Вівторок, 16.04.2024, 15:18

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Герб Тернопільської області.jpeg20 травня відбувся 3 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

Центральний матч туру, а можливо навіть і 1 кола, проходив у м. Теребовлі на стадіоні «Колос», де місцева «Нива» приймала бронзових призерів минулої першості (ФК «КАМ» це той самий ФК «Борщів» в минулому році) команду ФК «КАМ» із села Бурдяківці, Борщівського району. Господарі здобули перемогу із рахунком 2:0, забивши по голу у кожному із таймів. Переможні голи на рахунку Сороцького Ігоря, який оформив дубль.

ФК «Нива» (м. Теребовля) – ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – 2:0 (1:0)

Голи: Сороцький Ігор 45', 86'

20 травня. 17.00. м. Теребовля. Міський стадіон «Колос».

Головний арбітр: Соломчак Тарас

Асистенти арбітра: Трач Борис, Русанюк Владислав

Спостерігач матчу: Філь Микола

Молоді футболісти ДЮСШ на своєму полі приймали гостей із м. Зборів, місцеву аматорську команду. Основні події цього матчу розгорнулися у другому ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: dydka85 | Дата: 22.05.2015 | Коментарі (0)

Конкурс прогнозів.jpg20 травня в області пройшов 3 тур чемпіонату першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда на міському стадіоні «Дністер» м. Заліщики приймала команду ФК «Поділля-Агрон» із с. Великі Гаї, Тернопільського району. Матч закінчився перемогою ФК «Дністра» з рахунком 2:0 завдяки влучним пострілам Гниди Олександра і Тарабалка Івана.

На цей матч було відправлено 12 прогнозів і всі прогнози були спрогнозовані на перемогу нашої команди, але з різними рахунками. Радує те, що користувачі вірять у рідний клуб і завжди ставлять тільки на перемогу улюбленої команди. Самий популярний рахунок матчу, за прогнозами користувачів, був рахунок матчу 2-0 на користь «Дністра»: цей рахунок поставило четверо користувачів, а саме: Зятик Віталій, Гаврилюк Сергій, Дудка Сергій та Стратій Назар. Саме ці автори прогнозів отримують саму більшу кількість балів – 9. Також не менш популярні рахунки матчу були 2-1 і 3-0: на кожний такий рахунок зробили свої прогнози по 3 користувача. Всі інші користувачі, крім четвірки переможців, отримують по 1 балу, адже вгадали переможця матчу. Наступний матч наша команда проведе на виїзді вже найближчої неділі, 24 травня, із командою ФК «КАМ» в с. Бурдяківці, Борщівського району. Початок матчу о 16 годині. Велике прохання до відвідувачів сайту активно брати участь у нашому конкурсі, заповнюючи форму у розділі «Конкурс прогнозів». Взяти участь можна почати з будь-якого туру. Прогнози на даний матч будуть прийматися до 24 травня 15.50 год. Не зволікайте із відправленням свого прогнозу.

... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: dydka85 | Дата: 21.05.2015 | Коментарі (2)

    До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 3 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

3 тур, 20.05.2015 року

«Дністер» (м. Заліщики) – ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – 2:0

ФК «Нива» (м. Теребовля) – ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – 2:0

ДЮСШ (м. Тернопіль) – ФК «Зборів» – 0:2

ФК «Борщів» – ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – 0:3

ФК «Буревісник» (м. Кременець) – ФСК «Чортків» – 3:2

«ДСО» (м. Тернопіль) – ФК «Бережани» – 1:1

        Детальний звіт про матч «Дністра» з командою «Поділля-Агрон», а також про 3 тур чемпіонату області очікуйте найближчим часом.

... Читати далі »

Переглядів: 657 | Додав: dydka85 | Дата: 20.05.2015 | Коментарі (2)

Герб Тернопільської областіВ середу, 20 травня, відбудеться 3 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на власному полі з командою ФК «Поділля-Агрон» із Великих Гаїв Тернопільського району.

Село Великі Гаї знаходиться на південно-східній околиці міста Тернополя ( 4 км. від центру міста). Населення близько 4 тис. чоловік. Великі Гаї є одним із найбільших сіл Тернопільської області. В межах населенного пунтку знаходиться ландшафтний заказник місцевого значення "Наші гаї".

Футболісти із Тернопільського району постійні учасники першості, на високі місця ніколи не претендували, але завжди були міцним середняком чемпіонату і не приємним суперником для будь-якої команди. Минулого року між командами були зафіксовані такі результати: у першому колі наша команда на місцевому стадіоні с. Великі Гаї виграла у суперників із рахунком 1:0, а у другому колі здобула технічну перемогу із рахунком 3:0, оскільки гості на цей матч не приїхали. Варто додати, що склад наших суперників цього року поповнив Бадло Ігор, який в минулому був гравцем нашої команди. В минулому турі команди зіграли по-різному: заліщицький «Дністер» здобув мінімальну перемогу на виїзді у м. Підволочиськ над командою «Збруч» із рахунком 1:0, а наші суперники, футболісти «Поділля-Агрон», були розгромлені на своєму полі минулорічним чемпіоном, теребовлянською «Нивою», із рахунком 1:4. Після двох турів у активі ФК «Дністер» 4 очки ... Читати далі »

Переглядів: 631 | Додав: dydka85 | Дата: 19.05.2015 | Коментарі (0)

Тризуб.pngВ неділю відбулися матчі-відповіді 1/4 фіналу розіграшу кубка району з футболу.

Феєрією голів закінчився матч в с. Шутроминці, де свої домашні матчі проводить ФК «Дорогичівка». Господарі просто познущалися над командою із смт. Товсте, забивши їм сім голів і не пропустивши жодного. Таким чином, ФК «Дорогичівка» вийшла у півфінальну стадію змагань. Суперником дорогичівських футболістів у півфіналі буде команда ФК «Ворвулинці», яка на виїзді завдала розгромленої поразки команді ФК «Устечко» із рахунком 3:0, тим самим здобувши путівку у 1/2 фіналу.

Більш цікаві матчі проходили у південній зоні. Після нічийного рахунку 1:1 між командами ФК «Добрівляни» і ФК «Угриньківці» на полі перших, угриньківські футболісти мали реальний шанс на своєму полі здобути результат, який би дозволив їм пройти дальше. Їм це вдалося: господарі здобули мінімальну перемогу із рахунком 1:0 і тим самим забезпечили собі місце у 1/2 фіналу. Суперником ФК «Угриньківці» по півфіналу буде чинний володар кубка, ФК «Заліщики», яка на своєму полі поступилася команді ФК «Солоне» із рахунком 2:3, але за сумою двох матчів пройшла дальше.

Отже, у 1/2 фіналі, який відбудеться 7 липня на стадіоні «Дністер» і пройде з одного матчу, зустрінеться ФК «Дорогичівка» – ФК «Ворвулинці» і ФК «Угриньківці» – ФК «Заліщики».

Сергій Дудка, ... Читати далі »

Переглядів: 514 | Додав: dydka85 | Дата: 19.05.2015 | Коментарі (0)

В суботу на міському стадіоні «Дністер» проводився зональний турнір з футболу в залік ХХV сільських спортивних ігор Тернопільщини, на якому був присутній голова обласного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Григорій Гунтік.

В цих змаганнях брали участь збірні районів, в складах команд яких мали право брати участь тільки футболісти, які народилися в населених пунктах своїх районів або на час цього турніру прописані в районі. Гостями нашої команди були збірні Гусятинського, Чортківського і Борщівського районів. Турнір проводився за олімпійською системою, тобто згідно жеребкування було сформовано 2 півфінальні пари, переможці яких виходили у фінал, а переможені, у втішному фіналі повинні були боротись за 3-4 місця.

У першому півфіналі, який розпочався о 12 годині згідно регламенту збірна нашого району з рахунком 3:0 перемогла суперників з Борщівщини. Голами за нашу команду відзначилися Роман Буртник, капітан команди і Іван Тарабалка, який оформив дубль. В другій грі за право грати у фіналі збірна з Гусятинського району з рахунком 1:0 вирвала перемогу у чортківчан. Матч за 3-4 місця на жаль не проводився, так як гості із Борщівського району завчасно покинули турнір, тим самим їм присуджено 4 місце, збірна Чортківського району – 3 місце. У фіналі наша команда, на жаль, поступилась гостям із Гусятинськогго району із рахунком 0:1 і зайняла тільки друге місце, яке не дає право грати у фінальних змаганнях.

... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: dydka85 | Дата: 18.05.2015 | Коментарі (0)

*Зональний турнір

з футболу в залік XXV сільських

спортивних ігор Тернопільщини

16 травня 2015 року. м. Заліщики.

Міський стадіон «Дністер».

Півфінальні матчі:

12.00

Збірна Заліщицького району

3:0

Збірна Борщівського району

 

... Читати далі »
Переглядів: 719 | Додав: dydka85 | Дата: 15.05.2015 | Коментарі (0)

У газеті «Номер один» №18(490) від 06.05.2015 року було опубліковано статтю про колишнього гравця і тренера заліщицького «Дністра» Петро Миколайовича Дідика, якого не стало 1 травня цього року. Наводимо повний текст статті.

Дідик.jpgЗаліщицький «дєд» на футбольному полі дав фори багатьом своїм «синам»

1 травня сталася непоправна втрата для всієї футбольної громадськості Тернопільщини. На 55 році життя трагічно загинув відомий футболіст, тренер та спортивний функціонер Петро Миколайович Дідик. Близько опівночі в Заліщиках на вулиці С. Бандери трапилась дорожньо-транспортна пригода – зіткнення автомобіля «Нива Шевроле», яким керував 53-річний водій, мешканець Заліщиків, та «Рено Кенго», за кермом якого був 27-річний водій з Чернівецької області. Внаслідок даної автопригоди пасажир автомобіля «Нива» Петро Дідик від отриманих травм помер у Заліщицькій районній лікарні. Наразі тривають слідчі дії щодо встановлення всіх обставин трагедії.

Не всі пригадують, що відома нині тернопільська «Нива» починалася з Підгайців у 1978 році. Тоді у підгаєцькій команді дебютував молодий захисник Петро Дідик. Сім сезонів він віддав «Ниві». Здобув з командою Кубок України, виграв Кубок ЦР «Колос», а найвагоміше досягнення сталося у 1982 році, коли  «Нива» здобула путівку до другої ліги чемпіонату СРСР. Пропон ... Читати далі »

Переглядів: 1024 | Додав: dydka85 | Дата: 13.05.2015 | Коментарі (1)

     В другому турі обласної першості з футболу, команда «Дністер» грала в гостях, в Підволочиську з місцевим футбольним клубом «Збруч».

     Господарі організували гарне, святкове відкриття сезону 2015 року, так як їхня команда проводила перший матч на своєму полі, а гру першого туру вона грала в Теребовлі і нажаль програла господарям із рахунком 1:3. «Дністер» з перших стартових хвилин гри ринувся в атаку, команда була налаштована тільки на перемогу. Перша домашня нічия в стартовій грі добавила футболістам спортивної злості, адже було фактично втрачено таких важливих 2 залікові бали. Перший тайм пройшов при беззаперечній перевазі гостей з берегів Дністра, з міста Заліщики, і тільки брак майстерності при завершенні атак завадив їм забити більше одного голу. Це на 40 хвилині гри наш лідер середини поля, півзахисник Михайло Рябий із-за меж штрафного майданчика забиває красень-гол. Ще раз повторюсь, наші хлопці мали реальні шанси забити у ворота господарів значно більше м’ячів, особливо у першому таймі.

      Друга половина матчу також була за нами, правда господарі після перерви дещо посилили натиск на наші ворота і були в них навіть напівмоменти для того, щоб забити гол у відповідь. Команда «Дністер» в цьому матчі завоювала такі важливі 3 бали в турнірну таблицю першості і після 2 турів з 4 очками перебуває на 6 позиції серед 12 команд-учасниць.

    Матч 3 туру «Дністер» зіграє вдома в середу, 20 травня з командою «Поділля-Агрон& ... Читати далі »

Переглядів: 598 | Додав: dydka85 | Дата: 12.05.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської області.jpeg      10 травня в 6 населених пунктах нашої області продовжився чемпіонат з футболу серед аматорських колективів. В цьому турі було зафіксовано 2 перемоги господарів поля (ФСК «Чортків» і ФК «КАМ»), 2 перемоги гостьових команд («Дністер» і «Нива») і ще 2 матчі закінчилися з нічийними результатами. Тепер детальніше розглянемо усі матчі 2 туру. Звіт про матч нашої команди буде опубліковано окремою статтею.

     В селі Бурдяківці, що на Борщівщині, місцева футбольна команда приймала молодих футболістів ДЮСШ. Більш досвідчені господарі поля ще у першому таймі зробили вагомий внесок для перемоги в цьому матч, забивши молодим футболістам 2 голи. Спочатку на 6 хвилині Заставецький Юрій відриває рахунок у цьому матчі, а згодом Ільчишин Назар на 16 хвилині подвоює перевагу господарів. Ще один гол господарі матчу провели в кінці матчу: на 87 хвилині відзначився Бадло Андрій, тим самим встановивши остаточний рахунок матчу 3:0 на користь ФК «КАМ». Також варто відмітити, до гості цей матч догравали в меншості: на 65 хвилині з полу було вилучено Блащишина Романа за другу жовту картку, яка автоматично перетворилася на червону.

ФК «КАМ» – ДЮСШ – 3:0 (2:0)

Голи: Заставецький Юрій, 6ʼ, Ільчишин Назар, 16ʼ, Бадло Андрій, 87ʼ

10 травня. 16.00. с. Бурдяківці. Місцевий стадіон.

... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: dydka85 | Дата: 12.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz