Четвер, 28.03.2024, 14:10

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

      В неділю, 10 травня, відбулися перші матчі 1/4 фіналу розіграшу кубка Заліщицького району з футболу.

       ФК «Заліщики», який є володарем кубка, свій перший матч зіграв на виїзді у селі Солоне. Фаворитом цього протистояння звичайно є футболісти заліщицького клубу, що вони і довели вже у першому матчі. Матч закінчився з рахунком 0:2 на користь гостей із міста Заліщики. ФК «Заліщики» практично гарантували собі місце в півфіналі. ФК «Добрівляни» на своєму полі розписали мирову нічию із командою ФК «Угриньківці», матч закінчився з рахунком 1:1. В інших двох матчах вболівальники побачили більше голів, ніж двох попередніх. ФК «Товсте» на рідному стадіоні виграв із рахунком 3:1 у команди ФК «Дорогичівка», а ФК «Ворвулинці» були сильнішими над командою ФК «Устечко», обігравши їх з рахунком 3:2. Матчі-відповіді, які мають відбутися вже цієї неділі, 17 травня, на полях тих команд, які грали на виїзді, обіцяють бути захоплюючі і немає явних команд, які собі вже гарантували місце в півфіналі.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 451 | Додав: dydka85 | Дата: 12.05.2015 | Коментарі (0)

Конкурс прогнозів.jpg        10 травня на стадіоні «Колос» у смт. Підволочиськ відбувся другий матч за участю нашої команди у розіграші чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів, в якому наша команда виграла із рахунком 1:0 у команди «Збруч». На цей матч було відправлено 5 прогнозів і всі прогнози були поставлені на перемогу нашої команди, але з різними рахунками. Один користувач під іменем Остап’юк Ігор вгадав результат матчу і тим самим заробив найбільшу кількість балів – 9. Всі інші отримують по 1 балу, адже вгадали тільки переможця матчу. Наступний матч наша команда проведе на рідному полі, 20 травня, із командою ФК «Поділля-Агрон». Початок матчу о 17 годині. Велике прохання до відвідувачів сайту активно брати участь у нашому конкурсі, заповнюючи форму у розділі «Конкурс прогнозів». Взяти участь можна почати з будь-якого туру. Прогнози на даний матч будуть прийматися до 20 травня 16.50 год. Не зволікайте із відправленням свого прогнозу.

          Наводимо повну таблицю усіх прогнозів, які були зроблені на матч «Збруч» – «Дністер»:

07.05.2015 15:35                   Герилевич Василь                  1-2             1

... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: dydka85 | Дата: 11.05.2015 | Коментарі (0)

      До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 1 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

2 тур, 10.05.2015 року

ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – «Дністер» (м. Заліщики) – 0:1

ФК «Зборів» – «ДСО» (м. Тернопіль) – 1:1

ФК «Бережани» – ФК «Буревісник» (м. Кременець) – 1:1

ФСК «Чортків» – ФК «Борщів» – 4:1

ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – ФК «Нива» (м. Теребовля) – 1:4

ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – ДЮСШ (м. Тернопіль) – 3:0

          Детальний звіт про матч «Дністра» з командою «Збруч», а також про 2 тур чемпіонату області очікуйте найближчим часом.

 

... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: dydka85 | Дата: 10.05.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської області     Цієї неділі відбудеться 2 тур чемпіонату області з футболу. 

     Наша команда здійснить вояж до містечка Підволочиськ, де зустрінеться з місцевою командою «Збруч». Підволочиськ знаходиться на сході нашої області і межує з Хмельницькою областю. Містечко розташоване на правому березі ріки Збруч, має населення приблизно у 8 тисяч чоловік. У містечку є стадіон — «Колос», який відкрито у 1962 р. реконструйовано у 2011 році. При реконструкції встановлено пластикові сидіння, діє електронне кольорове табло. Саме на цьому стадіоні проводить свої матч команда «Збруч», що цьогоріч грає у першості області та команди, які грають на першість району (в тому числі дитячі). Стадіон вміщує 4 тисячі глядачів.

        Останній офіційний матч між командами відбувся у 2012 році, коли у фінальній частині розіграшу чемпіонату області з футболу, «Дністер» на виїзді переміг своїх суперників з рахунком 3:0. На матч другого колу, який мав відбутися на заліщицькому стадіоні «Дністер», команда «Збруч» не виїхала і господарям була зарахована технічна перемога з рахунком 3:0. В минулому чемпіонаті підволочиський «Збруч» не брав участі, тому для нас всіх вона є зовсім невідомою, хоча, як показав перший тур, команда не буде здаватися на милість суперникам. Адже у першому турі підволочиські футболісти після першого тайму ввели у рахунку із теребовлянською «Нивою», але після перерви більш досвідчені футболісти «Ниви» переламали хід поєдинку і здобу ... Читати далі »

Переглядів: 563 | Додав: dydka85 | Дата: 09.05.2015 | Коментарі (0)

Ігор.jpgДружна сім'я Футбольного клубу «Дністер» щиро вітає з Днем народження президента клубу Ігоря Івановича Білінського.

Шановний Ігорю Івановичу, прийміть наші найщиріші вітання і побажання з нагоди Дня народження!

Міцного Вам здоров’я, благополуччя і достатку. Удачі Вам та успіхів у здійсненні задумів, невичерпної енергії та натхнення в повсякденній праці. Нехай організаторський досвід, цілеспрямованість, відданість справі і талант стануть запорукою процвітання у всіх Ваших починаннях.

Ваша відданість футболу та рідному клубу, заслуговує на щиру повагу. Ви добре відомий своєю сміливістю, наполегливістю і виваженістю керівник.

Бажаємо, щоб Ваша доля під Божим і людським благословенням була щасливою! Нехай завжди й в усьому Вам вдаватиметься зберігати рівновагу і впевнено просуватися до наміченої мети!

З повагою, адміністрація, тренери, футболісти

футбольного клубу «Дністер» та редакція сайту.

Переглядів: 570 | Додав: dydka85 | Дата: 08.05.2015 | Коментарі (0)

0-0.png         В середу, 6 травня, на стадіоні «Дністер» в першому матчі-відкритті наш клуб приймав гостей-сусідів із Чорткова, футбольно-спортивний клуб «Чортків». Ця гра була перенесена на середу по згоді обох команд, так як в неділю заліщани проводили в останню дорогу Петра Миколайовича Дідика, багаторічного гравця і колишнього головного тренера команди «Дністер», який трагічно загинув в дорожньо-транспортній пригоді.

        Матч розпочався з урочисто-святкової частини відкриття, в якому взяли участь: голова Заліщицької районної державної адміністрації – Шипітка Борис Іванович, голова Заліщицької районої ради – Дрозд Іван Петрович, міський голова – Беневʼят Володимир Станіславович, заступник голови районної ради, голова районної федерації футболу – Лопушняк Василь Федорович, всечесні отці – о. Іван Сендзюк і о. Василь Хребтак. Футболісти та глядачі хвилиною мовчання вшанували світлу памʼять Петра Дідика, гравці на поле вийшли з траурними повʼязками. До футболістів з вітальним словом звернувся голова РДА Борис Шипітка, який побажав їм успіхів в стартовому матчі і в цілому чемпіонаті, в якому беруть участь 12 команд. Отці благословили свяченою водою приміщення адмінбудинку стадіону, футбольне поле, вболівальників і футболістів, побажали їм міцного здоровʼя, гри без травм, прочитали молитви. Був виконаний державний Гімн України, капітани команд підняли державний Прапор України і прапор федерації футболу України. Прес-служба клубу до старту чемпіонату виготовила стенд, на якому у формі інформаційного бюлетеня розміщена обширна, свіжа інформація про життя команди, та про перебіг чемпіонату області. Також бул ... Читати далі »

Переглядів: 792 | Додав: dydka85 | Дата: 08.05.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської області.jpeg     3 травня в чотирьох населених пунктах області стартував 26, за ліком, чемпіонат Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

   В селі Бурдяківці, що на Борщівщині, місцева футбольна команда приймала гостей із міста Зборів. Відкрити рахунок вдалося гостям: на 11 хвилині матчу Мандзюк Іван забиває перший гол ФК «Зборів» в цьому чемпіонаті. Ще до перерви господарям вдалося зрівняти рахунок. Це Чеснік Павло відновлює рівновагу практично перед самим свистком на перерву. У другому таймі господарі поля будь-що намагалися записати у свій актив 3 очка і їм це вдалося. Добре нам відомий Заставецький Юрій на 88 хвилині з пенальті забиває переможний гол і тим самим заробляє для своєї команди 3 очка.

ФК «КАМ» – ФК «Зборів» – 2:1 (1:1)

Голи: Чеснік Павло, 42ʼ, Заставецький Юрій, 88ʼ, з пенальті – Мандзюк Іван, 11ʼ

03 травня. 16.00. с. Бурдяківці. Місцевий стадіон.

Головний арбітр: Ковальчук

Асистенти арбітра: Садковський І., Садковський Ю.

Спостерігач матчу: Циганков О.Д.

... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: dydka85 | Дата: 07.05.2015 | Коментарі (0)

Конкурс прогнозів.jpg       6 травня на міському стадіоні «Дністер» відбувся перший матч за участю нашої команди у розіграші чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів, в якому наша команда розписала мирову нічию із рахунком 0:0 з географічними сусідами і принциповими суперниками, командою ФСК «Чортків». Із цим матчем розпочався наш конкурс прогнозів. На цей матч було відправлено 10 прогнозів: 8 користувачів поставили на перемогу нашої команди, 1 користувач зробив ставку на перемогу гостей і 1 користувач вгаданий нічийний рахунок матчу, зробивши прогноз із рахунком 2-2. Це був користувач під іменем Гаврилюк Сергій і він здобуває перший бал за підсумками 1 туру. Всі інші користувачі, на жаль, не здобули балів, але не варто засмучуватися: попереду ще багато матчів. Наступний матч наша команда проведе на виїзді, 10 травня, в м. Підволочиськ із місцевою командою «Збруч». Початок матчу о 16 годині. Велике прохання до відвідувачів сайту АКТИВНО БРАТИ УЧАСТЬ У НАШОМУ КОНКУРСІ, заповнюючи форму у розділі «Конкурс прогнозів». Взяти участь можна почати з будь-якого туру. Прогнози на даний матч будуть прийматися до 10 травня 15.50 год. Не зволікайте із відправленням свого прогнозу.

         Наводимо повну таблицю усіх прогнозів, які були зроблені на матч «Дністер» – ФСК «Чортків»:

28.04.2015 16:38       Дудка Сергій             4-1           0 ... Читати далі »

Переглядів: 541 | Додав: dydka85 | Дата: 07.05.2015 | Коментарі (1)

Кубок.jpeg    3-4 травня відбулися матчі-відповіді розіграшу кубка Заліщицького району з футболу. Напевно самий цікавий матч відбувся в села Касперівці, де місцева команда зустрічалася із командою села Солоне. У першому матчі, який відбувся на футбольному полі у селі Солоне, закінчився мінімальною перемогою теперішніх господарів із рахунком 2:1. Команда гостей показала характер і волю до перемоги і здобула перемогу із рахунком 4:3, який дозволив їм пройти в 1/4 фіналу. Багатий на голи був матч і в селі Дорогичівка, де місцева команда вдруге перемогла, але вже більш впевнено, команду із села Кошилівці із рахунком 4:1, здобувши право грати в 1/4 фіналу. Футболісти із села Устечко знову були сильніші за своїх опонентів із села Лисівці, здобувши мінімальну перемогу із рахунком 1:0 і тим самим вийшли у наступну стадію змагань. Команда із села Новосілка вдруге поступилася команді із села Угриньківці, але на відміну від першого матчу, зазнавши мінімальної поразки із рахунком 1:2. Явний фаворит цієї пари, можна сказати без проблем, пройшов в 1/4 фіналу. Ще один матч закінчився із нічийним рахунком: футболісти із села Нагіряни на своєму полі розписали мирову нічию із ворвулинськими футболістами, але господарям цього було мало: дальше пройшла команда із Ворвулинців. Також було зафіксовано дві неявки гостей: команда із Кулаківців не приїхала на гру в Добрівляни і команда Шипівців не прибула до смт. Товсте. Гостям зараховані технічні поразки із рахунком 0:3 і ці команди припиняють боротьбу за кубок району.

1/8 фіналу

Матчі-відповіді, 03.05.2015 року

... Читати далі »
Переглядів: 598 | Додав: dydka85 | Дата: 07.05.2015 | Коментарі (0)

     До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 1 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

1 тур, 03.05.2015 року

ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – ФК «Зборів» – 2:1

ФК «Нива» (м. Теребовля) – ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – 3:1

ФК «Борщів» – ФК «Бережани» – 0:2

ФК «Буревісник» (м. Кременець) – «ДСО» (м. Тернопіль) – 1:2

06.05.2015 року

«Дністер» (м. Заліщики) ФСК «Чортків» – 0:0

ДЮСШ (м. Тернопіль) – ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – 2:2

 

      &nb ... Читати далі »

Переглядів: 719 | Додав: dydka85 | Дата: 03.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz