П`ятниця, 29.03.2024, 12:03

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 8 » Сусідське дербі
14:01
Сусідське дербі

0-0.png         В середу, 6 травня, на стадіоні «Дністер» в першому матчі-відкритті наш клуб приймав гостей-сусідів із Чорткова, футбольно-спортивний клуб «Чортків». Ця гра була перенесена на середу по згоді обох команд, так як в неділю заліщани проводили в останню дорогу Петра Миколайовича Дідика, багаторічного гравця і колишнього головного тренера команди «Дністер», який трагічно загинув в дорожньо-транспортній пригоді.

        Матч розпочався з урочисто-святкової частини відкриття, в якому взяли участь: голова Заліщицької районної державної адміністрації – Шипітка Борис Іванович, голова Заліщицької районої ради – Дрозд Іван Петрович, міський голова – Беневʼят Володимир Станіславович, заступник голови районної ради, голова районної федерації футболу – Лопушняк Василь Федорович, всечесні отці – о. Іван Сендзюк і о. Василь Хребтак. Футболісти та глядачі хвилиною мовчання вшанували світлу памʼять Петра Дідика, гравці на поле вийшли з траурними повʼязками. До футболістів з вітальним словом звернувся голова РДА Борис Шипітка, який побажав їм успіхів в стартовому матчі і в цілому чемпіонаті, в якому беруть участь 12 команд. Отці благословили свяченою водою приміщення адмінбудинку стадіону, футбольне поле, вболівальників і футболістів, побажали їм міцного здоровʼя, гри без травм, прочитали молитви. Був виконаний державний Гімн України, капітани команд підняли державний Прапор України і прапор федерації футболу України. Прес-служба клубу до старту чемпіонату виготовила стенд, на якому у формі інформаційного бюлетеня розміщена обширна, свіжа інформація про життя команди, та про перебіг чемпіонату області. Також було запропоновано вболівальникам придбати буклети-програмки команди, в яких є багато цікавої інформації для Вас.

       А тепер власне про сам матч, який, на жаль, для нас закінчився з нічийним рахунком – 0:0, завойовано перший заліковий бал у турнірну таблицю. Зустрілись в двобої практично дві однаково сильні команди, гідні одна одної, ніхто не хотів програвати, бойова, безкомпромісна нічия. Хороші нагоди для взяття воріт були у Андрія Пилипʼюка, Івана Тарабалки, але бодай забити один гол так їм і не вдалося. Варто відмітити, що футболісти нашої команди дуже добре відіграли цей матч, показавши себе дружнім колективом. Футболісти не боялися вступати у жорстку боротьбу з суперником, навіть коли могли отримати травми, як це сталося в одному епізоді за участю Івана Тарабалки, якому розсікли брову. За такої гри, яку Ви показали в цьому матчі, голи і перемоги обов’язково прийдуть. Молодці!

        Команда «Дністер» на поле виходила у такому складі: Іван Мельник – воротар, гравці у полі – Роман Буртник – капітан, Андрій Ковалишин, Роман Левицький, Роман Семенюк, Володимир Леськів, Михайло Рябий, Андрій Пилипʼюк, Євген Гурін, Олександр Гнида, Іван Тарабалка. В запасі були: Олександр Шацький – воротар, польові гравці – Іван Городинський, Владислав Токарчук, Назар Стратій, Ігор Рацин, Юрій Гричан, Ярослав Олексів. По ходу гри головний тренер «Дністра» зробив одну заміна: замість травмованого Івана Тарабалки на поле виходив Іван Городинський.

       По закінченню матчу були нагороджені призами глядацьких симпатій кращі футболісти в складах обох команд: в чортківчан приз отримав Андрій Шпак, в нашій команді – Михайло Рябий.

         І на завершення назву спонсорів команди: Заліщицька районна рада і районна державна адміністрація, Заліщицька міська рада, приватні підприємці: Олександра Станіславівна та Ігор Іванович Білінські, Іван Михайлович Навольський, Оксана Миколаївна Золота, Іван Іванович Городинський, Василь Ярославович Олексюк, Андрій Іванович Качор, Тарас Романович Чельняк, Василь Дмитрович Андрусик.

      І про тих, хто надав посильну допомогу в підготовці і проведені відкриття футбольного сезону і матчу-відкриття: Олександра та Ігор Білінські, Ярослав Ситник, Ольга Петренко, Ярослав Вацик, Богдан Лопушинський, Василь Олексюк, Іван Навольський, Оксана Навольська, Володимир Рацин, Віталій Зятик, Роман Паздрій, Ігор Дронь, Іван Добровольський, Микола Горбач, Наталія Караїм, Ігор Іванський, молоде подружжя – Оксана і Олександр Юровські.

«Дністер» – ФСК «Чортків» – 0:0 (0:0)

06 травня. 17.00. м. Заліщики. Міський стадіон «Дністер».

Головний арбітр: Дупелич Богдан

Асистенти арбітра: Ясюченя Володимир, Ющишин Андрій

Спостерігач матчу: Королюк Ярослав

       Наступний календарний матч наша команда проведе на виїзді 10 травня у м. Підволочиськ із місцевою командою «Збруч». Початок матчу о 16 годині.

Петро Рацин,

прес-секретар команди

Переглядів: 793 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz