П`ятниця, 17.05.2024, 12:09

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Цієї неділі продовжиться чемпіонат області з футболу серед аматорських колективів 21 туром. У цьому турі наша команда свій матч проведе на виїзді у місті Збараж, де зустрінеться із командою ФК «ДСО» із обласного центру, яка свої домашні матчі проводить саме у цьому місті. Нагадаємо, що у першому колі заліщицький «Дністер» здобув мінімальну перемогу над суперником із рахунком 2:1. Суперник за два тури до завершення обласної першості вже собі забезпечив сьому сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі 24 очка. Також хочеться відмітити, що трійка призерів вже відома. Теребовлянська «Нива» ще 19 турі достроково оформила чемпіонські медалі, а «Дністер» та ФК «КАМ» борються за другу сходинку в табелі про рангу. Після 20 турів обласних перегонів команда із берегів Дністра перебуває на другій сходинці у турнірній таблиці із 40 очками і має реальні шанси закінчити чемпіонат на цьому місці. Для цього потрібно лише перемогти у двох заключних матчах. Тож побажаємо нашим хлопцям здобути перемогу над ФК «ДСО» і вже в останньому турі, на своєму полі, перемогти ФК «Бережани», тим самим стати віце-чемпіонами обласної першості. МИ НАДІЄМОСЬ І ВІРИМО У ВАШУ ПЕРЕМОГУ. Початок матчу о 15 годині. Також не забувайте брати участь у нашому конкурсі прогнозів, який проходить на сайті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

21 тур, 18.10.2015 року

«ДСО» (м. Тернопіль) – «Д ... Читати далі »

Переглядів: 731 | Додав: dydka85 | Дата: 17.10.2015 | Коментарі (0)

13-14 жовтня на футбольному полі села Синьків і стадіоні «Дністер» міста Заліщики проводився всеукраїнський футбольний турнір серед вихованців ДЮСШ (2002-2003 р.н.) присвячений святу Покрови Пресвятої Богородиці, 73 річниці Української Повстанської Армії, вшануванню Дня українського козацтва та Дня захисника України.

В турнірі взяли участь дитячі команди: Червоноградської ДЮСШ №2 з м. Соснівка Львівської області, ДЮСШ з міста Тернопіль, ДЮСШ міста Чорткова та команда господарів ДЮСШ міста Заліщики. Згідно Положення, турнір проводився по круговій системі, тобто всі команди зіграли між собою, де за підсумками всіх матчів визначався переможець – володар кубка і команди-призери. На відкритті був присутній і виступив з вітальним словом перед учасниками змагань, заступник голови районної ради, голова виконкому районної федерації футболу Василь Федорович Лопушняк і Синьківський сільський голова – Підгірна Ганна Степанівна. Свято футболу розпочалося з виконання Державного Гімну України та за давньою українською традицією та в знак глибокої поваги дівчата-синьківчанки вручили головному арбітру турніру та капітанам команд короваїв на вишитих рушниках.

Після урочистостей, в першому матчі-відкритті господарі змагань зустрілися з командою-гостею з Львівської області, де перемогли з рахунком 3:1. В другому матчі юні футболісти з Тернополя виграли в команди із Чорткова з таким же рахунком. Треба зазначити, що тернополяни привезли на цей турнір наймолодшу за віком команду, всі хлопчики, а їх згідно регламенту в ком ... Читати далі »

Переглядів: 2716 | Додав: dydka85 | Дата: 16.10.2015 | Коментарі (0)

20 тур обласного чемпіонату по футболу, який відбувся 11 жовтня приніс «Дністру» такі необхідні три залікові бали в турнірну таблицю. Наша команда на своєму полі перемогла ФК «Буревісник» з Кременця з рахунком 4:2 і за два тури до закінчення першості займає 2 місце в табелі про ранги, маючи в своєму активі 40 очок. В цьому турі головний конкурент заліщан в боротьбі за «срібні» нагороди обласних перегонів, ФК «КАМ», на своєму полі не зміг обіграти команду ФСК «Чортків», зігравши в нічию 2:2 і тим самим опустився на 3 сходинку турнірної таблиці, маючи в своєму активі 39 очок. Отже, в заключних двох турах, які відбудуться 18 і 25 жовтня, наша команда зіграє з ФК «ДСО» в м. Збаражі і ФК «Бережани» в Заліщиках відповідно. Нагадаю, що ФК «ДСО» є представником обласного центру, але свої домашні поєдинки проводить саме в місті Збараж. Для того, щоб стати віце-чемпіонами заліщанам потрібно ці два матчі вигравати, що думаю їм під силу, побажаємо не втратити свого шансу. Вже у ранзі чемпіонів області сезону 2015 року, «Нива» із Теребовлі, в цьому турі обіграла на своєму полі ФК «ДСО» з рахунком 4:0, в активі якої стадо 52 очки. Інші матчі туру закінчилися з такими рахунками: ДЮСШ – ФК «Бережани» – 1:2, ФК «Поділля-Агрон» – ФК «Збруч» – 1:1. Футбольний клуб «Зборів» в цьому турі був вихідний.

А тепер коротко про перебіг подій в нашому матчі. Команда господарів за три тури за закінчення чемпіонату зазнала кадрової втрати, команду залишив по сімейних обставинах її лідер Михайло Рябий. Отже, його місце в стартовому складі зайняв Володимир Леськів, який ще повністю не вилікував трав ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: dydka85 | Дата: 13.10.2015 | Коментарі (0)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. Після півтора тижневої паузи, наша команда продовжує виступи у чемпіонаті області з футболу серед аматорських колективів. У 20 турі заліщицький «Дністер» на своєму полі прийме гостей із Кременця, місцеву команду «Буревісник». Нагадаємо, що у першому колі наша команда здобула впевнену перемогу на виїзді із рахунком 4:2. Тож побажаємо нашим хлопцям і завтра здобути не менш переконливу перемогу над суперником і тим самим гарантувати собі місце у трійці призерів обласної першості. Запрошуємо заліщан, гостей міста, вболівальників та прихильників футболу прийти на стадіон та підтримати нашу команду. Початок матчу о 15 годині.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

20 тур, 11.10.2015 року

«Дністер» (м. Заліщики) – ФК «Буревісник» (м. Кременець) – 4:2

м. Заліщики. Міський стадіон «Дністер». 15.00 год.

Головний арбітр: Садковський Ігор

Асистенти арбітра: Садковський Юрій, Рута Ростислав

Інспектор (спостерігач) матчу: Королюк Ярослав

ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – ФК «Збруч» (м. Підволочис ... Читати далі »

Переглядів: 788 | Додав: dydka85 | Дата: 10.10.2015 | Коментарі (1)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 19 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

19 тур, 04.10.2015 року

ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – ФК «Зборів» – 2:0

ФСК «Чортків» – ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – 1:0

ФК «Бережани» – ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – 0:1

«ДСО» (м. Тернопіль) – ДЮСШ (м. Тернопіль) – 9:0

ФК «Буревісник» (м. Кременець) – ФК «Нива» (м. Теребовля) – 1:2

«Дністер» (м. Заліщики) – вихідний

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 484 | Додав: dydka85 | Дата: 05.10.2015 | Коментарі (0)

Перенесений матч 18 туру з 27 на 30 вересня, середу, «Дністер» зіграв в Зборові з однойменною командою і переміг з рахунком 4:0. Переміг заслужено, як кажуть записав свої законні три залікові бали в турнірну таблицю, після цього виграшу в команди їх стало 37. Таким чином за 3 матчі, які залишилось зіграти команді до закінчення обласної першості, вона зберігає 2 місце в табелі про ранги. На третьому місці перебуває ФК «КАМ» з 35 очками, але в нього є гра в запасі, тобто він проведе ще 4 матчі в цьому чемпіонаті. В цьому турі, до речі, він переміг на своєму полі команду «ДСО» з обласного центру.

А тепер коротко про перебіг подій на футбольному полі в Зборові. Треба прямо сказати, що команда господарів мало дещо кращий вигляд в порівнянні з матчем першого кола в Заліщиках, де вона поступилася з рахунком 0:5. Заліщани забили перший швидкий гол вже на 7 хвилині матчу, відзначився кращий бомбардир команди Іван Тарабалка. На 10 хвилині мав реальний шанс відзначитись Іван Щербак, на жаль, м’яч просвистів після його удару рядом зі стійкою воріт. А на 19 хвилині Михайло Рябий забиває другий м’яч у ворота господарів. На 28 хвилині воротар рятує господарів від голу після удару нашого правого півзахисника Андрія Пилипʼюка, він же на 35 хвилині знову не використовує свій шанс відзначитись. І тільки на 38 хвилині господарі поля створюють небезпечний момент біля наших воріт, де невдало вийшов з воріт наш голкіпер, але все закінчилось для нас добре. Це був єдиний в першому таймі більш-менш реальний шанс в господарів, щоб забити гол у ворота гостей. А через три хвилини по тому гол в роздягальню забиває Євген Гурін, цим самим доводить рахунок до розгромного.

... Читати далі »

Переглядів: 767 | Додав: dydka85 | Дата: 01.10.2015 | Коментарі (0)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 18 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

18 тур, 30.09.2015 року

ФК «Зборів» – «Дністер» (м. Заліщики) – 0:4

м. Зборів. Міський стадіон.

Головний арбітр: Лівіцький Назар

Асистенти арбітра: Пиндиківський Володимир, Кіцкай Дмитро

Спостерігач (інспектор) матчу: Русанюк Михайло

ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – ФСК «Чортків» – 1:1

ДЮСШ (м. Тернопіль) – ФК «Буревісник» (м. Кременець) – 0:8

ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – «ДСО» (м. Тернопіль) – 2:1

ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – ФК «Бережани» ... Читати далі »

Переглядів: 576 | Додав: dydka85 | Дата: 30.09.2015 | Коментарі (0)

Матч 17 туру обласних перегонів по футболу, в якому в середу, 24 вересня, «Дністер» на своєму полі приймав беззаперечного лідера, фактично чемпіона області сезону 2015 року «Ниву» із Теребовлі, закінчився з результатом 1:1. Команда гостей до цієї гри мала в своєму активі 45 пунктів в турнірній таблиці із 45, тобто всі свої матчі виграла. Заліщани після 16 турів перебували на другому місці з 33 заліковими балами, третіми були футболісти ФК «КАМ», в активі яких всього на одне очко менше, тобто 32, але в них була гра в запасі. В «Дністра» були реальні шанси одноосібно закріпитись на другому місці в табелі про ранги, тобто відірватися від переслідуючих їх футболістів із Бурдяківців. Заліщицькі футболісти відкрили рахунок на 40 хвилині першого тайму, відзначився молодий лівий захисник команди Роман Левицький, який вдало підключився до атаки. Але більше забити господарі на жаль, не змогли, зате гості на 55 хвилині матчу після пробитого штрафного удару на добиванні зрівнюють рахунок, гол забив 8 номер гостей Владислав Сороцький. Гості нічим особливим себе не проявили, більше моментів для взяття воріт господарів в них фактично не було. Вони не показали себе, без п’яти хвилин чемпіонами, можливо це їх дещо розслабило, а може і брак виконавської майстерності їх підводив. Треба віддати їм належне, центр поля вони контролювали краще за господарів, а в інших ігрових моментах, я би сказав, вони програвали. Гості, якщо чесно, завоювали одне очко, а господарі фактично втратили два.

В цей день проходили всі матчі туру, який був перенесений з 20 вересня (неділя) на четвер, так як збірна Тернопільської області в цей день грала в м. Сарни із збірною Рівненської ... Читати далі »

Переглядів: 711 | Додав: dydka85 | Дата: 26.09.2015 | Коментарі (0)

До уваги прихильників та вболівальників футболу. У даній статті пропонуємо Вам результати 17 туру в режимі ОНЛАЙН. Результати матчів будуть оновлятися по мірі їх поступлення. Якщо хтось із відвідувачів сайту вже знає результат матчу, а у статті ще немає результату, велике прохання написати його у коментарях до цієї статті.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

17 тур, 24.09.2015 року

«Дністер» (м. Заліщики) – ФК «Нива» (м. Теребовля) – 1:1

ФСК «Чортків» – ФК «Зборів» – 3:0

ФК «Бережани» – ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) – 3:1

«ДСО» (м. Тернопіль) – ФК «Поділля-Агрон» (Тернопільський р-н.) – 3:0

ФК «Буревісник» (м. Кременець) – ФК «КАМ» (с. Бурдяківці) – 4:1

ДЮСШ (м. Тернопіль) – вихідний

Детальний звіт про матч «Дністра» з командою ФК «Нива», а також про 17 тур чемпіонату області очікуйте найближчим часом.

Сергій Дудка ... Читати далі »

Переглядів: 491 | Додав: dydka85 | Дата: 24.09.2015 | Коментарі (0)

У неділю, 20 вересня відбулися перші матчі попереднього етапу футбольного турніру серед регіональних збірних команд «Кубок регіонів ФФУ».

У цьому турнірі бере участь також збірна Тернопільської області, яка була сформована із гравців команд обласного чемпіонату. Тренерами команди є відомі футболісти нашого краю Ігор та Петро Бадло. Останій також є виконуючий обов’язки головного тренера першолігової команди «Ниви» із міста Тернопіль. На попередній стадії команду Тернопільщини жереб звів із футболістами Рівненської області. Перший матч, який команда грала на виїзді, закінчився мінімальної перемогою господарів поля: рахунок матчу – 1:0. Перед матчем-відповіддю, який пройде 27 вересня на міському стадіоні у місті Бережани, команда Тернопільщини має гарні шанси для здобуття перемоги за сумою двох матчів, чого ми їм і побажаємо.

Цей турнір є новаторською ідеєю ФФУ і вперше проводитиметься на теренах України з метою активізації роботи з розвитку масового аматорського футболу. Нагадаємо, що 25 команд було розподілено на чотири дивізіони (Західний, Південний, Східний, Центральний).

Результати матчів були такими:

Західний дивізіон:

Чернівецька область – Івано-Франківська область - 1:0

Рівненька область – Тернопільська область – 1:0

Волинська область – Львівська о ... Читати далі »

Переглядів: 821 | Додав: dydka85 | Дата: 22.09.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz