Вівторок, 16.04.2024, 23:26

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 13 » "Дністер" виграє у "Буревісника"
11:44
"Дністер" виграє у "Буревісника"

20 тур обласного чемпіонату по футболу, який відбувся 11 жовтня приніс «Дністру» такі необхідні три залікові бали в турнірну таблицю. Наша команда на своєму полі перемогла ФК «Буревісник» з Кременця з рахунком 4:2 і за два тури до закінчення першості займає 2 місце в табелі про ранги, маючи в своєму активі 40 очок. В цьому турі головний конкурент заліщан в боротьбі за «срібні» нагороди обласних перегонів, ФК «КАМ», на своєму полі не зміг обіграти команду ФСК «Чортків», зігравши в нічию 2:2 і тим самим опустився на 3 сходинку турнірної таблиці, маючи в своєму активі 39 очок. Отже, в заключних двох турах, які відбудуться 18 і 25 жовтня, наша команда зіграє з ФК «ДСО» в м. Збаражі і ФК «Бережани» в Заліщиках відповідно. Нагадаю, що ФК «ДСО» є представником обласного центру, але свої домашні поєдинки проводить саме в місті Збараж. Для того, щоб стати віце-чемпіонами заліщанам потрібно ці два матчі вигравати, що думаю їм під силу, побажаємо не втратити свого шансу. Вже у ранзі чемпіонів області сезону 2015 року, «Нива» із Теребовлі, в цьому турі обіграла на своєму полі ФК «ДСО» з рахунком 4:0, в активі якої стадо 52 очки. Інші матчі туру закінчилися з такими рахунками: ДЮСШ – ФК «Бережани» – 1:2, ФК «Поділля-Агрон» – ФК «Збруч» – 1:1. Футбольний клуб «Зборів» в цьому турі був вихідний.

А тепер коротко про перебіг подій в нашому матчі. Команда господарів за три тури за закінчення чемпіонату зазнала кадрової втрати, команду залишив по сімейних обставинах її лідер Михайло Рябий. Отже, його місце в стартовому складі зайняв Володимир Леськів, який ще повністю не вилікував травму ноги і вже на 14 хвилині через це залишив поле, його замінив Іван Тарабалка. Тим не менше вже на 4 хвилині Євген Гурін забиває такий бажаний, необхідний швидкий гол і господарі повели в рахунку. Але вже на 17 хвилині гості забивають гол у ворота господарів і рахунок стає 1:1. Правда перед цим на 9 хвилині наш капітан Роман Буртник майже з центру поля пробиває по воротах гостей, м’яч пролітає в лічених сантиметрах над поперечиною воріт. На 14 хвилині вдруге міг відзначитися Євген Гурін, який з вигідної позиції бив по воротах суперників, але м’яч пролетів мимо стійки воріт. А на 30 хвилині матчу Владислав Токарчук виводить команду господарів вперед, забивши красивий і такий необхідний гол і при рахунку 2:1 команди йдуть в роздягальню.

Коли команди вийшли на другий тайм, то футбольне поле вже було вкрите мокрим снігом, який ще почався у першому таймі і тому футболістам було вкрай важко демонструвати свої найкращі якості, але матч мав бути дограний в команди були в однакових умовах. Вже на першій хвилині другого тайму Ярослав Олексів ледь не робить рахунок 3:1 на нашу користь. Але тут же спрацювало відоме всім правило: не забиваєш ти, забивають тобі. І на 49 хвилині гості зрівнюють рахунок у цьому матчі, що аж ніяк не влаштовувало господарів і вони заграли у свою гру, кинулись забивати. Голи не дали себе довго чекати: на 67 хвилині Ярослав Олексів і на 77 Євген Гурін встановлюють, як виявилося згодом, підсумковий результат цього матчу. Варто відмітити, що у команди гостей до третього забитого м’яча заліщан відбулося вилучення: їхній гравець отримав другу жовтку картку, яка для нього автоматично перетворилася на червону. На 80 хвилині Іван Тарабалка, на 84 – Богдан Скибінський і на 88 – Ярослав Олексів могли довести рахунок матчу до розгромного для гостей, але свої нагоди наші футболісти не реалізували.

На якість гри, особливо технічні дії футболістів вплинуло те, що майже весь матч падав сніг, а під кінець матчу взагалі не було видно ліній, ні по краях поля, ні в центрі чи в карному майданчику воротаря. І на закінчення цього звіту такий штрих, кандидат на посаду Заліщицького міського голови Алла Василівна Квач презентувала команді «Дністер» за виграш грошову премію в сумі 1000 гривень, які було передано головному тренеру і капітану команди.

Нагадаємо ще раз, що наступний календарний матч «Дністер» зіграє 18 жовтня, в неділю, в місті Збараж, де зустрінеться із ФК «ДСО». А закінчить команда свої виступи в обласному чемпіонату матчем із ФК «Бережани», який відбудеться 25 жовтня, в неділю, на міському стадіоні «Дністер». Початок обох матчів о 15 годині. Просимо вболівальників прийти на наш стадіоні і підтримати команду для здобуття другого місця в турнірній таблиці.

Петро Рацин

член виконкому Заліщицької

районної федерації футболу

Переглядів: 664 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz