Четвер, 28.03.2024, 18:46

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 25 » "Дністер" не зміг обіграти ФК "КАМ"
12:06
"Дністер" не зміг обіграти ФК "КАМ"

Матч четвертого туру першості області «Дністер» проводив на виїзді в селі Бурдяківці Борщівського району з місцевою командою «КАМ». Цю гру ми, на жаль, програли з рахунком 2:3, програли по результату, а не по грі.

З перших хвилин заліщани захопили ініціативу, впевнено володіли м’ячем, вели свою гру, і здалося, що взяття воріт господарів, це питання часу. Господарі перший удар по воротах Івана Мельника завдали на 15 хвилині, і він на жаль для нас виявився результативним. М’яч залетів в нижній правий від воротаря кут, пробивали господарі за меж штрафного майданчика. Цей гол холодним душем подіяв на наших футболістів і вже на 20 хвилині Євген Гурін красивим ударом з позиції лівого хава, забиває красень-гол у відповідь. У першому таймі футболісти «Дністра» повністю володіли ініціативою, господарі в цей час відзначались хіба, що грубою грою. Було враження, що вони не у футбол грають, а в антифутбол, головне їхнє завдання було попасти не в м’яч, а у ноги наших футболістів. Зазнали пошкоджень Роман Буртник, Іван Тарабалка, Євген Гурін, Олександр Гнида, а за Михайлом Рябим було влаштовано персональне, точечне «полювання». Повторуюсь, в цей час ми малі реальні шанси забивати у ворота господарів, так на 35 хвилині після удару Івана Тарабалки тільки перекладина врятувала їх від голу. На 44 хвилині Михайло Рябий обіграв весь захист господарів, своїми фінтами посадив їх на землю, як кажуть, «послав їх за морозивом» і тільки чудо завадило йому забити гол, пробив у стійку воріт.

Другий тайм розпочався із штурму господарів, в них ніби відкрилося друге дихання, ініціатива була за ними. І на 61 і 66 хвилинах вони забивають 2 м’ячі в наші ворота: перший після розіграшу кутового удару, другий – в контратаці. Ці голи заставили гостей «прокинутись», вони пішли вперед і на 80 хвилині капітан команди Роман Буртник забиває чистий гол, який нажаль рефері із зрозумілих тільки йому причин не зараховує. Гості пішли, як кажуть у ва-банк, втрачати не було чого і на 86 хвилині Михайло Рябий, один із найкращих у нашій команді, із середини поля невідпорним ударом під перекладину забиває супер-гол. Забити більше, на жаль, не вистачило часу, хоча як на мене, ми заслуговували мінімум на нічию. Адже за рівнем гри першого тайму, який був повністю за нами, ми повинні були вигравати, але не судилося. Хочу заспокоїти вболівальників і прихильників «Дністра» не потрібно панікувати, адже це був матч тільки 4 туру, а в першості, нагадаю бере участь на сьогодні 12 команд.

Після 4 турів наша команда ділить 3-5 місця в турнірній таблиці з командами ФСК «Чортків» і ФК «Буревісник», в активі яких по 7 залікових балів. Лідером першості є «Нива» із Теребовля із 12, другими – ФК «КАМ» із 9 балами.

Петро Рацин

прес-секретар команди

Переглядів: 573 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz