П`ятниця, 29.03.2024, 08:51

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Липень » 14 » Підсумки виступів "Дністра" у І колі
13:42
Підсумки виступів "Дністра" у І колі

Як ми і обіцяли, сьогодні подаємо детальний аналіз виступів ФК «Дністер» в обласній першості з футболу у першому колі.

Як прогнозувалось і бажалось команда закінчила перше коло у групі лідерів, на 3 місці, набравши 20 залікових балів. Вдалося виграти 6 матчів, 2 – зіграти внічию і, на жаль, в 2-ох – зазнала поразки. Програні матчі командам, які займають 1 і 2 місця в таблиці про ранги, зокрема в Теребовлі – рахунок 3:1, а в с. Бурдяківці – 3:2 на користь господарів. Дві нульові нічиї були зафіксовані в першому (домашньому матчі) з командою ФСК «Чортків» і в останньому (виїзному матчі) першого кола з командою ФК «Бережани». Здобуто 2 виїзні перемоги над командами ФК «Збруч» (м. Підволочиськ) в 2 турі із рахунком 1:0 і ФК «Буревісник» (м. Кременець) в 9 турі із рахунком 4:2. Вдома команда перемогла в 5 матчах із 6 зіграних, але так як ФК «Борщів» достроково знявся з першості області, то рахунок 5:1 на нашу користь анульовано. Також анульовано результати всіх матчів, зіграних цим клубом в першому колі. Із зарахованих переможних рахунків домашніх матчів у команди такі здобутки: 2:0 із ФК «Поділля-Агрон», 3:1 із ДЮСШ, 5:0 із ФК «Зборів», 2:1 із ФК «ДСО».

Всього наша команда забила 25 голів (враховуючи матч із ФК «Борщів») у ворота суперників, авторами яких стали: Тарабалка Іван – 9, Гурін Євген – 3, Рябий Михайло – 3, Гнида Олександр – 2, Пилипʼюк Андрій – 2, Токарчук Владислав – 2, Городинський Іван – 2, Буртник Роман – 1, Гричан Юрій – 1. Із 25 м’ячів забитих командою, 17 «Дністер» забив на своєму полі, 8 – на полях суперників. Команда за перше коло пропустила 11 м’ячів, із них 8 пропустила у виїзних матчах і тільки 3 на своєму полі.

Найкращим бомбардиром команди в першому колі з 9 забитими м’ячами став вихованець дорогичівського футболу Тарабалка Іван. А центральний хавбек команди Рябий Михайло один із найкращих, якщо не найкращий в обласній першості. Добре себе зарекомендували молоді гравці команди, зокрема: Пилипʼюк Андрій і Левицький Роман – майбутнє заліщицького футболу. Якщо сказати коротко, то вся команда заслуговує доброго слова за підсумками першого кола, зроблено гідний трамплін для того, щоб на високому місці в підсумковій турнірній таблиці закінчити чемпіонат 2015 року.

Підбиваючи підсумки виступів «Дністра» у першому колі, не можу не назвати тих, від кого напряму залежить успіх команди – спонсорів, тих хто любить футбол, або просто небайдужий до цієї гри мільйонів. Отже, спонсорами команди є: районна рада та районна державна адміністрація, міська рада, підприємці – Білінські Олександра та Ігор, Навольський Іван, Золота Оксана, Олексюк Василь, Качор Андрій, Чельняк Тарас, Андрусик Василь, Городинський Іван, Навольська Оксана, Левандовський Богдан, Оскоріп Василь, Лопавчук Юліан, Паздрій Роман, Рацин Володимир, Яковишин Іван, Балич Юрій, Кочман Василина, Похович Ярослав, Баланюк Ірина, Тартачник Наталія, Вацик Ярослав, Маринюк Семен, Зятик Віталій. Просимо названих добродіїв і в другому колі підтримувати народну команду, наш «Дністер», а також запрошуємо приєднуватися до цієї акції нових спонсорів і меценатів. Керівництво футбольного клубу наперед висловлює Вам щире спасибі за розуміння, запрошує до співпраці і на ігри команди на рідному полі та на виїзні матчі.

Якщо Ви уважно слідкуєте за інформацією на офіційній сторінці клубу «Дністер» у мережі Інтернет за адресою www.fc-dnister.at.ua, то повинні знати, що на сайті проводився конкурс прогнозів. Повідомляємо, що за підсумками першого кола, який закінчився останнім матчем нашої команди у Бережанах, цей конкурс виграв Зятик Віталій з 25 очками, на другому місці – Остапʼюк Ігор із 18 очками, на третьому – Гаврилюк Сергій із 17 очками. Запрошуємо всіх більш активно брати участь у конкурсі прогнозів у другому колі, який стартує з нуля.

В перериві між першим і другим колами керівництво клубу планує значно підсилити команду, особливо її центральну лінію і достойно виступити в другому колі чемпіонату. Про зміни в команді під час перериву ми будемо регулярно повідомляти в газеті «Колос» і на офіційній сторінці клубу «Дністер» в мережі Інтернет за адресою www.fc-dnister.at.ua.

Петро Рацин

прес-секретар команди

Переглядів: 611 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz