Четвер, 28.03.2024, 17:09

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 2 » Анонс матчу «Дністер» - ФСК «Чортків» і 1 туру чемпіонату області
12:15
Анонс матчу «Дністер» - ФСК «Чортків» і 1 туру чемпіонату області

     Нарешті дочекалися… Тернопільська обласна федерація футболу два рази переносила старт чемпіонату області з футболу, але цієї неділі, 3 травня, довгоочікуваний старт чемпіонату області буде дано. Також варто відмітити, що змінилася кількість команд-учасниць. Так, команди ФК «Копичинці» і ФК «Козова» не будуть брати участь у розіграші чемпіонату, а замість бучацького «Колоса» виступить ще одна команди із Борщівщини, ФК «Борщів». Отже, у 26, за ліком, чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів, чемпіонство між собою розіграють 12 колективів.

     А тепер зробимо невеличкий анонс першої гри нашої команди і 1 туру загалом.

    «Дністер» у 1 туру на своєму полі буде приймати географічних сусідів і дуже принципового суперника, команду ФСК «Чортків» з однойменного міста. Зустріч команд була запланована на 3 травня, але у зв’язку із трагічною смертю бувшого футболіста і тренера ФК «Дністер» Петра Миколайовича Дідика, зустріч відбудеться 6 травня, в середу, о 17 годині. Команди, порівняно з минулим сезоном оновили свої склади. Склад заліщицького клубу оновився на 60%. Із 28 гравців, які були представлені в заявочному аркуші «Дністра» у 2014 році, цьогоріч залишилось тільки 13. До команди приєдналися 9 нових гравців. В ФСК «Чортків» виступають переважні молоді футболісти, які в майбутньому мають стати кістяком команди. Також до команди приєдналася частина футболістів, які мали виступати за команду ФК «Копичинці», яка, як ми вже повідомляли вище, не візьме участь у цьогорічному чемпіонаті. В минулорічному розіграші чемпіонату області з футболу команди зустрічались між собою двічі. Тоді у першому колі на стадіоні «Харчовик» у м. Чортків матч закінчився мінімальною перемогою команди з берегів Дністра з рахунком 2:1. В другому колі, вже на своєму полі, заліщицькі футболісти розписали результативну нічию (2:2). У цьому році команди вже зіграли між собою товариський матч, нагадаємо, що цей матч, який проходив у смт. Заводське на місцевому стадіоні, закінчився перемогою заліщицьких футболістів з рахунком 3:1. Початок матчу 6 травня о 17 годині. Отож, чекаємо безкомпромісної та спортивної боротьби на футбольному полі, а також бажаємо перемоги нашій команді. Також не забуваємо брати участь у конкурсі прогнозів, де за підсумками першого етапу будуть розігруватися цінні призи.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

1 тур, 03.05.2015р., неділя

Герб Дністер Заліщики 

«Дністер»

(м. Заліщики)

:

Герб Чортків

ФСК «Чортків»

(м. Чортків)

Заліщики. Стадіон «Дністер». 16.00

Арбітр матчу: Дупелич Богдан

Асистенти арбітра:

Трач Борис, Ющишин Андрій

Прогноз fc-dnister.at.ua – 3:1

     На футбольних полях області відбудуться й інші матчі 1 туру. Так, минулорічний чемпіон, теребовлянська «Нива», на своєму полі проекзаменує новачка першості, команду «Збруч» із Підволочиська, віце-чемпіон, ФК «Бережани», поїде в гості в Борщів, де зустрінеться із місцевою командою. Команда ФК «КАМ» із села Бурдяківці, що на Борщівщині, в себе вдома зіграє з ФК «Зборів», а молоді футболісти із ДЮСШ м. Тернопіль на своєму полі поміряється силами з командою «Поділля-Агрон» із Тернопільського району. Ще один матч відбудеться в м. Кременець, де місцевий «Буревісник» зіграє із командою «ДСО» (команда державної служби охорони з м. Тернопіль). Початок усіх цих матчів 3 травня о 16 годині.

 

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 1008 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz