Четвер, 28.03.2024, 18:48

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 1 » "Дністер" розпочинаю календарний рік із вольової перемоги.
14:18
"Дністер" розпочинаю календарний рік із вольової перемоги.

В неділю, 28 лютого, ФК «Дністер» провів свій перший товариський  матч для підготовки до участі у цьогорічному чемпіонаті області, де, як завірили владні структури нашого району і міста, команда братимуть участь. Суперниками у першій грі цього року була команда ФК «Копичинці», яка має намір також брати участь в обласній першості. Матч проходив в селі Синьків на футбольному полі із штучним покриттям.

Стартовий склад нашої команди на цей матч виглядав наступним чином: у воротах – Мельник Іван, гравці у полі – Левицький Роман, Скибінський Богдан, Ковалишин Андрій, Токарчук Владислав, Городинський Іван, Стратій Назар, Лазоряк Михайло, Джус Іван, Пилипʾюк Андрій, Лилик Тарас. На заміні перебували і протягом матчі виходили на поле: воротар на перегляді, Ландяк Микола, Семенюк Роман, Топольницький Тарас.

З перших хвилин гра проходила здебільшого у центрі поля. Перший напівмомент виник у заліщицьких футболістів, коли Городинський Іван не зміг переграти воротаря практично при виході віч-на-віч. Згодом після подачі із кутового Джус Іван не зміг переправити шкіряну кулю у ворота гостей і м’яч пролетів повз ворота. А гості після цього зуміли відкрити рахунок у матчі. Гол у ворота нашої забив відомий заліщицьким вболівальникам футболіст, а саме Леськів Володимир, який грав саме за копичинецьку команду. Згодом у гостей виник ще один небезпечний момент: після подачі кутового гравець суперників пробиває головою по воротам, але Пилипʾюк Андрій вибиває м’яч практично із порожніх воріт. У перший таймі ще запам’ятався небезпечний штрафний удар у виконанні гостей, але воротар «Дністра» намертво схопив м’яч у руки, не давши тим самим супернику відзначитися вдруге. Варто відмітити, що тренери нашої команди ще у першому таймі зробили вимушену заміни: через ушкодження поле покинув Токарчук Владислав і його замінив Ландяк Микола. Команди так і пішли на перерву за мінімальної переваги гостей.

Другий тайм почався із небезпечних атак копичинецької команди: після двох ударів головою м’яч пройшов, в одному – вище воріт, а в іншому – повз ворота. Але вже за декілька хвилин заліщицький «Дністер» зумів зрівняти рахунок у матчі. Після помилки захисників команди суперників, Лилик Тарас, своїм невідпорним ударом із лівої ноги змушує капітулювати кіпера гостей. Після цього тренер нашої команди Ярослав Васильович провів ряд замін, тим самим давши всім гравцям, які були на заміні, проявити себе. Ближче до завершення матчу господарі зуміли вийти вперед. Після подачі Городинського Іван із кутового, Скибінський Богдан головою скидаю м’яч на Топольніцького Тараса і той, як виявилося згодом, забиває переможний гол у ворота гостей, тим самим встановлює остаточний рахунок матчу 2:1 на користь заліщицького «Дністра». В кінці матчу команди ще обмінялися небезпечними ударами по воротах, але рахунок матчу так і не зуміли змінити.

Якщо говорити про цілий матч загалом, то в першому таймі гра була практично рівна із малою кількості небезпечних моментів і дуже прикрим голом у наші ворота. Суперники нічим не переважали нашу команду, але зуміли відкрити рахунок у цьому матчі. У другому таймі вже більше виникало небезпечних моментів і, як на мою думку, заліщицькі футболісти виглядали, хоча лава запасних у суперників була куди більша. В принципі, наша команда зіграла добре як для першого матчу у цьому році.

За наступними товариськими матчами, які буде проводити наша команда слідкуйте на офіційному сайті ФК «Дністер».

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 567 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 slavikpap • 22:22, 01.03.2016
дивився гру,загалом не погано,але треба підсилення команди !!!
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz