Неділя, 05.05.2024, 04:38

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

ОГОЛОШЕННЯ!!!

У групі «Газета Український футбол» в соціальній мережі Вконтакте стартувала ФАН-ЗАБАВА. У цьому конкурсі бере участь також ФК «Дністер». Тому я закликаю усіх пройти за посиланням, яке внизу і проголосувати за наш улюблений клуб. Голосування групи 5, в яку згідно жеребкування попала наша команда, відбудеться 20 листопада. Початок голосування о 12 годині і закінчиться рівно опівночі. Важливий кожен голос, тому не зволікайте і голосуйте за ФК «Дністер».

ГОЛОСУЄМО ТУТ: https://vk.com/ukrfootball_vk.

З повагою, редакція сайту.

Переглядів: 761 | Додав: dydka85 | Дата: 19.11.2015 | Коментарі (0)

От і закінчився футбольний сезон 2015 року в Заліщицькому районі. І закінчився він, як і у попередніх роках, матчем за суперкубок Заліщицького району між командами ФК «Ворвулинці» і ФК «Угриньківці». Нагадаємо, що право грати у матчі за сурперкубок мають команди, які виграли чемпіонат району та переможець кубка району. Команда ФК «Ворвулинці» здобула чемпіонські медалі регулярного чемпіонату, здолавши в «золотому» матчі команду ФК «Добрівляни», а ФК «Угриньківці» здобули кубок району, перегравши ФК «Ворвулинці» у фінальному матчі за кубок району. Тому це вже було друге протистояння цих команд у вирішальних матчах, не враховуючи матчі цих команд у регулярному чемпіонаті району.

І 8 листопада на селищному стадіоні смт. Товсте ці команди знову зустрілися, але вже у матчі за суперкубок Заліщицького району. Гра обіцяла бути непростою, кожна команда хотіла зробити «золотий» дубль у цьому сезоні.

Команди показали бойовий, цікавий і змістовний футбол. Гра проходила за рівної, впертої та безкомпромісної боротьби. І тому закономірно, що перший тайм цього матчу закінчився з рахунком 0:0. У другому таймі ініціатива переходила з рук в руки. Спершу рахунок у цьому матчі відкрили угриньківські футболісти. Нападник команди ФК «Угриньківці» Тарас Топольніцький забив пенальті у ворота супротивника. Але вже через десять хвилин капітан команди суперників Віталій Лялик зрівняв рахунок матчу – 1:1, також реалізувавши од ... Читати далі »

Переглядів: 1869 | Додав: dydka85 | Дата: 12.11.2015 | Коментарі (0)

08 листопада в смт. Товсте на селищному стадіоні відбудеться матч за суперкубок Заліщицького району.

Зустрічаються команди:

ФК "Ворвулинці" - 1 (5)

ФК "Угриньківці" - 1 (3)

Початок о 14 годині.

Переглядів: 876 | Додав: dydka85 | Дата: 07.11.2015 | Коментарі (1)

Із завершенням обласних баталій закінчився і наш конкурс прогнозів, який ми проводили на офіційній сторінці ФК «Дністер» у мережі Інтернет. Всього у другому етапі нашого конкурсу взяли участь 20 прогнозистів, які відправляли свої прогнози на матчі нашого клубу.

На відміну від першого етапу, у другому етапі багато було вгадано точних результатів матчів «Дністра». І одним із лідерів за цим показником став Кравець Юрій, який вгадав чотири точних рахунка: це матчі нашого клубу із командами ФСК «Чортків», ФК «Збруч», ФК «Нива» та ФК «ДСО». Тому він заслужено із 54 очками перемагає у нашому конкурсі. Друге місце нашого конкурсу із 48 балами посів Рацин Ігор. Він також вгадав чотири точних рахунка: це рахунки матчів із командами ФСК «Чортків», ФК «Поділля-Агрон», ФК «Зборів» та ФК «Бережани». І замикає чільну трійку призерів із 40 очками Зятик Валентин, який вгадав три точних рахунка: це матчі із ФК «Збруч», ФК «Поділля-Агрон» та ФК «Зборів». Четверту сходинку конкурсу зайняв Григор Роман із 26 очками і замикає п’ятірку найкращих переможець першого етапу Зятик Віталій із 21 очком. Ми вітаємо із перемогою Кравця Юрія у даному конкурсі, а також призерів Рацина Ігоря та Зятика Валентина, які зайняли відповідно друге і третє місця.

Трійка призерів буде нагороджена цінними призами, а саме кубками, грамотами та медалями від організаційного комітету конкурсу прогнозів. Нагородження відбудеться 8 листопада після матчу за суперкубок району між командами ФК «Ворвулинці» та ФК «Угриньківці». Також хочемо ... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: dydka85 | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

1 листопада, в неділю, на міському стадіоні «Дністер» м. Заліщики проводився «золотий» матч, в якому ФК «Ворвулинці» і ФК «Добровляни» розігрували звання чемпіона району сезону 2015 року. Так, як за підсумками 24 турів регулярного чемпіонату ці команди набрали по 57 залікових балів і тому згідно Положення про розіграшу кубка та чемпіонату Заліщицького району з футболу виникла необхідність в цій грі.

На поле команди вийшли в своїх найсильніших складах, адже на кону було звання чемпіона району і доля золотих медалей. Команда із Ворвулинців перемогла своїх опонентів з рахунком 1:0, єдиний переможний гол на 19 хвилині матчу забив Володимир Городинський і заслужено стала чемпіоном району. Я скажу так, хлопці із Ворвулинець в чесній, спортивній боротьбі стали першими, вони довго очолювали турнірну таблицю першості до останнього туру. І тільки прикра осічка в останньому турі, де вони поступилися в Касперівцях, завадила їм стати чемпіонами без цього матчу. Це команда одна із небагатьох, якщо не єдина в районі, сформована виключно із футболістів, вихідців із села Ворвулинці. Це перший вагомий успіх команди за останні 5 років, надіюсь не останній. Адже вже 8 листопада вони зустрінуться в двобої з володарем кубка району, ФК «Угриньківці», в матчі за суперкубок району. Цей матч відбудеться на міському стадіоні «Дністер» м. Заліщики, початок о 14 годині. Запрошуємо вболівальників і небайдужих до футболу людей на останній офіційний матч сезону 2015 року і підтримати улюблену команду. «Срібним» призером районної першості стала команда ФК «Добровляни», «бронзовими» – ФК «Касперівці». Чемпіони і призери, після закінчення «золотого» ма ... Читати далі »

Переглядів: 903 | Додав: dydka85 | Дата: 02.11.2015 | Коментарі (2)

В суботу, 31 жовтня, на стадіоні села Шутроминці другий рік підряд проводився футбольний турнір «Кубок Героїв Майдану». Сама назва кубка говорить за себе, шутроминчани таким чином вшанували світлу пам'ять героїв Революції Гідності, тих хто поклав голови за нашу Україну. На турнір були запрошені і прибули команди: ФК «Висічка» – чемпіон Борщівського району сезону 2015 року, ФК «Базар» із Чортківського району, і нажаль, в останній день відмовилися від участі ФК «Кадубівці» із Чернівецької області. Третьою командою-учасником турніру була місцева команда – ФК «Шутроминці».

Турнір проводився по круговій системі, тобто всі три команди зіграли між собою, пари були сформовані згідно сліпого жеребкування. В першому матчі зустрічалися господарі із командою ФК «Висічка» і, нажаль, поступилися з рахунком 1:2. В другому матчі шутроминчани впертій спортивній боротьбі поступилися гостям із Чортківського району із рахунком 2:3 і таким чином стали третіми. В третьому, вирішальному, матчі зустрічалися між собою гості турніру, в якому ФК «Базар» переміг ФК «Висічка» з рахунком 3:2 і заслужено завоював перехідний красень-кубок. Всі команди-учасниці турніру нагороджені кубками на постійне зберігання, а кращі за амплуа отримали призи. Так кращим воротарем визнано Володимира Басика із ФК «Висічка», захисником – Івана Городинського із ФК «Шутроминці», нападником – Романа Лучку із ФК «Базар», кращим гравцем турніру – Івана Тарабалку із ФК «Шутроминці». Турнір пройшов на високому організаційному рівні, дівчата в українських одностроях за давньою українською традицією вручили капітанам команд на вишитих ... Читати далі »

Переглядів: 653 | Додав: dydka85 | Дата: 02.11.2015 | Коментарі (0)

Вчора, 1 листопада, свій 45-й день народження

святкував лікар ФК “Дністер” Василь Олексюк!

Керівництво клубу, футболісти і просто друзі щиро вітають свого улюбленого лікаря, прекрасну, відверту і світлу людину з чудовим святом — з Днем Народження! Бажаємо Вам, Василь Ярославович, хронічного здоров‘я, рецидивуючого щастя, гіпертонічної зарплати і вагітного гаманця! Нехай здійснюються усі найзаповітніші мрії! Нехай все те добро, яке ви зробили людям, повернеться Вам сторицею! Бажаємо, щоб гравці нашого клубу, про яких ви щодня піклуєтесь, якомога менше хворіли і отримували якнайменше травм! Добра, Любові та Усмішок Вам кожного дня! 

Прийміть у цей день вітання найкращі

Бажаєм здоров’я, любові і щастя

Щоб лихо й тривоги Вас обминали,

Зозуля сто років життя накувала.

Хай в житті твоїм щастя квітує

Веснянково-іскристим розмаєм

Бог ласкавий хай радість дарує

... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: dydka85 | Дата: 02.11.2015 | Коментарі (0)

От і завершився ХХVІ чемпіонат Тернопільщини по футболу, завершився на мажорній ноті – завоюванням «срібних» медалей. Останній матч 22, завершального, туру обласних перегонів, який «Дністер» грав 25 жовтня на своєму полі з ФК «Бережани» і переміг з рахунком 2:0. Головний конкурент заліщан в боротьбі за друге місце ФК «КАМ» в цей день переміг на своєму з таким же рахунком ФК «Поділля-Агрон» з Тернопільського району і став «бронзовим» призером. Інші матчі закінчилися з такими рахунками: ФК «Зборів» – ФК «Буревісник» – 1:5, ДЮСШ – ФК «Збруч» – 1:1, ФК «Нива» – ФСК «Чортків» – 3:0 (неявка на матч гостей), ФК «ДСО» – вихідний. На сьогоднішній день залишився не зіграним матч 21 туру між ФСК «Чортків» – ДЮСШ, який по інформації обласної федерації, буде проведений 28 жовтня, в середу. Без врахування цього матчу, ФСК «Чортків» перебуває на 5 сходинці, маючи в своєму активі 31 очко. Четверту сходинці таблиці займає кременецький «Буревісник», маючи у своєму активі як і чортківчани, 31 очко, але, нагадаю, що ФСК «Чортків» ще має гру в запасі з ДЮСШ м. Тернопіль. У разі перемоги або нічиї чортківчан, кременецькі футболісти опустяться на п’яту сходинку, а відповідно, ФСК «Чортків», займе четверте.

Тепер щодо самого матчу між командами «Дністер» та ФК «Бережани». Заліщицький «Дністер» до цієї гри підійшов з деякими кадровими проблемами. З різних причин в цьому матчі не змогли взяти участь такі футболісти: Роман Буртник (отримав травму у минулому турі із ФК «ДСО»), ... Читати далі »

Переглядів: 1098 | Додав: dydka85 | Дата: 27.10.2015 | Коментарі (0)

Цієї неділі відбудеться заключний, 22 тур обласної першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда матч цього туру проведе на власному стадіоні, при своїх вболівальників, із командою ФК «Бережани» із однойменного міста. Нагадаємо, що матч першого кола між цими командами, який відбувся в місті Бережани, закінчився нульовою нічиєю. Заліщицький «Дністер» із 43 очками знаходиться на другій сходинці турнірної таблиці і, щоб залишитися на цьому місці, нашій команді потрібна лише перемога, адже конкурент за друге місце, ФК «КАМ», в якого 42 очки, у цьому турі приймає в себе вдома команду ФК «Поділля-Агрон». Суперник бурдяківських футболістів явно слабкіший за них, тому я думаю, що ФК «КАМ» здобуде перемогу у цьому матчі.  Тому я закликаю заліщан, вболівальників нашої команди прийти на стадіон в неділю, 25 жовтня і активно підтримати своїх улюбленців для здобуття вкрай важливої перемоги. Ваша підтримка буде дуже важливою для футболістів. А футболістам я хочу побажати тільки перемоги і сказати їм, що ВБОЛІВАЛЬНИКИ ЗАВЖДИ ВІРИЛИ, ВІРЯТЬ І БУДУТЬ ВІРИТИ У ВАШУ ПЕРЕМОГУ. Початок матчу о 15 годині. Також не забувайте брати участь у нашому конкурсі прогнозів, який проходить на сайті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

22 тур, 25.10.2015 року

«Дністер» (м. Заліщики) – ФК «Бережани» – 2:0

... Читати далі »

Переглядів: 638 | Додав: dydka85 | Дата: 24.10.2015 | Коментарі (0)

В матчі передостаннього 21 туру 26 чемпіонату області з футболу, ФК «Дністер», який грав в місті Збаражі з ФК «ДСО» з обласного центру, переміг з рахунком 1:0. Переміг заслужено, красиво, здобув такі надважливі 3 очки і з 43 за тур до закінчення чемпіонату перебуває на другій сходинці в табелі про ранги. Наш конкурент в боротьбі за звання віце-чемпіонів, ФК «КАМ», виграв свій матч в Підволочиську проти місцевого клубу «Збруч» з таким же рахунком і з 42 балами перебуває на 3 місці в турнірній таблиці. Все буде вирішуватися 25 жовтня в останньому 22 турі, де ФК «Дністер» буде приймати на своєму полі гостей з Бережан, в цьому матчі нам потрібна тільки перемога. ФК «КАМ» в цьому турі прийматиме вдома ФК «Поділля-Агрон» і можна не сумніватися, буде боротися за перемогу. Інші матчі 21 туру закінчилися з такими рахунками: ФК «Бережани» – ФК «Нива» – 0:0, ФК «Поділля-Агрон» – ФК «Зборів» – 2:5, ФК «Буревісник» цей тур пропускав. Матч між ФСК «Чортків» і ДЮСШ перенесений на пізніше.

А тепер коротко про сам матч в Збаражі. На цю гру наша команда поїхала в ослабленому складі, не було лідера Михайла Рябого, також не грав у цьому матчі Іван Щербак. Тим не менше, лідер атак «Дністра Іван Тарабалка на 18 хвилині першого тайму забиває такий надважливий, красивий, необхідний і, як виявилося згодом, єдиний переможний гол. Він є одним із претендентів на звання кращого бомбардира обласної першості а підсумками сезону 2015 року. Такої грубої гри, антифутболу по суті до цього туру, я маю на увазі гру з боку господарів, я не бачив в жодному матчі. На 76 хвилині наш капітан Роман Буртник заз ... Читати далі »

Переглядів: 709 | Додав: dydka85 | Дата: 19.10.2015 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz