Четвер, 28.03.2024, 21:58

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Серпень » 8 » Анонс матчу ФСК "Чортків" - "Дністер" та 12 туру чемпіонату області
12:36
Анонс матчу ФСК "Чортків" - "Дністер" та 12 туру чемпіонату області

Герб Тернопільської областіВ неділю, 9 серпня, стартує друге коло чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» перший матч другого кола проведе на виїзді у місті Чортків на стадіоні «Харчовик» із однойменною місцевою командою. Суперники є постійними учасниками обласної першості, більше того, вони у сезоні 2013 року здобули золотий дубль, ставши чемпіонами області та володарями кубка. Команда теперішню назву отримала у 2005 році, а до цього часу команда називалася і «Динамо», «Цукровик», і «Кристал». Команда із Чорткова не одноразово брала участь у всесоюзних та всеукраїнських змаганнях.

Чортків – місто обласного значення (з 2013 року) в Україні. Центр Чортківського району. Розташоване над рікою Серетом в південній частині галицького Поділля. Характер міста – адміністративно-торгівельно-ремісничий. Тепер незначна промисловість: харчова, швейна; підприємства для обслуговування залізничного транспорту. До Чорткова приєднано села ВигнанкаСинякове, а також хутори Менькове та Рудькове. Населення – 29,6 тис. осіб (2013). Понад 90% – українці, національні меншини – полякивірмениєвреїросіяни та ін. Місто лежить на берегах річки Серет, за 76 км від обласного центру, залізнична станція. Через Чортків пролягають автошляхи М19(Е85) ТернопільЧернівці та Т2001 БучачСкала-Подільська до Кам'янця-Подільського (Р48). Дослідники пов'язують назву міста зі злим Чорнобогом, за іншими переказами назва походить від першого поселенця К. Чорного або від Чортової долини, що була відома до виникнення поселення. Також існує ще одна гіпотеза про походження назви місцевості від прізвища поляка Чартковського – магната, якому належали дані землі.

У першому колі команди на міському стадіоні «Дністер», що у Заліщиках, розписали бойову нічию із рахунком 0:0. Це був матч-відкриття команд у обласній першості сезону 2015 року. Варто відмітити, що матчі між цими командами, які є між собою географічні сусіди, проходять у напруженій, спортивній боротьбі. Також таким був і матч першого кола, коли команди не хотіли поступатися одна одній і тому закономірним рахунком цього матчу була нічия. Після першого кола команди у турнірній таблиці знаходять поруч: наша команда замикає трійку лідерів із 20 заліковими балами, а завтрашній суперники, ФСК «Чортків», перебуває на почесній четвертій сходинці із 19 заліковими балами. З врахуванням місць у турнірній таблиці, матч між цими командами, який відбудеться на міському стадіоні «Харчовик» міста Чортків, обіцяє бути напруженим і видовищним, але ми завжди вірили і будемо вірити у перемогу тільки нашого клубу.

Тепер щодо складів команд. Заліщицький «Дністер» під час перерви на даний момент доукомплектувався трьома футболістами, а саме: Тарас Лилик, Іван Джус та Богдан Скибінський. Всі троє вже заявлені за команду і в найближчому матчі зможуть допомогти своїй команді. Тарас Лилик і Іван Джус ще у недалекому минулому виступали за нашу команду. Богдан Скибінський також у свій час грав за команду із берегів Дністра. Заявляти футболістів ще можна до кінця серпня, тому у команді ще можуть появитися нові футболісти. Команда суперників також підсилилася новими футболістами, але їхні імена нам не відомі. Стартовий свисток арбітра про початок матчу пролунає о 16 годині. Отже, чекаємо безкомпромісної та спортивної боротьби на футбольному полі, а також бажаємо перемоги рідному клубу і віримо у команду. Перемога вкрай потрібна команді, і знайте, що ВИ ВМІЄТЕ І МОЖЕТЕ ПЕРЕМАГАТИ! Також не забуваємо брати участь у конкурсі прогнозів, де за підсумками другого етапу трійці призерів будуть вручені призи.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

12 тур, 09.08.2015р., неділя

ФСК «Чортків»

(м. Чортків)

:

Герб Дністер Заліщики

«Дністер»

(м. Заліщики)

м. Чортків. Міський стадіон «Харчовик». 16.00

Арбітр матчу: Соломчак Тарас

Асистенти арбітра:

Пиндиківський Володимир, Кіцкай Дмитро

Спостерігач (інспектор) матчу:

Королюк Ярослав

Прогноз fc-dnister.at.ua – 1:3

Також в цей день відбудуться й інші матчі 12 туру. Лідер обласної першості, теребовлянська «Нива», завітає у місто Підволочиськ, де зустрінеться із місцевою командою ФК «Збруч». ФК «КАМ», яка перебуває на другому місці, здійснить вояж у місто Зборів, де проекзаменує місцевий, однойменний клуб. ФК «Поділля-Агрон» із села Великі Гаї, що у Тернопільському району, на своєму полі прийме гостей із обласного центру, команду ДЮСШ, а новачок першості, команда ФК «ДСО» із м. Тернопіль, на міському стадіоні у місті Збраж, де вона проводить свої домашні матчі, поміряється силами із кременецьким «Буревісником». ФК «Бережани» цей тур пропускає, оскільки їхній суперник, ФК «Борщів», знявся ще у першому колі. Початок усіх матчі о 16 годині.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 682 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz