П`ятниця, 29.03.2024, 15:22

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 25 » "Дністер" програє тернопільській "Ниві"
14:44
"Дністер" програє тернопільській "Ниві"

24 березня футбольний клуб "Дністер" провів черговий контрольний поєдинок. Суперником нашої команди була в недавньому минулому професійна команда, тернопільська "Нива", яка почала відродження з нуля і має намір заявлятися на чемпіонат області 2016 року. Поєдинок спочатку було заплановано провести на футбольному полі у смт. Товсте, але у зв'язку із погодніми умовами, гру перенесли на поле зі штучним покриттям у с. Синьків. Кілька днів тому "Нива" уже зіграла контрольний матч у Товстому, перемігши ФСК "Чортків" 1:0.

Тернополяни почали активно з перших хвилин і уже на 2-ій хвилині гри забили швидкий гол, скориставшись помилкою оборони нашої команди. Варто відзначити, що за ФК "Дністер" не грало ряд основних футболістіва через різні причини. Голом відзначився Андрій Бадло. Заліщицька команда намагалась відігратися. В основному уся небезпека нашої команди базувалася на дальніх ударах та зі стандартів. Проте в кількох випадках на висоті був молодий кіпер "Ниви" Олександр Чернятинський.
Натомість ближче до кінця гри тернополяни забили вдруге. Наш воротар зіграв руками за межами штрафного майданчика, і арбітр призначив штрафний удар. Реалізувати нагоду вдалося Віталію Бадло. М'яч, після прямого удару капітана "Ниви", від перекладини залетів у сітку воріт.  На більше команди у першому таймі не спромоглися.
З початком другого тайму вже заліщицька команда заволоділа ініціативою, але нашим футболістам не вдалося скористатися створеними нагодами. Натомість одна з контратак "Ниви" принесла результат. Тарас Глухан сповна використав свій момент і переграв воротаря заліщицької команди. У середині тайму "Дністер" не реалізуав стовідсоткову нагоду забити у відповідь. Після незлагоджених дій оборони тернопільського клубу, гравець "Дністра" Євген Гурін розстрілював кіпера "Ниви", але воротар та оборона виправились, нейтралізувавши загрозу. Однак, за кілька хвилин заліщицькі футболісти своїм моментом скористалися. Після навісу Рябого Михайла з правого флангу, Топольніцький Тарас головою один м'яч таки відіграв. Однак, не пройшло і двох хвилин, як "Нива" знову святкувала взяття воріт. Нападник Микола Когут майстерно реалізував вихід сам-на-сам з кіпером. Зазначимо, що впродовж гри аналогічні моменти не зуміли використати Ростислав Волошинович (двічі), Андрій Бадло і той таки Микола Когут.

За матеріалами офіційної групи ФК "Ниви" https://vk.com/fcnyva1978 та сайту sports.te.ua.

Сергй Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 509 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz