Вівторок, 23.04.2024, 16:42

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 2 » Кубок Героїв Майдану
14:52
Кубок Героїв Майдану

В суботу, 31 жовтня, на стадіоні села Шутроминці другий рік підряд проводився футбольний турнір «Кубок Героїв Майдану». Сама назва кубка говорить за себе, шутроминчани таким чином вшанували світлу пам'ять героїв Революції Гідності, тих хто поклав голови за нашу Україну. На турнір були запрошені і прибули команди: ФК «Висічка» – чемпіон Борщівського району сезону 2015 року, ФК «Базар» із Чортківського району, і нажаль, в останній день відмовилися від участі ФК «Кадубівці» із Чернівецької області. Третьою командою-учасником турніру була місцева команда – ФК «Шутроминці».

Турнір проводився по круговій системі, тобто всі три команди зіграли між собою, пари були сформовані згідно сліпого жеребкування. В першому матчі зустрічалися господарі із командою ФК «Висічка» і, нажаль, поступилися з рахунком 1:2. В другому матчі шутроминчани впертій спортивній боротьбі поступилися гостям із Чортківського району із рахунком 2:3 і таким чином стали третіми. В третьому, вирішальному, матчі зустрічалися між собою гості турніру, в якому ФК «Базар» переміг ФК «Висічка» з рахунком 3:2 і заслужено завоював перехідний красень-кубок. Всі команди-учасниці турніру нагороджені кубками на постійне зберігання, а кращі за амплуа отримали призи. Так кращим воротарем визнано Володимира Басика із ФК «Висічка», захисником – Івана Городинського із ФК «Шутроминці», нападником – Романа Лучку із ФК «Базар», кращим гравцем турніру – Івана Тарабалку із ФК «Шутроминці». Турнір пройшов на високому організаційному рівні, дівчата в українських одностроях за давньою українською традицією вручили капітанам команд на вишитих рушниках хліб-сіль. Свято футболу розпочалося з виконання Державного Гімну України і хвилиною мовчання за героями майдану.

Головним спонсором турніру виступив Володимир Михайлович Тишковський – відомий бізнесмен на теренах області, виходець із села Шутроминці. А також спонсором турніру стало ТОВ «Агрополіс», яке орендує земельні паї в жителів села Шутроминці. Учасники турніру і гості свята мали можливість поласувати рибною юшкою, кавою, чаєм, печеною картоплею, шашликом за рахунок спонсорських коштів. Головним організатором турніру, його ідейним натхненником, є палкий прихильник футболу, новообраний шутроминський сільський голова Віталій Ярославович Зятик. До речі, в минулому році саме він організував вперше даний турнір в селі Шутроминці і тоді дав слово, що цей турнір стане традиційним і дотримав його. Моя особиста думка і думаю мене більшість підтримає в тому, що шутроминчани зробили правильний вибір на виборах 25 жовтня.

Петро Рацин

член виконкому Заліщицької

районної федерації футболу

Переглядів: 651 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz