П`ятниця, 19.04.2024, 22:27

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

15 березня 2016 року відбулося розширене засідання виконкому ТОФФ з головами районних федерацій футболу та представниками команд  які братимуть участь у Чемпіонаті та розіграшах Кубків Тернопільської області з футболу 2016 року.

Основними питаннями, які розглядалися  на засіданні, були питання про систему проведення чемпіонату, кількість гравців з інших регіонів, кількість та рік народження молодих гравців, які повинні обов’язково бути присутні на полі під час гри в складі кожної команди.

 Під час засідання  було обговорено та  погоджено питання про те , що , якщо бажаю ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: dydka85 | Дата: 18.03.2016 | Коментарі (0)

В неділю, 13 березня, ФК "Дністер" у рамках підготовки до обласного чемпіонату з футболу провела свій другий товариський матч. Суперниками нашої команди була аматорська команда ФК "Синьків", яка виступає в районному чемпіонаті з футболу. Номінальні господарі поля не зуміли нічого протиставити більш титулованому клубу і здобули цілком заслужену поразку із рахунком 0:3. У першому таймі дублем відзначився Лилик Тарас, а остаточний рахунок цього матчу вже у другому таймі встановив Ландяк Микола, який перебуває на перегляді у нашій команді. За інформацією головного тренера команди, Ярослава Васильовича Олексіва, наступний товариський матч наша команда проведе цієї неділі, і знову цей матч пройде на місцевому стадіоні села Синьків. Суперниками ФК "Дністер" буде команда першої ліги, а саме чернігівська "Десна". Початок матчу о 14 годині.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 451 | Додав: dydka85 | Дата: 15.03.2016 | Коментарі (1)

ОГОЛОШЕННЯ!

В неділю, 13 березня, на місцевому стадіоні із штучним покриттям села Синьків, ФК "Дністер" у рамках підготовки до чемпіонату області 2016 року зіграє свій другий контрольний поєдинок. Суперниками нашої команди буде місцева команда ФК "Синьків", яка виступає в районному чемпіонаті. Початок матчу о 14 годині. Запрошуємо вболівальників та шанувальників футболу підтримати команду у цьому матчі.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 517 | Додав: dydka85 | Дата: 12.03.2016 | Коментарі (0)

В неділю, 28 лютого, ФК «Дністер» провів свій перший товариський  матч для підготовки до участі у цьогорічному чемпіонаті області, де, як завірили владні структури нашого району і міста, команда братимуть участь. Суперниками у першій грі цього року була команда ФК «Копичинці», яка має намір також брати участь в обласній першості. Матч проходив в селі Синьків на футбольному полі із штучним покриттям.

Стартовий склад нашої команди на цей матч виглядав наступним чином: у воротах – Мельник Іван, гравці у полі – Левицький Роман, Скибінський Богдан, Ковалишин Андрій, Токарчук Владислав, Городинський Іван, Стратій Назар, Лазоряк Михайло, Джус Іван, Пилипʾюк Андрій, Лилик Тарас. На заміні перебували і протягом матчі виходили на поле: воротар на перегляді, Ландяк Микола, Семенюк Роман, Топольницький Тарас.

З перших хвилин гра проходила здебільшого у центрі поля. Перший напівмомент виник у заліщицьких футболістів, коли Городинський Іван не зміг переграти воротаря практично при виході віч-на-віч. Згодом після подачі із кутового Джус Іван не зміг переправити шкіряну кулю у ворота гостей і м’яч пролетів повз ворота. А гості після цього зуміли відкрити рахунок у матчі. Гол у ворота нашої забив відомий заліщицьким вболівальникам футболіст, а саме Леськів Володимир, який грав саме за копичинецьку команду. Згодом у гостей виник ще один небезпечний момент: після подачі кутового гравець суперників пробиває головою по воротам, але Пилипʾюк Андрій вибиває м’яч практично із порожніх воріт. У перший таймі ще запам’ятався небезпечний штрафний удар у виконанні гостей, але воротар «Дністра» намертво схопив м’яч у руки, не давш ... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: dydka85 | Дата: 01.03.2016 | Коментарі (1)

Закінчився товариський матч між заліщицьким "Дністром" та ФК "Копичинці". Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу нашої команди над суперниками із рахунком 2:1. Відмітимо, що голами у нашій команді відзначилися Лилик Тарас та Топольніцький Тарас. До речі, гол у гостей забив відомий нашим вболівальникам футболіст Леськів Володимир, який грав за команду суперника. Детальніший звіт про матч очікуйте завтра.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 466 | Додав: dydka85 | Дата: 28.02.2016 | Коментарі (0)

ОГОЛОШЕННЯ!

В неділю, 28 лютого, на місцевому стадіоні із штучним покриттям села Синьків, "Дністер" у рамках підготовки до чемпіонату області 2016 року зіграє свій перший контрольний поєдинок. Суперниками нашої команди буде команда ФК "Копичинці" із однойменного міста. Початок матчу о 12 годині. Запрошуємо вболівальників та шанувальників футболу підтримати команду у цьому матчі.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 910 | Додав: dydka85 | Дата: 26.02.2016 | Коментарі (1)

27 січня 2016 року в ОДА за ініціативи Тернопільської обласної Федерації футболу, підтримки департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, керівництва ОДА і обласної ради проведено нараду з питань підтримки та розвитку аматорського, дитячо-юнацького, та масового футболу області.

ТОФФ вдячна керівникам області, департаменту, керівникам більшості районів за розуміння та підтримку.

На нараді розглядались питання організації змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч», ДЮФЛ Тернопільщини, проведення обласних та районних чемпіонатів, підтримки жіночого та ветеранського футболу. Не обійшлося і без питання по наших професійних командах.

Найбільше запитань було  адресовано керівництву про стан фінансування всіх гілок футболу.

На жаль, в обласному бюджеті на 2016 рік не передбачені видатки на фінансування програми розвитку футболу в Тернопільській області на 2015 – 2020 роки.

Хоча, ми  будемо зі своєї сторони робити все, щоб в подальшому за підтримки голови обласної ради В.В. Овчарука переконати депутатів обласної ради в необхідності врахувати виділення коштів на підтримку футболу в області.

Розраховуємо і на розуміння та підтримку депутатів районних рад та об’єднаних територіальних громад.

... Читати далі »

Переглядів: 739 | Додав: dydka85 | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

З 9 по 24 січня на стадіоні «Дністер» міста Заліщики проводився ХХХ зимовий турнір з міні-футболу на приз пам’яті загиблого в Афганістані Валерія Луб’янського. Ці змагання розпочалися ще  з 1987 року і залишаються єдинимив Україні –  як такі, що відбуваються щороку у пам'ять про полеглих в Афганістані. Участь у цьогорічних  змаганнях взяли 16 команд району. У 1/8 фіналу увійшли тільки вісім колективів –  ФК «Прогрес» (с.Добровляни), ФК «Кошилівці», ФК «Устечко», ФК «Дзвиняч», ФК «Поділля», ФК «Шутроминці», ФК «Родина» (смт. Товсте) і ФК «Дністер» (с.Кострижівка, Чернівецька обл.). Під час проведених ігор команди показали бойовий, цікавий і змістовний футбол. У гострій і напруженій боротьбі у півфінал потрапили: ФК «Прогрес» (с.Добровляни), ФК «Устечко», ФК «Шутроминці» і ФК «Родина» (смт. Товсте).  Ці команди розіграли між собою основний приз – кубок пам’яті Валерія Луб’янського.

За підсумками турніру першість виборов футбольний клуб «Прогрес» із Добровлян, участь якого у турнірі  фінансувала сім’я місцевого підприємця Миколи Гуйвана. Друге місце – за  ФК «Шутроминці». Командою опікувався сільський голова Віталій Зятик. Бронзу отримав ФК «Устечко». Четверте місце – у ФК «Родина» із Товстого, якій  фінансово допомагали селищний голова Іван Проданик та керівник НВАП «Ель Гаучо» Сергій Нашкольний. Цікаво, що до складу команди увійшли батьки і діти родини Бадлів.

На з ... Читати далі »

Переглядів: 1260 | Додав: dydka85 | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

30-й Кубок Лубʼянського.

24 січня 2016 року (неділя)

1/2 фіналу

ФК «Прогрес» - ФК «Устечко» - 2:0

Голи: Скибінський Б., Лисюк О.

ФК «Родина» - ФК «Шутроминці» - 0:2

Голи: Лилик Т., Стратій Н.

Матч за 3 місце

ФК «Устечко» - ФК «Родина» - +:-

Фінал

ФК «Прогрес» - ФК «Шутроминці» - 2:0

Голи: Гусляк Б., Гуйван П.

Кращі за номінаціями:

Кращий воротар - Шацький Олександр;

Кращий захисник - Буртник Роман;

Кращий нападник - Скибінський Богдан;

Бомбардир турніру - Гуйван Петро;

Гравець турніру - Лилик Тарас.

Переглядів: 591 | Додав: dydka85 | Дата: 24.01.2016 | Коментарі (0)

30-й Кубок Лубʼянського.

23 січня 2016 року (субота)

1/4 фіналу

ФК «Прогрес» - ФК «Кошилівці» - 3:0

Голи: Гуйван П., Леськів В., Лисюк О.

ФК «Устечко» - ФК «Дзвиняч» - 2:0

Голи: Григор Р. (2)

ФК «Поділля» - ФК «Родина» - 0:0 (пенальті 0:3)

Реалізовані пенальті: Бадло І., Бадло Б., Бадло А.

ФК «Шутроминці» - ФК «Дністер» - 5:0

Голи: Ковалишин А., Лилик Т. (4)

Початок матчів о 12 годині.

Переглядів: 1125 | Додав: dydka85 | Дата: 22.01.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz