Четвер, 28.03.2024, 22:11

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 13 » Анонс матчу "Дністер" - ФК "Борщів" і 8 туру чемпіонату області
10:51
Анонс матчу "Дністер" - ФК "Борщів" і 8 туру чемпіонату області

Герб Тернопільської областіВ неділю, 14 червня, відбудеться 8 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на власному полі міського стадіону «Дністер» із командою ФК «Борщів» з однойменного міста. Суперники є новачками обласної першості, адже минулорічна команда ФК «Борщів», яка за підсумками сезону 2014 року, здобула бронзові нагороди, зараз виступає під назвою ФК «КАМ», а ФК «Борщів» – млода команда, сформована із місцевих, в основному молодих, футболістів.

Борщів — місто, районний центр Тернопільської області. Розташоване на південному сході області, на лівому березі річки Нічлава — притоки Дністра. Населення — 11,4 тисяч осіб (2003). Залізнична станція. Автобусне сполучення від 1958. Відомий з 1456 р. Назва, можливо походить від слова «борщівник» — високої трав'янистої рослини родини зонтичних, молоде листя і стебла якої вживають у їжу (до зелених борщів, салатів, юшок, щів) як приправу. Місто Борщів славиться фестивалями, які тут проходять, а саме фестиваль борщу та фестиваль борщівської вишиванки. Щорічний фестиваль борщу «Борщ'їв» проходить на центральній площі містечка Борщів. Місцеві господині змагаються у приготуванні національної страви, яке в давнину дало назву цьому невеликому населеному пункту. За легендою туркам, що захопили місто одна з місцевих господинь подала борщ. Однак їм весь час щось не подобалося. Нарешті розлючена кухарка вдарила отамана черпаком по голові і втопила у борщі. Тому й місто так назвали — Борщів. Велике дійство яке об'єднує два грандіозні фестивалі «В Борщівському краї цвітуть вишиванки» та «Борщ'Їв» проходить щорічно у місяці вересні на Борщівській землі. Програма фестивалю завжди насичена, весела, цікава, пізнавальна і смачна. Адже тут можна відвідати виставку вишиванок усіх населених пунктів району, також вишиванки привозять майстри з усієї України, охочі можуть поторгуватися на аукціоні-розпродажі вишиванок відомих колекціонерів і майстринь України, відвідати майстер-класи відомих майстринь-вишивальниць, взяти участь в конкурсі пісні про вишивання, скуштувати понад 50 видів справжнього українського борщу, насолодитись народною музикою, піснями, танцями, та і просто гарно відпочити. Візитівкою Борщівщини стала сорочка, вишита саме чорними нитками. Головною метою фестивалю «В Борщівському краї цвітуть вишиванки» є відродження техніки шиття чорної борщівської сорочки, збереження та відновлення етнографічної спадщини Борщівщини, відтворення автентичності українського національного костюма, звичаїв та обрядів Надзбручанського краю, привернення широкого кола населення до народної культури, фольклору, звичаїв, традицій, обрядів, популяризація української мови.

Команди між собою офіційних матчів не проводили, адже ФК «Борщів» є новачком обласної першості. В минулому турі команди зіграли по різному: заліщицький «Дністер» на власному полі міського стадіону «Дністер» завдав нищівної поразки гостям із ФК «Зборів», здобувши перемогу із рахунком 5:0, а ФК «Борщів» на власному полі не зумів нічого протиставити одному лідеру першості та минулорічному чемпіону, теребовлянській «Ниві», програвши гостям із рахунком 0:4. Після семи зіграних матчів у активі ФК «Дністер» 13 очок і команда посідає 5 сходинку турнірної таблиці, у ФК «Зборів» – 0, що дозволяє їм знаходитися на останній сходинці турнірної таблиці, маючи в своєму запасі жахливу різницю забитих і пропущених м’ячів (2-32). Початок матчу о 16 годині. Отже, чекаємо безкомпромісної та спортивної боротьби на футбольному полі, а також бажаємо перемоги нашій команді. Також не забуваємо брати участь у конкурсі прогнозів, де за підсумками першого етапу будуть розігруватися призи.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

8 тур, 14.06.2015р., неділя

Герб Дністер Заліщики

«Дністер»

(м. Заліщики)

:

ФК «Борщів»

(м. Борщів)

м. Заліщики. Міський стадіон «Дністер». 16.00

Арбітр матчу: Циганков Олександр

Асистенти арбітра:

Ярема Юрій, Островський Роман

Спостерігач (інспектор) матчу:

Найко Олександр

Прогноз fc-dnister.at.ua – 7:0

Також в цей день відбудуться й інші матчі 8 туру. Лідер чемпіонату, ФК «Нива», на власному полі зустрінеться із кременецьким «Буревісником». ФК «Зборів» вдома проекзаменує підволочиський «Збруч», ФСК «Чортків» завітає в гості у село Великі Гаї Тернопільського району, де зіграє з місцевою командою ФК «Поділля-Агрон». ФК «КАМ» на рідному стадіоні зустрінеться із ФК «Бережани», а молоді футболісти ДЮСШ на стадіоні у парку Топільче обласного центру зіграють із командою «ДСО» м. Тернопіль. Початок усіх матчів о 16 годині.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 834 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz