Вівторок, 23.04.2024, 09:02

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Липень » 3 » Анонс матчу ФК "Бережани" - "Дністер" та 11 туру чемпіонату області
12:22
Анонс матчу ФК "Бережани" - "Дністер" та 11 туру чемпіонату області

Герб Тернопільської областіВ неділю, 5 липня, відбудеться 11, останній у першому колі, тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на виїзді у місті Бережани, де зустрінеться із місцевою однойменною командою. Суперники не є новачками обласної першості, більше того, вони є минулорічними віце-чемпіонами обласного чемпіонату і фіналістами кубка області. ФК «Бережани» має у своєму активі й чемпіонське звання, яке він здобув у 2012 році, також у цьому році він завоював кубок області. Чемпіонами області команда із міста Бережани була у 2000-2001 роках, але тоді команда називалася «Лисоня».  Треба відмітити, що суперник дуже серйозний і нашій команді потрібно буде добре постаратися, що здобути перемогу над господарями поля.

Бережани – місто обласного значення з травня 2015 р., в Україні, адміністративний центр Бережанського району Тернопільської області (до складу району не входить). Бережани розташовані в мальовничій пагорбистій місцевості, на р. Золота Липа. Залізнична станція на лінії Тернопіль – Ходорів. Міській раді підпорядковані села Рай і Лісники. Населення – 19,4 тис. осіб (2003), з них українців – 95%; проживають також росіяни, вірмени, азербайджанці, євреї, татари. Територія міста – 18 км². Перша згадка про Бережани датується 1375 р. Бережани відомі своїми численними архітектурними пам'ятками, збереженими у первісному вигляді. Серед найвизначніших – замок, Троїцький собор, Вірменська церква та інші. Бережани розташовані в долині річки Золота Липа, а також на берегах Бережанського ставу. Бережани оточують гори: Сторожиська (398 м.), Звіринець (372 м.), Бабина Гора (401 м.), Лисоня (400 м.) та Яришків (408 м.). Місцевість навколо Бережан здавна була заселена людиною. На околицях міста було виявлено залишки трьох стоянок доби пізнього палеоліту. Ці дані занесені до матеріалів і досліджень по археології СРСР, що видавалися ще в 1960 р. Станом на 1 січня 2012 року в місті мешкало 18119 осіб. Нині в місті працюють 12 промислових і 6 сільськогосподарських підприємств, зокрема ВАТ – Бережанський склозавод, Бережанський цегельний завод «Керамік», птахофірма «Бережанська», «Велес», макаронна фабрика. Бережани розташовані на автошляху М12 (E50). Автодорогою Т 2004 сполучені з автодорогою Н18. З Бережанської автостанції є постійне автобусне сполучення з містами: Тернопіль, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Чернівці, Долина, Трускавець, Монастириська, Стрий, Рогатин, Самбір, Підгайці, Калуш, Заліщики та інші. Місто давно потребує об'їзної дороги.  Бережани внесені до списку історичних міст і селищ 1-ої категорії цінності України; 2001 р. місту надано статус Державного історико-архітектурного заповідника. З Бережанами пов'язані долі багатьох визначних діячів культури, науки, медицини, політики України і Польщі. У Бережанах ці люди або народилися, або вчилися, або працювали, або гостювали, або друкувалися: Маркіян Шашкевич, Іван Франко, Богдан та Левко Лепкі, Андрій Чайковський, Осип Маковей, Франц Коковський, Володимир Гнатюк, Олена Кульчицька, Мар'ян Якубець, Едвард Ридз-Сміґлий, Яків Струхманчук, Соломія Крушельницька, Олег Шупляк, Роман Гермак, Плиска Михайло, отець Нижанківський Остап та інші.

В минулому розіграшу обласної першості команди між собою зіграли два рази в нічию: у першому колі на міському стадіоні у місті Бережани команди розписали мирову нічию із рахунком 2:2, а у другому, вже на полі міського стадіону "Дністер" міста Заліщики був зафіксований теж нічийний рахунок 1:1. До речі, єдиний гол нашої команди на виїзді забив Олексів Ярослав, який на той час був граючим другим тренером команди, а тепер він є головним тренером команди і як забивати голи у ворота суперників він знає. В минулому турі заліщицький «Дністер» на власному полі здолав опір команди «ДСО» із рахунком 2:1, а наші суперники, ФК «Бережани», у попередньому турі участі не брали, оскільки їхній матч із теребовлянською «Нивою» був перенесений по причині участі останніх у фінальній частині сільських спортивних ігор Тернопільщини. Після десяти зіграних матчів у активі ФК «Дністер» 22 очки і команда посідає 2 сходинку у турнірній таблиці, у ФК «Бережани» – 12, що дозволяє їм перебувати на 7 позиції турнірної таблиці. Початок матчу о 16 годині. Отже, чекаємо безкомпромісної та спортивної боротьби на футбольному полі, а також бажаємо перемоги рідному клубу і віримо у команду до кінця. Перемога вкрай потрібна команді, і знайте, що ВИ ВМІЄТЕ І МОЖЕТЕ ПЕРЕМАГАТИ! Також не забуваємо брати участь у конкурсі прогнозів, адже це буде останній тур першого етапу, за підсумками цього етапу трійці призерів будуть вручені призи.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

11 тур, 05.07.2015р., неділя

ФК «Бережани»

(м. Бережани)

:

Герб Дністер Заліщики

«Дністер»

(м. Заліщики)

м. Бережани. Міський стадіон. 16.00

Арбітр матчу: Циганков Олександр

Асистенти арбітра:

Ющишин Андрій, Мімнонов Олег

Спостерігач (інспектор) матчу:

Королюк Ярослав

Прогноз fc-dnister.at.ua – 1:3

Також в цей день відбудуться й інші матчі 11 туру. Кременецький «Буревісник» в себе вдома проекзаменує ФК «Зборів» із однойменного міста, ФК «КАМ» із села Бурдяківці, що на Борщівщині, гостюватиме у селі Великі Гаї, Тернопільського району, де зустрінеться із місцевою командою ФК «Поділля-Агрон». Підволочиський «Збруч» на своєму міському стадіоні «Колос» прийме молодих футболістів із ДЮСШ м. Тернопіль. Матч між командами ФСК «Чортків» та теребовлянською «Нивою», відбудеться на стадіоні «Харчовик» у місті Чортків не у неділю, як усі матчі, а днем раніше, у суботу, на прохання гостей із Теребовлі. Матч між командами «ДСО» та ФК «Борщів» не відбудеться через зняття останніх із розіграшу обласної першості. Початок усіх матчів о 16 годині.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 869 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz