П`ятниця, 29.03.2024, 09:06

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 4 » АНОНС СУПЕРМАТЧУ "ДНІСТЕР" - ФК "КАМ" та 15 туру чемпіонату області
18:31
АНОНС СУПЕРМАТЧУ "ДНІСТЕР" - ФК "КАМ" та 15 туру чемпіонату області

Герб Тернопільської областіВ неділю, 6 вересня, відбудеться 15 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» цей матч проведе на власному полі міського стадіону «Дністер» із принциповими суперниками, сусідами як за географічним так і за турнірним принципом, командою ФК «КАМ» із села Бурдяківці, Борщівського району. Це буде не просто матч, а матч двох сильних команд, які борються за друге місця у турнірній таблиці, адже теребовлянську «Ниву» з вершини обласної першості скинути вже майже не реально. ФК «КАМ» є минулорічним бронзовим призером обласної першості (тоді він виступав під назвою ФК «Борщів»). У команді виступають такі відомі гравці, як Петро Бадло, Ігор Бадло (приєднався у перериві між І і ІІ колами), Вонс Ігор, Матвійків Степан та Бачинський Іван, який є уродженцем нашого району. Тому й не дивно, що ФК «КАМ» на даний момент перебуває у трійці лідерів обласного чемпіонату.

Бурдяківці — село в Україні, в Борщівському районі Тернопільської області. Розташоване на північному сході району. Поштове відділення — Бурдяківське. Центр сільради, якій підпорядковані село Дубівка та хутір Збриж. Приєднані хутори Кругла та Когутівка. Населення — 1091 особа. Назва села походить від назви річки Бурда.

Матч І кола між цими командами закінчився перемогою тодішніх господарів поля, ФК «КАМ», із рахунком 3:2. Нагадаємо, перший тайм закінчився нічийний рахунком – 1:1, при цьому у гостей були реальні шанси піти на перерву із перемогою. У другому таймі господарі зуміли забити два голи у наші ворота. «Дністер» забив два м’ячі у відповідь, але один із них головний арбітр того матчу не зарахував (його забив Роман Буртник). Авторами голів нашої команди стали Євген Гурін і Михайло Рябий. У минулому турі команди зіграли по-різному. Наша команда на виїзді із рахунком 3:0 здолала команду ФК «Поділля-Агрон» із села Великі Гаї, Тернопільського району. Наші майбутні суперники, ФК «КАМ», у минулому турі поступився на власному полі лідеру обласної першості, теребовлянській «Ниві», із рахунком 0:1, хоча із 18 по 75 хвилину матчу грали у більшості (на 17 і 75 хвилинах відбулися вилучення гравців: спочатку у гостей, а потім у господарів). Після зіграних 14 турів «Дністер» перемістилася на друге місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 29 балів, а ФК «КАМ» опустився на третє з 28 балами. Стартовий свисток арбітра про початок матчу пролунає о 15 годині.

Декілька слів про дискваліфікованих та травмованих гравців команд. Щодо заліщицького «Дністра», то таких у нашої команди немає, крім тих, які вже давно не грають за команду із різних причин. А в наших суперників, команди ФК «КАМ», такі гравці є. Це Петро Бадло, який у попередньому матчі отримав червону картку і не зможе взяти участі у недільному матчі. Також під питанням участь у даному протистоянні футболістів Ігоря Бадла та Ігоря Вонса.

Отже, чекаємо безкомпромісної та спортивної боротьби на футбольному полі, а також бажаємо перемоги рідному клубу і віримо у команду. Перемога вкрай потрібна команді, і знайте, що ВИ ВМІЄТЕ І МОЖЕТЕ ПЕРЕМАГАТИ! Також від свого імені та всієї команди хочу запросити усіх заліщан, прихильників та вболівальників футболу прийти в неділю на стадіон і підтримати рідну команду. Повірте, команді потрібна Ваша підтримка для здобуття вкрай важливої перемоги. Також не забуваємо брати участь у конкурсі прогнозів, де за підсумками другого етапу трійці призерів будуть вручені призи.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

15 тур, 06.09.2015р., неділя

«Дністер»

(м. Заліщики)

:

ФК «КАМ»

(с. Бурдяківці)

м. Заліщики. Міський стадіон «Дністер». 15.00

Арбітр матчу: Соломчак Тарас

Асистенти арбітра:

Бучинський Богдан, Кіцкай Дмитро

Спостерігач (інспектор) матчу:

Мамус Олег

Прогноз fc-dnister.at.ua – 3:1

Також в цей день відбудуться й інші матчі 15 туру. Лідер обласної першості, теребовлянська «Нива», свій матч цього туру проведе перед власними вболівальниками, тим самим зіграючи із молодими футболістами ДЮСШ м. Тернопіль. Наші географічні сусіди, ФСК «Чортків», здійснить вояж до Збаража, де зіграє із командою «ДСО» м. Тернопіль, яка свої домашні матчі проводить у цьому місті. ФК «Бережани» приймуть на своєму полі команду ФК «Зборів» із однойменного міста. Ще один матч відбудеться у Кременці, де місцевий «Буревісник» зустрінеться із підволочиським «Збручем». ФК «Поділля-Агрон» цей тур пропускає. Початок усіх матчів о 15 годині.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 979 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz