Субота, 18.05.2024, 18:42

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

На сайті Тернопільської обласної федерації футболу було опубліковано інтервю голови обласної федерації Володимира Мариновського щодо нового турніру федерації футболу України "Кубок регіонів ФФУ". Наводимо повний текст статті.

Володимир Мариновський: «У міжобласному  турнірі гратимуть лише ті футболісти, які ніколи не виступали на професійному рівні».

Вісник «Гол» свого часу вже інформував шанувальників футболу про ідею проведення під егідою ФФУ повноцінних змагань за участю аматорських збірних, які представлятимуть усі регіони України. Мета цього новаторського проекту, за словами президента ФФУ Андрія Павелка, полягає в тому, аби «міжобласний турнір на рівні аматорських збірних не просто сприяв активізації діяльності регіональних федерацій, але й відновленню стійкості усієї піраміди вітчизняного футболу, а також системному поліпшенню спортивної інфраструктури на місцевому рівні».

Про це та інше, зокрема, йшлося і на недавньому засідання виконавчого комітету Федерації футболу України, яке відбувалося у Києві.

У його роботі брав участь й очільник ТОФФ та член виконкому ФФУ Володимир Мариновський.  Власне про  реалізацію нового проекту, до впровадження якого ФФУ готувалася впродовж кількох місяців, а також про підготовку до старту змагань за «Кубок регіонів ФФУ» збірної футбольної дружини Тернопільщини і ведемо з ним розмову,

... Читати далі »

Переглядів: 921 | Додав: dydka85 | Дата: 18.09.2015 | Коментарі (0)

В 16 турі, який відбувся в неділю, 13 жовтня, «Дністер» в Тернополі зустрічався з командою ДЮСШ і переміг більш ніж переконливо з рахунком 9:1. Переміг явно слабшою за себе суперника, команду, яка з двома заліковими балами перебуває на 11 місці в турнірній таблиці за рангами, тобто аутсайдера обласних перегонів. Команда «Дністер» вийшла на матч в звичному для себе стартовому складі, практично відбулася одна зміна з попередніми матчами, в стартовому складі грав Іван Городинський. Позицію центрального захисника в парі з капітаном команди Романом Буртником зайняв Богдан Скибінський, замість якого в півзахисті вийшов Іван. Гості зі старту пішли вперед, їм конче була потрібна перемога і бажано з великим рахунком, щоб продовжити гонку за один із комплектів нагород обласної першості. На 13 хвилині хрестовина воріт господарів прийняла на себе удар Івана Тарабалки, це був перший сигнал для них про те, що голи будуть і буде їх багато. На 27 хвилині Євген Гурін із-за меж штрафної площадки своїм коронним ударом з лівої вганяє м’яч у ворота господарів. Не встигли господарі поля оговтатися після першого голу, як на 29 хвилині Андрій Пилипʼюк подвоює рахунок в матчі. Атаки на ворота господарів продовжуються і на 43 хвилині Роман Буртник буквально змушує захисника господарів зрізати м’яч у свої ворота, гол записано на рахунок нашого капітана. А буквально через хвилину, на 44 хвилині, Андрій Пилипʼюк забиває четвертий гол у ворота ДЮСШ і другий у цьому матчі. Одразу після цього забитого голу Євген Гурін мав реальний шанс вдруге відзначитися в матчі, але на жаль, пробив рядом із стійкою воріт.

Другий тайм розпочався з того, що було проведено відразу три заміни: замість Євгена Гуріна, Андрія Ковалишина та Івана Мельник ... Читати далі »

Переглядів: 708 | Додав: dydka85 | Дата: 15.09.2015 | Коментарі (0)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 16 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

16 тур, 13.09.2015 року

ДЮСШ (м. Тернопіль) – «Дністер» (м. Заліщики) – 1:9

ФК «Зборів» – ФК «Нива» (м. Теребовля) – 0:2

ФСК «Чортків» – ФК «Бережани» – 0:1

ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – ФК «Буревісник» (м. Кременець) – 2:3

ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – «ДСО» (м. Тернопіль) – гру перенесено

ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – вихідний

Детальний звіт про матч «Дністра» з командою ДЮСШ, а також про 16 тур чемпіонату області очікуйте найближчим часом.

Сергій Дудка

... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: dydka85 | Дата: 14.09.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської областіВ неділю, 13 вересня, відбудеться 16 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» цей матч цього туру проведе на виїзді у місті Тернопіль, де у парку «Топільче» зіграє із молодими футболістами ДЮСШ. Команда ДЮСШ м. Тернопіль є практично постійними учасниками обласної першості, зірок з вершин не хапають, але попсувати нерви іншим командам можуть. Цьогорічний чемпіонат для команди із обласного центру виявився не дуже вдалим, адже команда перебуває на останньому місці (не враховуючи команду ФК «Борщів», яка знялася ще у першому колі). Отже, цей матч має бути легкою прогулянкою для нашої команди, але як воно буде, побачимо вже завтра. Також команди різних вікових груп ДЮСШ беруть участь у всеукраїнських змаганнях серед команд дитячо-спортивних шкіл.

Тернопіль (до 1944 року — Тарно́поль, Тарно́піль) — місто на Заході України, політико-адміністративний, економіко-діловий та культурний центр Тернопільської області. Один з трьох головних центрів історичного регіону Галичина. Розташоване на річці Серет. У Тернополі перетинаються важливі автомобільні: автодороги Н02, М12, E50, М19 (E85), Н18, Р39, Р41, Р43 — та залізничні шляхи. Єдине місто обласного значення Тернопільської області. Обслуговується міжнародним аеропортом «Тернопіль», що знаходиться у східній частині міста. Покровителем міста вважають святу Теклю. До Другої світової війни вівтар з її зображенням знаходився у Домініканському костелі — нині церкви Непорочного зачаття Матері Божої. Населення — 217 тис. осіб (2014). Тернопіль займає пло ... Читати далі »

Переглядів: 551 | Додав: dydka85 | Дата: 12.09.2015 | Коментарі (0)

У віснику «Гол», що сайті Тернопільської обласної федерації футболу, опубліковано інтерв’ю президента футбольного клубу «Дністер» Ігоря Івановича Білінського, яке взяв журналіст Ярослав Гарай. Наводимо повний текст статті.

Ігор Білінський: «Заліщицький «Дністер» на 95 відсотків укомплектований вихідцями з нашого регіону».

Гадаю, шанувальники футболу добре пам’ятають, як за підсумками минулорічного чемпіонату Тернопільщини самобутньому колективові із традиційно футбольного міста Заліщики забракло буквально лічених турнірних показників, аби завершити сезон у трійці кращих клубів області. І цей факт можна віднести швидше до розряду випадкового збігу обставин, а ніж до якогось закономірного аргументу, оскільки заліщицький футбол останнім часом справді перебуває на доволі високому рівні розвитку. Досить сказати, що, приміром, у 2012 році ФК «Дністер» завоював бронзу в чемпіонаті Тернопільщини, у 2013-му – срібло. Крім того, торік  заліщицький клуб вдруге в своїй історії став володарем суперкубка області. І усі ці успіхи не випадково пов’язують передусім з людиною, для якої футбол  реально є невід’ємною частиною життя. І йдеться, звісно ж, про вже багаторічного президента і справжнього мецената ФК «Дністер» Ігоря Івановича Білінського, який, починаючи з 2011 року, активно і незмінно займається розвитком футбольного руху в Заліщицькому районі.

Штрихи до портрета. Ось, скажімо, як характеризує свого «шефа»  прес-секретар футбольного клубу Петро ... Читати далі »

Переглядів: 1670 | Додав: dydka85 | Дата: 09.09.2015 | Коментарі (0)

0-0.jpegВ неділю, 6 вересня, відбувся черговий, вже 15, тур обласної першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда матч цього проводила на власному полі міського стадіону «Дністер», де приймала сусідів як за географічним так і за турнірним принципом, команду ФК «КАМ» із села Будряківці, Борщівського району. Нагадаємо, до цього матчу заліщицький «Дністер» перебував на 2 місці в турнірній таблиці із 29 очками (в принципі, до завтрашнього дня він точно буде цю позицію утримувати), а наші суперники, команда гостей посідала третє місце, маючи в активі 28 очок і гру в запасі. Отже, заліщицьким футболістам була вкрай потрібна перемога над головними конкурентами в боротьбі зі другу сходинку у табелі про ранги, але, на жаль, матч закінчився із нічийним рахунком – 0:0. Але давайте все по порядку.

До цього матчу наша команда підійшла практично без втрат: усі футболісти, за винятком тих, котрі вже давно не виступають із різних причин за команду, були готові допомогти їй. Натомість у команди гостей були певні кадрові проблеми: через дискваліфікацію не зміг прийняти участь у цьому матчі один із лідерів команди Петро Бадло, а також через травму в цьому матчі не брав участі його брат, Ігор, який в перериві між колами перейшов до команди ФК «КАМ». Отже, стартовий склад нашої команди мав такий вигляд: Іван Мельник – воротар, пару центральних захисників склали Буртник Роман і Олексів Ярослав, на позицій крайніх захисників грали – Ковалишин Андрій (справа) і Левицький Роман (зліва), у центрі поля – Скибінський Богдан та Рябий Михайло, по краях – Пилипʼюк Андрій (правий вінгер) та Гурін Євген (лівий вінгер), під нападником діяв Щербак Іван і на ... Читати далі »

Переглядів: 778 | Додав: dydka85 | Дата: 09.09.2015 | Коментарі (0)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 15 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

15 тур, 06.09.2015 року

«Дністер» (м. Заліщики) – ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – 0:0

ФК «Бережани» – ФК «Зборів» – 3:0

«ДСО» (м. Тернопіль) – ФСК «Чортків» – 1:2

ФК «Буревісник» (м. Кременець) – ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – 3:0

ФК «Нива» (м. Теребовля) – ДЮСШ (м. Тернопіль) – 6:0

ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – вихідний

Детальний звіт про матч «Дністра» з командою ФК «КАМ», а також про 15 тур чемпіонату області очікуйте найближчим часом.

Сергій Дудка

... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: dydka85 | Дата: 06.09.2015 | Коментарі (0)

Герб Тернопільської областіВ неділю, 6 вересня, відбудеться 15 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» цей матч проведе на власному полі міського стадіону «Дністер» із принциповими суперниками, сусідами як за географічним так і за турнірним принципом, командою ФК «КАМ» із села Бурдяківці, Борщівського району. Це буде не просто матч, а матч двох сильних команд, які борються за друге місця у турнірній таблиці, адже теребовлянську «Ниву» з вершини обласної першості скинути вже майже не реально. ФК «КАМ» є минулорічним бронзовим призером обласної першості (тоді він виступав під назвою ФК «Борщів»). У команді виступають такі відомі гравці, як Петро Бадло, Ігор Бадло (приєднався у перериві між І і ІІ колами), Вонс Ігор, Матвійків Степан та Бачинський Іван, який є уродженцем нашого району. Тому й не дивно, що ФК «КАМ» на даний момент перебуває у трійці лідерів обласного чемпіонату.

Бурдяківці — село в Україні, в Борщівському районі Тернопільської області. Розташоване на північному сході району. Поштове відділення — Бурдяківське. Центр сільради, якій підпорядковані село Дубівка та хутір Збриж. Приєднані хутори Кругла та Когутівка. Населення — 1091 особа. Назва села походить від назви річки Бурда.

Матч І кола між цими командами закінчився перемогою тодішніх господарів поля, ФК «КАМ», із рахунком 3:2. Нагадаємо, перший тайм закінчився нічийний рахунком – 1:1, при цьому у гостей були реальні шанси піти на ... Читати далі »

Переглядів: 988 | Додав: dydka85 | Дата: 04.09.2015 | Коментарі (0)

В 14 турі обласної першості, який відбувся 30 серпня, в неділю, «Дністер» взяв свої законні три бали в Великих Гаях, де виграв у місцевого ФК «Поділля-Агрон» з рахунком 3:0. Я написав законні тому, що ми були просто зобов’язані вигравати, адже очки нам потрібні як повітря, щоб боротись за високі місця в обласному чемпіонаті. До цього матчу «Дністер» мав в своєму активі 26 балів і відставав від ФК «КАМ» з с. Бурдяківці на 2 при тому, що останній має гру в запасі, перенесену з 12 туру, яка мала відбутися в Зборові з місцевим однойменним клубом. Таким чином, набравши після цього туру 29 балів, «Дністер» зайняв 2 позицію, а ФК «КАМ» з 28 пересунувся на третю, програвши вдома з рахунком 0:1 «Ниві» із Теребовлі. Можна сміливо констатувати, що футболісти «Ниви» практично стали не досяжними для інших команд, учасників обласних перегонів, в них в активі 39 балів, тобто жодного втраченого очка. А боротьба за 2-3 призові місця буде точитися між ФК «Дністер» і ФК «КАМ», все я думаю вирішиться в матчі 15 туру між ними, в якому будуть в ролі господарів заліщани, гра відбудеться 6 вересня о 15 годині на стадіоні «Дністер».

А тепер коротко про перебіг подій на полі. Матч розпочався з активних дій футболістів команди гостей, їхні атаки накочувалися на ворота господарів і на 5 хвилині Євген Гурін забиває красивий, швидкий гол. На 31 хвилині Михайло Рябий метрів з 20 зі штрафного пробиває в рамку воріт, воротар бере його. Були ще моменти в нашої команди збільшити рахунок, в той час як господарі в першому таймі жодного разу не загрожували воротам гостей. На 57 хвилині матчу Женя робить дубль і рахунок стає 2:0. На 76, 8 ... Читати далі »

Переглядів: 569 | Додав: dydka85 | Дата: 03.09.2015 | Коментарі (0)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 14 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

14 тур, 30.08.2015 року

ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – «Дністер» (м. Заліщики) – 0:3

ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – ФК «Нива» (м. Теребовля) – 0:1

ФК «Зборів» – ДЮСШ (м. Тернопіль) – 4:2

ФК «Бережани» – «ДСО» (м. Тернопіль) – 2:0

ФСК «Чортків» – ФК «Буревісник» (м. Кременець) – 2:2

ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – вихідний

Детальний звіт про матч «Дністра» з командою ФК «Поділля-Агрон», а також про 14 тур чемпіонату області очікуйте найближчим часом.

Сергій Дудка

... Читати далі »

Переглядів: 613 | Додав: dydka85 | Дата: 30.08.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz