Середа, 24.04.2024, 07:21

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 12 » ФК "Ворвулинці" - володарі суперкубка Заліщицького району.
13:27
ФК "Ворвулинці" - володарі суперкубка Заліщицького району.

От і закінчився футбольний сезон 2015 року в Заліщицькому районі. І закінчився він, як і у попередніх роках, матчем за суперкубок Заліщицького району між командами ФК «Ворвулинці» і ФК «Угриньківці». Нагадаємо, що право грати у матчі за сурперкубок мають команди, які виграли чемпіонат району та переможець кубка району. Команда ФК «Ворвулинці» здобула чемпіонські медалі регулярного чемпіонату, здолавши в «золотому» матчі команду ФК «Добрівляни», а ФК «Угриньківці» здобули кубок району, перегравши ФК «Ворвулинці» у фінальному матчі за кубок району. Тому це вже було друге протистояння цих команд у вирішальних матчах, не враховуючи матчі цих команд у регулярному чемпіонаті району.

І 8 листопада на селищному стадіоні смт. Товсте ці команди знову зустрілися, але вже у матчі за суперкубок Заліщицького району. Гра обіцяла бути непростою, кожна команда хотіла зробити «золотий» дубль у цьому сезоні.

Команди показали бойовий, цікавий і змістовний футбол. Гра проходила за рівної, впертої та безкомпромісної боротьби. І тому закономірно, що перший тайм цього матчу закінчився з рахунком 0:0. У другому таймі ініціатива переходила з рук в руки. Спершу рахунок у цьому матчі відкрили угриньківські футболісти. Нападник команди ФК «Угриньківці» Тарас Топольніцький забив пенальті у ворота супротивника. Але вже через десять хвилин капітан команди суперників Віталій Лялик зрівняв рахунок матчу – 1:1, також реалізувавши одинадцятиметровий удар. Як команди не намагалися забити переможний для себе гол, цього їм не вдалося. І тому за регламентом змагань виявити переможця команди були змушені у так званій «футбольній» лотереї, тобто у серії пенальті. У цій «футбольній» лотереї фортуна посміхнулася команді ФК «Ворвулинці», яка здобула суперкубок району, вигравши із загальним рахунок 6:4. До речі, пенальті у команди ФК «Угриньківці» не реалізував Тарас Топольніцький, який у матчі зміг реалізувати одинадцятиметровий удар.

Варто відмітити вболівальників, яких зібралося на стадіоні дуже багато. Підтримували гравців з’їхалися вболівальники не тільки із сіл, яких команди брали участь у матчі, а й з інших населених пунктів району, щоб подивитися на гру мільйонів і активно вболівати за команди на футбольному полі.

Після закінчення серії пенальті перехідний суперкубок команді переможців вручив заступник голови районної ради, голова Заліщицької районної федерації футболу Василь Федорович Лопушняк. На завершення чемпіонату району команди, які посіли призові місця, були нагороджені медалями, грамотами та дипломами.

Також було вручено нагороди призерам та переможцям конкурсу прогнозів, який проходив на офіційній сторінці клубу «Дністер» у мережі Інтернет. Першість виборов Юрій Кравець, друге місце посів Ігор Рацин, а замикає чільну трійку призерів Валентин Зятик. Вони з рук Василя Федоровича отримали кубки, грамоти та медалі.

На цій позитивній ноті і закінчився офіційний футбольний сезон 2015 року. Також від свого імені, від імені вболівальників та прихильників футболу хочу подякувати усім командам за прекрасний сезон, а команди ФК «Ворвулинці» і ФК «Угриньківці» привітати із здобутими трофеями.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач.

Переглядів: 1868 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz