П`ятниця, 26.04.2024, 19:52

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 9 » "Дністер" впевнено перемагає ФК "Зборів"
15:15
"Дністер" впевнено перемагає ФК "Зборів"

В неділю, 7 червня, в області відбувся 7 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів. Свій матч наша команда проводила на міському стадіоні «Дністер» у м. Заліщики. Суперниками «Дністра» був ФК «Зборів» із однойменного міста.

Наша команда до цього матчу підійшла із кадровими втратами. У попередньому матчі зазнав травми наш капітан Буртник Роман. Також на одному із тренувань отримав травму плеча Рацин Ігор, тому ці гравці не змогли допомогти команді у цьому матчі. Із-за травми основного центрального захисника, Буртника Романа, його місце разом із Андрієм Ковалишиним у стартовому складі зайняв граючий головний тренер команди Олексів Ярослав. Всі інші гравці підійшли до цього матчу здоровими і були готові здобути перемогу для своєї команди. У гостей теж не обійшлося без кадрових втрат: на заміні у них був лише один гравець.

Тепер перейдемо до самого поєдинку. Наша команда була явним фаворитом цього матчу, адже гості наразі перебувають внизу турнірної таблиці, і тому «Дністер» легко обіграв гостей. Вже на 2 хвилину матчу Гурін Євген відкриває рахунок у цьому матчі. Господарі після забитого гола не зупинилися і біля воріт гостей раз-по-раз виникали моменти для взяття воріт. На 28 хвилині Тарабалка Іван подвоює рахунок матчу. Цей рахунок протримався до кінця першого тайму. До речі, у гостей практично моментів біля наших воріт не виникало, адже дуже добре команда зіграла у захисті, не даючи  супернику реальних моментів для взяття воріт.

У другому таймі картинка матчу не помінялася: господарі й далі атакували, гості – оборонялися, лише зрідка переходячи на нашу половину, створюючи напівмоменти. Вже на 58 хвилині той же Тарабалка, після невдалого відбитого удару від воротаря гостей, забиває свій другий гол у ворота гостей і доводить рахунок матчу до 3-0. Але це, як виявилося згодом, ще не був остаточний рахунок матчу. Коли до кінця матчу залишалося менше 10 хвилин, господарі забили ще два гола у ворота суперників. На 82 хвилині Пилипʼюк Андрій, після прострільного удару з флангу, у підкаті, випереджаючи воротаря гостей, забиває четвертий м’яч у ворота гостей. Минуло три хвилини і рахунок матчу знову змінився: Іван Тарабалка переграв воротаря ФК «Зборів» з одинадцятиметрового удару, тим самим оформивши хет-трик у цьому матчі і встановивши остаточний рахунок матчу 5:0 на користь «Дністра». Зазначимо, що пенальті заробив автор четвертого голу у ворота гостей Пилипʼюк Андрій, якого не за правилами зупинили у штрафному майданчику. Також варто відмітити, що гра проходила у спокійному руслі, без особливої грубості, арбітр матчу мало показав жовтих карток.

Після семи зіграних турів наша команда продовжує ділити 4-5 сходинку турнірної таблиці із кременецьким «Буревісником», в яких по 13 очок. На вершині надалі перебуває теребовлянська «Нива», у якої після перемоги над ФК «Борщів», стало 21 очко. Рокіровка відбулася між 2 і 3 місцем турнірної таблиці: ФСК «Чортків», обігравши вдома ФК «Збруч», із 16 очками піднявся на другу сходинку, а ФК «КАМ» із села Бурдяківці, що на Борщівщині, опустилася на третю сходинку, оскільки їхній матч із командою «ДСО» м. Тернопіль перенесли на пізніший термін.

Турнірна таблиця станом на 08 червня 2015 року за посиланням: http://fc-dnister.at.ua/index/turnirna_tablicja/0-22.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 626 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz