селі Бурдяківці, Борщівського району зустрічалася із місцевою командою «КАМ». На жаль, матч закінчився перемогою господарів з рахунком 3:2.

На цей матч було відправлено 11 прогнозів: 8 прогнозистів поставили на перемогу нашої команди, 1 – на нічийний рахунок і 2 – на перемогу господарів поля. Точного рахунку матчу ніхто не вгадав, але Черлінко Володимир і Гаврилюк Сергій отримують по 1 балу, оскільки поставили на перемогу господарів і тим самим вгадали переможця матчу. Всі інші прогнозисти балів не отримують. Варто відмітити, що більшість прогнозистів вірили у перемогу улюбленої команди і ставили на переможний рахунок для нашої команди. Наступний матч наша команда проведе на власному полі стадіону «Дністер» вже найближчої середи, 27 травня, із командою ДЮСШ м. Тернопіль. Початок матчу о 17 годині. Велике прохання до відвідувачів сайту активно брати участь у нашому конкурсі, заповнюючи форму у розділі «Конкурс прогнозів». Взяти участь можна почати з будь-якого туру. Прогнози на даний матч будуть прийматися до 27 травня 16.50 год. Не зволікайте із відправленням свого прогнозу.

Наводимо повну таблицю усіх прогнозів, які були зроблені на матч «КАМ» – «Дністер»:

21.05.2015 8:53              &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: dydka85 | Дата: 25.05.2015 | Коментарі (0)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 4 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

4 тур, 24.05.2015 року

ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – «Дністер» (м. Заліщики) – 3:2

ФК «Зборів» – ФК «Бережани» – 0:0

ФСК «Чортків» – «ДСО» (м. Тернопіль) – 2:0

ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – ФК «Буревісник» (м. Кременець) – 1:3

ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – ФК «Борщів» – 7:0

ДЮСШ (м. Тернопіль) – ФК «Нива» (м. Теребовля) – 0:1  

Детальний звіт про матч «Дністра» з командою «КАМ», а також про 4 тур чемпіонату області очікуйте найближчим часом.

Сергій Дудка

... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: dydka85 | Дата: 24.05.2015 | Коментарі (0)

      До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 1 туру чемпіонату району в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Заліщицького району з футболу

серед аматорських колективів

1 тур, 24.05.2015 року

ФК «Товсте» – ФК «Нирків» – 5:3

ФК «Шутроминці» – ФК «Лисівці» – 2:4

ФК «Кошилівці» – ФК «Заліщики» – 0:0

ФК «Устечко» – ФК «Солоне» – 8:4

ФК «Угриньківці» – Ф ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: dydka85 | Дата: 24.05.2015 | Коментарі (1)

Герб Тернопільської областіВ неділю, 24 травня, відбудеться 4 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на виїзді в селі Бурдяківці, Борщівського району із командою «КАМ». Практично, це є команда, яка минулого року грала під назвою ФК «Борщів» і завоювала бронзові нагороди першості області. Команду «КАМ» не можна вважати новачком чемпіонату, оскільки вона просто з цього сезону змінила назву, а так вона все виступала в обласній першості під назвою ФК «Борщів».

Бурдяківці — село в Україні, в Борщівському районі Тернопільської області. Розташоване на північному сході району. Поштове відділення — Бурдяківське. Центр сільради, якій підпорядковані село Дубівка та хутір Збриж. Приєднані хутори Кругла та Когутівка. Населення — 1091 особа. Назва села походить від назви річки Бурда.

Минулого року між командами були зафіксовані такі результати: у першому колі наша команда на своєму полі зазнала поразки від тодішнього ФК «Борщів», а у другому колі теж не змогла переграти суперників, поступившись на їхньому полі із мінімальним рахунком 0:1 Варто відмітити, що в складі наших суперників виступає наш земляк Бачинський Іван із села Новосілки. Але він зараз не грає в футбол, оскільки травмований і перебуває на лікуванні. В минулому турі команди зіграли по-різному: заліщицький «Дністер» здобув перемогу на своєму полі у команди ФК «Поділля-Агрон» із рахунком 2:0, а наші суперники, фут ... Читати далі »

Переглядів: 737 | Додав: dydka85 | Дата: 23.05.2015 | Коментарі (0)

В середу, 20 травня, відбулося засідання районної федерації футболу під головуванням її голови Лопушняка Василя Федоровича, на якій розглядалося питання проведення районної першості з футболу сезону 2015 року. На засідання були запрошені представники команд з населених пунктів району, які мають бажання грати в районній першості.

На цьому засіданні було прийнято рішення розпочати чемпіонат в неділю, 24 травня. Стартує в першості 14 команд, початок матчів о 16 годині. На 1 тур проведено жеребкування в результаті якого між собою зустрінуться команди: ФК «Товсте» – ФК «Нирків», ФК «Шутроминці» – ФК «Лисівці», ФК «Кошилівці» – ФК «Заліщики», ФК «Устечко» – ФК «Солоне», ФК «Угриньківці» – ФК «Добрівляни», ФК «Новосілка» – ФК «Ворвулинці», ФК «Касперівці» – ФК «Синьків». Господарями полів є команди, які в парах вказані першими, арбітри в полі і один із асистентів – представник гостей, другий асистент арбітра – представник господарів. Результати матчів повідомимо в понеділок. Повністю календар І кола буде опублікований згодом.

Нагадаємо, що розіграш кубка району фактично перетнув екватор, так зіграні матчі 1/8 і 1/4 фінал, за результатами яких в 1/2 фіналу в матчах на стадіоні «Дністер» 7 липня зустрінуться: ФК «Угриньківці» – ФК «Заліщики» та ФК «Дорогичівка» – ФК «Ворвулинці». Фіналісти визначаться за результатами одного півфінального матчу, а не вдома &n ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: dydka85 | Дата: 23.05.2015 | Коментарі (0)

В середу, 20 травня, відбувся 3 тур чемпіонату Тернопільщини з футболу серед аматорських колективів.

Матч цього туру, який «Дністер» проводив на рідному полі, виявився одночасно бойовим, видовищним, нервовим, але на щастя виграшним для нашої команди. Гості не приховували, що приїхали за очками, принаймі на нічию вони розраховували. Одним із лідерів команди гостей в цьому сезоні став Ігор Бадло, який з його футбольним досвідом підсилив її. Всі ми добре пам’ятаємо його по виступах за нашу команду, в якій він також був серед перших. Наша команда вийшла на поле в звичному для себе складі, тобто було зроблено 1-2 заміни, в порівняні з першим і другим турами.

Після виграшу на виїзді в матчі другого туру в Підволочиську, наші футболісти дуже хотіли порадувати вболівальників на рідному полі. Але атаки на ворота гостей накочувались одна за одною, а голів не було. Повторую, матч виявився нервовим, ніхто не хотів програвати, а для того, щоб виграти, потрібно забивати і не пропускати – це всім відомо. І під завісу другого тайму, в кінці гри гравці нашої команди Олександр Гнида і Іван Тарабалка забивають такі бажані, вистраждані 2 голи, а це перемога. Правда гості могли забити гол престижу, коли після удару їхнього гравця м’яч потрапив в штангу наших воріт. Після зіграних матчі 3 туру, наша команда перебуває на 2 місці в турнірній таблиці з 7 заліковими балами. Також варто відмітити, що «Дністер» є єдиною командою, яка після 3 турів не пропустила жодного м’яча у свої ворота, що дуже радує. Наступний матч команда проведе вже найближчої неділі в селі Бурдяківці, Борщівського району із місцевою командою ФК «К ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: dydka85 | Дата: 22.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz