П`ятниця, 19.04.2024, 22:49

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 30 » Анонс матчу "Нива" - "Дністер" та 6 туру чемпіонату області
10:54
Анонс матчу "Нива" - "Дністер" та 6 туру чемпіонату області

Герб Тернопільської областіВ неділю, 31 травня, відбудеться 6 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на виїзді в місті Теребовлі із місцевою командою «Нива», яка є діючим чемпіоном Тернопільщини і на даний момент перебуває на вершині турнірної таблиці сезону 2015 року. Команда «Нива» є дуже серйозним суперником для будь-якої команди, не виняток і наша. Теребовлянці є постійними учасниками чемпіонату та розіграшу кубка області. Повторюсь, вони є діючими чемпіонами та володарями кубка області і в цьому сезоні також будуть претендувати на золоті медалі обласного чемпіонату.

Теребовля – місто на галицькому Поділлі над рікою Гнізною, адміністративний центр Теребовлянського району, що в Тернопільській області. У місті є залізнична станція Теребомля Львівської залізниці. Міській раді Теребовлі підпорядковане село Боричівка, яке розташоване за 7 км на північний схід. Площа міста з передмістям Сади на 1 квітня 2005 – 1068 га. Населення – 13769 осіб (за оцінкою 2011 року). Постановою Кабінету Міністрів України від 26 липня 2001 року місто Теребовля внесено до списку історичних населених місць України. Пам'ятки історії та архітектури міста – Теребовлянський замок, Оборонна церква святого Миколая, Костел і монастир кармелітів, ратуша та інші, на околицях – Підгорянський монастир.

Футбольний клуб «Нива» бере свій початок з команди «Локомотив». Ця команда в сезоні 1949–1950 років виграла кубок області, перегравши тернопільське «Динамо». Через кілька років команда отримала нову назву «Кооператор». 1960 року ця команда виграла кубок області і виступала в розіграші кубка УРСР. Проте в першому ж раунді поступилася львівській команді військового політичного училища з рахунком 2-1. 1982 року розпочалася реконструкція міського стадіону, а команда переїхала до сусіднього села Лошнів. Тоді ж отримала нову назву — «Нива». Згодом команда повернулася до Теребовлі. 1990 року було утворено госпрозрахунковий футбольний клуб «Нива». Президент клубу — Віктор Вівсяний. До середини 1990-х команда виграла чемпіонат області і кубок області, виступала в Кубку України. 2006 року команда отримала назву «Бровар», адже її спонсором було «Микулинецьке пиво». 2006 року «Бровар» виграв чемпіонат області, а 2007-го — зайняв 3-тє призове місце. Проте через кілька років команда отримала свою стару назву «Нива», з якою і виступає у чемпіонаті області. 2011 року до 20-річчя Незалежності України реконструйований міський стадіон, на якому виступає «Нива». Чемпіон та володав Кубка Тернопільської області 2014 року.

Минулого року між командами були зафіксовані такі результати: у першому колі наша команда на виїзді зазнала поразки від теребовлянської «Ниви» із рахунком 1:3, а у другому колі зуміла суперників обіграти на своєму полі із рахунком 1:0. В минулому турі команди обидві команди здобули перемоги: заліщицький «Дністер» на рідному стадіоні «Дністер» обіграв молодих футболістів із ДЮСШ із рахунком 3:1, а теребовлянці на своєму полі просто знищили команду ФК «Зборів», забивши їм 8 м’ячів і не пропустивши жодного. Варто відмітити, що у складі господарів можливо не зіграє їхній капітан Беркита Юрій, який у матчі 4 туру із молодими футболістами ДЮСШ травмувався і був змушений залишити поле. Вихід на поле у матчі проти нашої команди під питанням. Після двох турів у активі ФК «Дністер» 10 очок і команда ділить 3-5 місця із ФСК «Чортків» і ФК «Буревісник» у турнірній таблиці, у ФК «Нива» – 15, що дозволяє їм бути на вершині турнірної таблиці. Початок матчу о 16 годині. Отже, чекаємо безкомпромісної та спортивної боротьби на футбольному полі, а також бажаємо перемоги нашій команді. Також не забуваємо брати участь у конкурсі прогнозів, де за підсумками першого етапу будуть розігруватися призи.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

6 тур, 31.05.2015р., неділя

«Нива»

(м. Теребовля)

:

Герб Дністер Заліщики

«Дністер»

(м. Заліщики)

м. Теребовля. Міський стадіон «Колос». 16.00

Арбітр матчу: Федунець Володимир

Асистенти арбітра:

Ющишин Андрій, Басара Богдан

Спостерігач (інспектор) матчу:

Циганков Олександр

Прогноз fc-dnister.at.ua – 1:2

Також в цей день відбудуться й інші матчі 6 туру. ФК «Зборів» буде на своєму полі примати гостей із міста Чортків, команду ФСК «Чортків». Віце-чемпіони, ФК «Бережани», здійснять вояж у місто Підволочиськ, де зустрінуться із місцевою командою «Збруч». Футболісти ФК «Поділля-Агрон» із Великих Гаїв Тернопільського району на рідному стадіоні проекзаменують команду Державно Служби Охорони («ДСО»). Кременецький «Буревісник» поїде в село Бурдяківці, Борщівського району, де зустрінеться із командою «КАМ». Ще один матч відбудеться у обласному центрі, м. Тереопіль, де на стадіоні у парку «Топільче» зійдуться молоді футболісти ДЮСШ та гості із міста Борщів, команда ФК «Борщів». Початок усіх матчів о 16 годині.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 522 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz