Четвер, 28.03.2024, 19:25

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Серпень » 18 » "Дністер" здобув легку перемогу над ФК "Збруч"
11:27
"Дністер" здобув легку перемогу над ФК "Збруч"

В неділю, 16 серпня, відбувся 13 тур обласної першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда матч цього туру проводила на власному полі міського стадіону «Дністер», де приймала команду ФК «Збруч» із містечка Підволочиськ.

Цей матч був першим домашнім поєдинком заліщицької команди у другому колі і тому футболісти не мали права розчарувати своїх вболівальників, адже лише перемога задовольнила б серця фанатів та глядачів на стадіоні. Перемога ще була вкрай потрібна для того, щоб продовжити боротьбу за більш високе призове місце у турнірній таблиці за підсумками чемпіонату. Із цим завданням команда справилася, обігравши гостей із рахунком 2:0. Але давайте все по порядку.

Щодо стартового складу «Дністра», то в порівнянні із минулим матчем, який команда проводила на виїзді у місті Чортків, де зустрічалася із місцевою командою ФСК «Чортків», відбулася одна зміна. Так як наш захисник Андрій Ковалишин у матчі із чортківчанами отримав червону картку, через яку він не мав права грати у цьому матчі, з перших хвилин на поле вийшов Городинський Іван. Отже, наша команда на матч проти ФК «Збруч» вийшла у такому склад: Іван Мельник – воротар, пару центральних захисників склали Буртник Роман і Олексів Ярослав, на позицій крайніх захисників грали – Пилипʼюк Андрій (справа) і Левицький Роман (зліва), у центрі поля – Скибінський Богдан та Рябий Михайло, по краях – Городинський Іван (правий вінгер) та Гурін Євген (лівий вінгер), під нападником діяв Леськів Володимир і на вістрі – Тарабалка Іван.

Явним фаворитом цієї зустрічі були господарі поля, адже команди у турнірній таблиці знаходяться, так би мовити, на «різних полюсах»: «Дністер» займає третю сходинку, а підволочиський «Збруч» – на 10 місці. Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою і кинулися на ворота суперників, створюючи раз по раз небезпечні моменти для взяття воріт. І на 10 хвилині одна із таких атак закінчилася взяттям воріт суперників. Це Михайло Рябий, який є одним із лідерів команди, відкриває рахунок у цьому матчі: він отримав м’яч від Івана Тарабалки на лінії штрафного майданчика і пробив у лівий, нижній від воротаря кут. Голкіпер гостей не зумів парирувати цей удар і рахунок у цьому став 1:0 на користь господарів поля. Через п’ять хвилин Богдан Скибінський мав шанс подвоїти рахунок, але його удар головою прийшовся вище воріт гостей. На 23 хвилині вже Володимир Леськів, після подачі з флангу Андрія Пилипюка, пробиває вище воріт суперника, а через п’ять воротар парирував удар Михайла Рябого, який пробивав лівого ногою. Ще один момент на 37 хвилині був у Івана Тарабалка, але удар воротар паривував, перевівши м’яч на кутовий. Якщо говорити в цілому за перший тайм, то незаперечна перевага була на стороні господарів, які мали можливість не один м’яч забити у ворота суперників, але десь воротар гостей виручав, а десь і фортуна була на боці наших суперників. Якщо говорити про моменти підволочиської команди, то пригадується момент на 37 хвилині, коли гості отримали право на штрафний удар, але наш воротар надійно зіграв на виході і м’яч забрав в руки. Перша половина зустрічі так і закінчилася із мінімальною перевагою господарів поля.

У другому таймі картина на футбольному полі не помінялася. Господарі й надалі володіли ініціативою, раз по раз загрожуючи воротам суперника. На 66 хвилині Іван Тарабалка подвоює перевагу своєї команди і, як виявилося згодом, встановлює остаточний рахунок матчу. Після гольової передачі від Євгена Гуріна, воротар з першим ударом Тарабалки справився, але після другого удару, воротар вже був безсилий. Коли команда вже вигравала з комфортним рахунком, в нашій команді відбулися заміни: на 71 хвилині замість Івана Городинського вийшов Іван Джус, а на 75 хвилині – Шацький Олександр поміняв у рамці воріт Мельника Івана. На 79 хвилині Євген Гурін міг зробити рахунок 3:0 на користь заліщицького «Дністра», але Женя не зміг переграти воротаря на добиванні: кіпер гостей перевів м’яч на кутовий. У другому таймі моментів біля наших воріт не виникало, тому закономірна перемога нашої команди із рахунком 2:0. Якщо говорити в цілому про матч, то варто відмітити те, що гра проходила без грубих порушень і тому закономірно, що головний арбітр матчу, Русанюк Владислав, за всю гру не показав жодної жовтої картки. Це напевно чи не єдиний, а може і єдиний, матч в обласній першості на даний момент, де суддя не показав жодного «гірчичника» для футболістів обох команд.

«Дністер» – ФК «Збруч» – 2:0 (1:0)

Голи: Рябий Михайло, 10ʼ, Тарабалка Іван, 66ʼ

16 серпня. 16.00. м. Заліщики. Міський стадіон «Дністер».

Головний арбітр: Русанюк Владислав

Асистенти арбітра: Мричко Дмитро, Брик Михайло

Спостерігач матчу: Чайковський Михайло

Після зіграних тринадцяти турів команда «Дністер» надалі перебуває на третій сходинці турнірної таблиці, маючи в своєму активі 26 залікових балів. Незмінним лідером обласної першості є теребовлянська «Нива», яка у 13 турі на своєму полі обіграла ФК «Поділля-Агрон» із села Великі Гаї і тим самим збільшивши свої залікові бали до 36. На другому місці знаходиться ФК «КАМ» із села Бурдяківці, який у цьому турі на виїзді розгромив молодих футболістів із ДЮСШ м. Тернопіль, вигравши із рахунком 7:0 і тепер має у своєму активі 28 балів, при цьому ще одна гра у запасі.

Чемпіонат бере двохтижневу перерву у зв’язку із проведенням 24 серпня на міському стадіоні обласного центру фінального матчу за кубок області, в якому зійдуться теребовлянська «Нива» та ФК «Бережани». А наступний, 14, тур пройде 30 серпня, в неділю. Наша команда здійснить вояж у село Великі Гаї, Тернопільського району, де зустрінеться із місцевою командою «Поділля-Агрон». Початок матчу о 16 годині. Натомість 23 серпня відбудуться три матчі 12 туру, які були перенесені із різних причин.

Турнірна таблиця станом на 16 серпня 2015 року за посиланням: http://fc-dnister.at.ua/index/turnirna_tablicja/0-22.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 767 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz