Четвер, 02.05.2024, 22:28

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Ми продовжуємо цикл інтерв’ю з футболістами і тренерами команди ФК «Дністер». Інтерв’ю офіційному сайту нам дав молодий захисник команди Роман Левицький. Отож, починаємо:

– Перш за все Романе, хочу тебе привітати із завоюванням срібних медалей обласної першості сезону 2015 року?

– Дякую за привітання. На мою думку, команда цілком заслужено стала срібним призером чемпіонату області. Адже команда на протязі сезону показувала хороший та змістовний футбол. Також хочеться сказати слова подяки районній федерації футболу, президенту команди та нашим вболівальникам, які нас підтримували.

– Розкажи, будь ласка, коли і як розпочалися твої перші кроки в футболі? Хто був твоїм першим тренером?

– Займатися футболом я почав в заліщицькій ДЮСШ. Мої першим тренером і наставником був Приємський Володимир Романович.

– Романе, де ти грав до того часу, як перейшов у «Дністер» і за які команди?

– Грав в чемпіонаті району, ДЮСШ Заліщики, також грав за U-17 (м. Тернопіль) який грав тоді в юнацькій лізі України.

– Як ти опинився у «Дністрі»?

... Читати далі »

Переглядів: 842 | Додав: dydka85 | Дата: 18.12.2015 | Коментарі (0)

ОГОЛОШЕННЯ!!!

(обовязкове до виконання)

У групі «Газета Український футбол» в соціальній мережі Вконтакте стартувала ФАН-ЗАБАВА. У цьому конкурсі бере участь також ФК «Дністер». Тому я закликаю усіх пройти за посиланням, яке внизу і проголосувати за наш улюблений клуб. Голосування групи 5, в яку згідно жеребкування попала наша команда, відбудеться 15 грудня, тобто сьогодні. Початок голосування о 12 годині і закінчиться рівно опівночі. Важливий кожен голос, тому не зволікайте і голосуйте за ФК «Дністер».

ГОЛОСУЄМО ТУТ: 

https://vk.com/ukrfootball_vk.

... Читати далі »

Переглядів: 618 | Додав: dydka85 | Дата: 15.12.2015 | Коментарі (0)

Ми продовжуємо цикл інтерв’ю з футболістами і тренерами команди ФК «Дністер». І на черзі знову воротар нашої команди Іван Мельник. Отож, починаємо:

Перш за все Іване, хочу тебе привітати із завоюванням срібних медалей обласної першості сезону 2015 року?

– Дякую за привітання, я дуже радий що ми завоювали срібні нагороди чемпіонату. Це дуже великий показник команди, також хочу висловити слова подяки всім тим хто допомагав команді протягом сезону, її вболівальникам.

– Розкажи будь ласка, коли і як розпочалися твої перші кроки в футболі? Хто був твоїм першим тренером?

– До 9-го класу проживав і навчався в селі Поділля, а після 9 класу поступив до педагогічного ліцею, де першими тренерами були Василь Петрович Івегеш та Анатолій Петрович Назаренко.

– Іване, я знаю, що ти виступав в структурі ФК «Тернопіль». Що можеш сказати про команду, тренерів? Що тобі найбільше запам’яталося і як ти охарактеризуєш цей період у своїй кар’єрі?

– У ФК «Тернопіль» дуже дружній колектив, тренери робили ставку виключно на місцевих хлопців, дебютував в команді в 11 класі, коли ще навчався в ліцеї. Тоді в чемпіонаті області була вимога, щоб у стартовому складі було кілька молодих гравців. Більше ігрового часу отримав, коли ... Читати далі »

Переглядів: 738 | Додав: dydka85 | Дата: 12.12.2015 | Коментарі (0)

Футбольні тра­диції у Заліщи­цькому районі славні й дав­ні... Гідними їх продовжува­чами стали футболісти ФК «Дністер», які за підсум­ками ХХVI чемпіонату Тернопільщини стали віце-чемпіонами. До речі, команда «Дністер» – по­стійна учасниця чемпіо­натів області, починаючи з першого змагання у 1947 році.

Вшанування переможців фут­больних баталій відбу­лося за сприяння Заліщиць­кої районної ради (голова Іван Дрозд), Заліщицької міської ради (голова Алла Квач), бізнесменів Івана та Миколи Навольських, президента клубу «Дністер» Ігоря Білінського. Підтримали футбо­лістів також підпри­ємці Богдан Левандовський, Андрій Качор та ін. Урочис­тості проходили під егідою районної федерації футболу (голова – Василь Лопушняк).

Розпочався захід у ком­плексі «МішинСіті» викона­нням «Гімну футбольного клубу «Дністер» на слова В. Дрозда та музику І. Федірка. Присутні вшанували хвили­ною мовчання тих спорт­сменів, хто відійшов у за­світи, зокрема колишніх футболістів і головних тре­нерів команди Ігоря Лисака та Петра Дідика.

Урочиста частина заходу була продовжена врученням футболістам, тренерам, керівному штабу команди срібних нагород головою районної федерації футболу Василем Лопушняком та заступником голови міста Михайлом Бандрівчаком. Виступаючі відзначили сильний бойовий дух кож­ного гравця у всіх матчах цьог ... Читати далі »

Переглядів: 909 | Додав: dydka85 | Дата: 12.12.2015 | Коментарі (0)

Обласний чемпіонат вже закінчився і як Ви всі знаєте, наша команда його закінчила на другому місці, тим самим завоювавши срібні нагороди обласної першості. Але на цьому футбольне життя не закінчується.

Ми починаємо цикл інтерв’ю з футболістами, тренерами нашої команди, які будуть ділитися своїми емоціями, думками щодо обласного чемпіонату, цьогорічних призерів. І першим дав нам інтерв’ю голкіпер нашої команди Олександр Шацький. Отож, починаємо.

Перш за все Саша, хочу тебе привітати із завоюванням срібних медалей обласної першості сезону 2015 року. Що взагалі для тебе означає бути срібним призером обласного чемпіонату?

– Дякую за привітання. Я вважаю, що отримувати нагороди завжди приємно. На протязі сезону команда показувала хорошу гру і здобувала такі важливі перемоги. Та без підтримки районної влади, федерації футболу району, президента команди, вболівальників – завоювати срібні медалі було б дуже важко, але всі ці люди поставилися з розумінням до спорту і все це принесло свої плоди.

– Розкажи, будь ласка, коли і як розпочалися твої перші кроки в футболі? Хто був твоїм першим тренером?

– Займатися футболом я почав ще зі школи з початкових класів. Моїм першим тренером був Войцехівський Роман Ярославович. Спочатку я грав зі своїми однолітками, потім мене почали брати в ком ... Читати далі »

Переглядів: 877 | Додав: dydka85 | Дата: 11.12.2015 | Коментарі (0)

Всесвітній день футболу всі любителі цієї командної гри відзначають щороку 10 грудня.

Подякувати за нього можна ООН, яка і запропонувала його відзначати в цей день кожного року. Таким чином, міжнародне співтовариство віддає дань цьому виду спорту, який для багатьох мільйонів не просто гра, а стиль життя. На сьогоднішній день професійно футболом займаються понад 120 мільйонів чоловік, не менше число любителів грають у футбол у дворі, на спортивних майданчиках, на пляжах. 

Від себе особисто та від редакції сайту хочу щиро привітати голову Заліщицької районної федерації футболу – Василя Федоровича Лопушняка, президента ФК «Дністер» – Ігоря Івановича Білінського, усіх футболістів команди, тренерів, інші футбольні аматорські колективи нашого району, вболівальників та усю футбольну громадськість заліщицького краю з Всесвітнім днем футболу! Усі ви словом і ділом робите все для того, щоб улюблена гра мільйонів прогресувала та розвивалася. Своєю відданістю спорту №1 у краю ви щодня доводите, що сьогодні футбол для українців є не просто грою, а стилем життя.

У цей непростий час футбол виконує консолідуючу місію, а вболівальницька спільнота продемонструвала всьому світові свою здатність об’єднуватися заради єдиної мети – миру та спокою.

Бажаємо, щоб особисті футбольні досягнення та перемоги улюблених команд частіше дарували вам позитивні емоції.

Всі знають – у світі немає гри важливіше футболу,
Всі ... Читати далі »

Переглядів: 989 | Додав: dydka85 | Дата: 10.12.2015 | Коментарі (0)

4 грудня у ресторані "Максим" відбулася щорічна конференція обласної федерації футболу, де футбольні чиновники підбили підсумки сезону, що минув.

Головним спікером на конференції, звісно, був голова тернопільської обласної федерації футболу Володимир Мариновський. Спершу він озвучив статистичні дані за підсумками минулого сезону. Відмітив успіхи тернополян у студентському, ветеранському футболі, футзалі. Крім цього Володимир Мариновський окреслив і величезний обсяг проблем та роботи, які чекають на футбольну громаду у наступному році. Керівник тернопільського футболу сподівається, що у наступному сезоні в обласному чемпіонаті з футболу зможуть взяти участь команди усіх районів. Сподівається на допомогу з боку влади, яка частенько недофінансовує дитячо-юнацькі та інші змагання. Також голова ТОФФ висловив надію, що у Тернополі вдасться зберегти професійний футбол, представники якого останнім часом стикаються з чималими труднощами.

Учасники конференції після виступу пана Мариновського теж мали змогу висловитися. Зокрема слово мали голови районних федерації футболу, представники влади та меценати. Після підведення підсумків роботи обласної Федерації футболу відбулося нагородження лауреатів сезону 2015р. Так, кубки, медалі, грамоти, м'ячі та комплекти футбольної форми отримали призери чемпіонату Тернопільської області з футболу у 2015 році. Вдруге поспіль чемпіоном стала теребовлянська "Нива", друге місце у ФК ”Дністер”(м. Заліщики) ... Читати далі »

Переглядів: 726 | Додав: dydka85 | Дата: 08.12.2015 | Коментарі (0)

ФК «Дністер» – учасник третього етапу конкурсу ФАН-ЗАБАВА від газети Український футбол. Нагадаємо, що цей конкурс проходить у групі «Газета Український футбол» в соціальній мережі Вконтакте за посиланням https://vk.com/ukrfootball_vk. У другому етапі наша команда згідно жеребкування попала у групу 3, де окрім ФК «Дністер», також були такі команди, як ФК «Сокіл» (Чернівці), СК «Вільногірськ» (Дніпропетровська область), ФК «Олімп» (Зміїв, Харківська область), ФК «Зірка Нова» (Новоаврамівка, Хорольський район, Полтавська область) і ФК «Карпати» (Ланівка, Стрийський район, Львівська область). Голосування в нашій групі, яке проходило у групі «Газета Український футбол» в соціальній мережі Вконтакте з 12 години дня до опівночі, відбулося вчора, тобто 2 грудня, і згідно якого наша команда зайняла третє місце із 386 голосами, пропустивши вперед лише ФК «Сокіл» з Чернівців та СК «Вільногірськ» із Дніпропетровської, в яких 689 і 459 голосів відповідно. На цьому етапі із групи виходило 4 команди. Хочу особисто від себе, а також від команди, подякувати усім, хто голосував за ФК «Дністер», а особливо нашим сусідам із ФК «Олімпік» з Рівненської області, котрим сподобалась наша емблема і вони свої голоси віддали за наш улюблений клуб. Величезне їм дякую. Нагадаю, що ФК «Дністер» – єдиний клуб із Тернопільщини, який бере участь у цьому конкурсі. Тому я закликаю усіх жителів району і області надалі активно підтримати срібного призера чемпіонату області сезону 2015 року у боротьбі за головний приз, а це – ігрова форма для команди від ЕЦ «Patrick-Ukraine».

< ... Читати далі »
Переглядів: 595 | Додав: dydka85 | Дата: 03.12.2015 | Коментарі (0)

ОГОЛОШЕННЯ!!!

(обовязкове до виконання)

У групі «Газета Український футбол» в соціальній мережі Вконтакте стартувала ФАН-ЗАБАВА. У цьому конкурсі бере участь також ФК «Дністер». Тому я закликаю усіх пройти за посиланням, яке внизу і проголосувати за наш улюблений клуб. Голосування групи 3, в яку згідно жеребкування попала наша команда, відбудеться 2 грудня, тобто завтра. Початок голосування о 12 годині і закінчиться рівно опівночі. Важливий кожен голос, тому не зволікайте і голосуйте за ФК «Дністер».

ГОЛОСУЄМО ТУТ: 

https://vk.com/ukrfootball_vk.

... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: dydka85 | Дата: 01.12.2015 | Коментарі (0)

От і закінчився перший етап конкурсу ФАН-ЗАБАВА від газети Український футбол. У цьому конкурсі брав участь і наш футбольний клуб. Мене здивував той факт, що із Тернопільської області брали участь лише два(!) футбольних клуба. І до другого етапу вийшла лише наша футбольна команда. Нагадаємо, що всього у конкурсі взяло участь 112 команд. Всі вони були поділені на 14 груп по 8 команд. Голосування проходило в групі Газета Український футбол в соціальній мережі Вконтакте (https://vk.com/ukrfootball_vk). Ми хочемо подякувати усім, хто голосував за нашу команду і віримо, що Ви й надалі будете голосувати за ФК «Дністер». Жеребкування другого етапу відбудеться вже сьогодні, 28 листопада. На даний момент результати жеребкування ще не відомі, але як тільки вони стануть відомі, ми обов’язково їх повідомимо. Точну дату і час голосування у групі, де попаде наша команда, ми напишемо пізніше.

Наводимо повний рейтинг команд-учасниць ФАН-ЗАБАВИ – 2015 після 1 етапу змагань, які пройшли у наступний етап:

1. ФК «Самбір» (Львівська область) – 727
2. ФК «Жайвір» (Шпола, Черкаська область) – 663
3. ФК «Партизан» (Коросно, Перемишлянський район, Львівська область) – 601
4. ФК «Бубнів» (Локачинський район, Волинська область) – 573 ***
5. ФК «Темп» (Тернівка, Дніпропетровська область) – 547***
6. ФК «SCV» (Вільхівка, Горохівський район, Волинська область) – 538
7. ФК «Вершино – Кам`янка» (Новгородківський район, Кіровоградська область)  – 529
8. ФК «Юніор» (Широка Гребля, Хмільницький район, Вінницька ... Читати далі »

Переглядів: 1179 | Додав: dydka85 | Дата: 28.11.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz