Четвер, 25.04.2024, 22:27

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Всеукраїнський турнір серед юних футболістів ДЮСШ
16:51
Всеукраїнський турнір серед юних футболістів ДЮСШ

13-14 жовтня на футбольному полі села Синьків і стадіоні «Дністер» міста Заліщики проводився всеукраїнський футбольний турнір серед вихованців ДЮСШ (2002-2003 р.н.) присвячений святу Покрови Пресвятої Богородиці, 73 річниці Української Повстанської Армії, вшануванню Дня українського козацтва та Дня захисника України.

В турнірі взяли участь дитячі команди: Червоноградської ДЮСШ №2 з м. Соснівка Львівської області, ДЮСШ з міста Тернопіль, ДЮСШ міста Чорткова та команда господарів ДЮСШ міста Заліщики. Згідно Положення, турнір проводився по круговій системі, тобто всі команди зіграли між собою, де за підсумками всіх матчів визначався переможець – володар кубка і команди-призери. На відкритті був присутній і виступив з вітальним словом перед учасниками змагань, заступник голови районної ради, голова виконкому районної федерації футболу Василь Федорович Лопушняк і Синьківський сільський голова – Підгірна Ганна Степанівна. Свято футболу розпочалося з виконання Державного Гімну України та за давньою українською традицією та в знак глибокої поваги дівчата-синьківчанки вручили головному арбітру турніру та капітанам команд короваїв на вишитих рушниках.

Після урочистостей, в першому матчі-відкритті господарі змагань зустрілися з командою-гостею з Львівської області, де перемогли з рахунком 3:1. В другому матчі юні футболісти з Тернополя виграли в команди із Чорткова з таким же рахунком. Треба зазначити, що тернополяни привезли на цей турнір наймолодшу за віком команду, всі хлопчики, а їх згідно регламенту в команді було 18 чоловік, з 2004 року народження. В третьому матчі вони буквально розгромили команду господарів з рахунком 5:1, а в чевтертому, заключному, який грався в Синькові, хлопчики із Соснівки вирвали перемогу в чортківчан з рахунком 3:2. Отже, після першого ігрового дня, після завершення чотирьох поєдинків, команди в турнірній таблиці розмістилися в такій послідовності. На першому місці команда ДЮСШ із Тернополя – 6 очок, другі – заліщани, треті – соснівчани, в них по 3 очки, в сусідів із Чорткова була четверта сходинка і нуль очок. Всі учасники турніру щиро вдячні господарям-синьківчанам за надану можливість пограти на такому прекрасному полі, за озвучення турніру, за ситний обід в місцевому ресторані.

А власне 14 жовтня, в другий день проведення турніру, який проводився на стадіоні «Дністер» м. Заліщики визначився переможець і призери. О 10 годині в п’ятому по рахунку матчі зустрічалися команди з Тернополя і Соснівки, лідери першого ігрового дня перемогли суперників із рахунком 6:0 і стали володарем кубка та «золотих» медалей. В останньому, заключному, матчі зустрілись господарі – заліщани зі своїми сусідами за географічним принципом, чортківчанами і, на жаль, поступилися з рахунком 0:1. Таким чином три команди набрали по 3 очки і за додатковими показниками згідно Положення, другою стала команда із Чорткова, господарі – треті, хлопчики із Соснівки – четверті.

Команда-переможець турніру з Тернополя отримала великий кубок, всі гравці – «золоті» медалі, команди, які зайняли 2-3-4 місця нагороджені кубками і «срібними», «бронзовими» медалями відповідно і медалями за участь. Заліщицьку команду готовив до турніру тренер ДЮСШ Ярослав Васильович Олексів, який також є головним тренером команди «Дністер».

Кращими в номінаціях по амплуа визнані: воротар – Володимир Шарун із Тернополя, захисник – Денис Клічук із Заліщик, півзахисник – Юрій Гуменюк із Соснівки, нападник – Олег Яковищак із Чорткова. Кращим бомбардиром із 6 забитими м’ячами став Вадим Кукуруза із Тернополя.

Головним меценатом турніру є Алла Василівна Квач, кандидат на посаду Заліщицького міського голови, чергові вибори, якого відбудуться 25 жовтня, в неділю. Вона прийшла на матчі турніру з колоною молодих заліщан, які під козацькі марші у виконанні духовного оркестру принесли на стадіон освячений 50-метровий національний прапор України. Нагородження команд, юних футболістів, кращих виконавців по номінаціях під звуки футбольних маршів провела Алла Василівна, яка поздоровила всіх з святом, побажала успіхів в житті і у футбольних баталіях, які чекають їх попереду. Вона запевнила всіх присутніх на стадіоні юних футболістів і вболівальників, що, якщо вона стане міським головою, то буде сприяти в розвитку спорту, зокрема футболу і цей турнір стане традиційним в ці дні на Заліщанщині.

Моя особиста думка, як одного із організаторів даного турніру і думка представників команд-учасниць, свято футболу вдалося. А наостанок, всі представники команд, наші гості, господарі турніру щиро бажали Аллі Василівні, меценату турніру, перемогти в цій нелегкій боротьбі за посаду міського голови. А тому прошу всіх небайдужих до долі міста, а також до спорту і, зокрема, футболу, прийти 25 жовтня на міські виборчі дільниці і проголосувати за Квач Аллу Василівну – майбутнього народного мера Заліщиків. Пані Алла вручила всім командам пакети з яблуками, короваями і цукерками в дорогу, а юні заліщани ласували прямо на стадіоні.

Від свого імені та за дорученням оргкомітету турніру, а також команд-гостей щире спасибі директору Агроколеджу Володимиру Стерпановичу Глові за забезпечення команд гуртожитком і якісним харчуванням. Особлива подяка колективу їдальні на чолі з Галиною Степанівною Клочко, який готовив якісні сніданки, обіди і вечері командам-гостям нашого прекрасного міста. Після закінчення прощального обіду всі юні футболісти разом з наставниками дружно дякували нашим господиням за це.

Петро Рацин

член виконкому Заліщицької

районної федерації футболу

Переглядів: 2710 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz