П`ятниця, 29.03.2024, 13:39

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Серпень » 15 » Анонс матчу "Дністер" - ФК "Збруч" та 13 туру чемпіонату області
11:55
Анонс матчу "Дністер" - ФК "Збруч" та 13 туру чемпіонату області

Герб Тернопільської областіВ неділю, 16 серпня, відбудуться 13 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на власному полі міського стадіону «Дністер» із командою ФК «Збруч» із містечка Підволочиськ». Команда гостей є практично постійним учасником обласної першості і дуже непростою для суперників, про що засвідчили деякі матчі першого кола, у тому числі і матч між цими командами у першому колі, коли заліщицькі футболісти зуміли здобути мінімальну перемогу із рахунком 1:0.

Підволочиськ – селище міського типу в Тернопільській області. Адміністративний центр Підволочиського району. Розташоване на правому березі ріки Збруч, навпроти міста Волочиська Хмельницької області. До Підволочиська приєднано село Заднишівка; хутір Княжина виведений з облікових даних у зв'язку з переселенням жителів. Залізнична станція на лінії Жмеринка-Хмельницький-Тернопіль-Львів. Через Підволочиськ пролягають автошляхи Е50(М12) Стрий – Знам'янка, Т2005 Підволочиськ – Волочиськ, Т2010 Збараж – Підволочиськ. Населення – 8017 осіб (2007). Поблизу містечка є пам'ятка природи – Підволочиське джерело, а також Підволочиський заказник. Через цю місцевість здавна проходив торговий шлях (згодом – Кучманський шлях), що перетинав р. Збруч; тут на обох берегах виникло два поселення з однаковою назвою – Волочище. Перша писемна згадка про одне з них, розташованого на правому березі річки, – в акті від 9 липня 1463 про поділ «Отчини своєї», коли воно перейшло до князя В. Збаразького. Територія Підволочиська і навколо нього була заселена в епоху трипільської та черняхівської культур, про що свідчать археологічні пам'ятки. У містечку є стадіон – «Колос», який відкрито у 1962 р. реконструйовано у 2011 році. При реконструкції встановлено пластикові сидіння, діє електронне кольорове табло. На стадіоні футбольні зустрічі проводить команда «Збруч», що грає у першості області та команди, які грають на першість району (в тому числі дитячі). Стадіон вміщує 4 тис. глядачів. Працюють хлібопекарня ТОВ «Надзбруччя Хліб», функціонує елеватор, ВАТ «Агро» (маслозавод), ВАТ «Фабрика пластмасових виробів», консервний завод, нафтобаза, підприємства з виробництва мінеральної води та переробки м'яс. продукції, хлібопекарня, цегельний завод, торгові заклади.

Як я вже писав, матч між цими командами у першому колі, що відбувся на міському стадіоні «Колос», що у Підволочиську, закінчився мінімальною перемогою тодішніх гостей, футболістів із Заліщиків, із рахунком 1:0. Єдиним красенем-голом на 40 хвилині матчу відзначився один із лідерів команди Михайло Рябий, пробивши із-за меж штрафного майданчику. У тому матчі заліщицькі футболісти ще неодноразово мали нагоди відзначитися у ворота суперників, але десь забракло майстерності, а десь і фортуна була на стороні господарів поля. У минулому турі команди зіграли по-різному. Наша команда на виїзді у місті Чорткові на міському стадіоні «Харчовик» здобула фантастичну перемогу над місцевою командою ФСК «Чортків», перемігши їх із рахунком 1:0. Нагадаємо, що переможний гол «Дністер» забив граючи у меншості та ще й на доданих хвилинах. Натомість підволочиський «Збруч» на власному полі зазнав поразки від лідера обласної першості, минулорічних чемпіонів і володаря кубка області, теребовлянської «Ниви», програвши їм із рахунком 1:3. До речі, такий самий рахунок був зафіксований і у першому колі між цими командами у місті Теребовля на міському стадіоні «Колос». Після зіграних 12 турів наша команда надалі перебуває на 3 місці із 23 балами, відстаючи від другого місця, на якому ФК «КАМ», на 2 бали, але суперники мають 1 матч у запасі. Натомість гості із Підволочиська знаходяться у низу турнірній таблиці, а точніше на 10 місце із 7 балами. Стартовий свисток арбітра про початок матчу пролунає о 16 годині.

Також варто відмітити, що цю гру пропустить наш захисник Андрій Ковалишин, який у минулому турі зазнав травми і, крім цього, отримав червону карточку, через що й пропускає цей матч. Але також є й приємна новина: заліщицький «Дністер» заявив молодого, перспективного футболіста Володимира Приймака, який є уродженцем нашого району.

Отже, чекаємо безкомпромісної та спортивної боротьби на футбольному полі, а також бажаємо перемоги рідному клубу і віримо у команду. Перемога вкрай потрібна команді, і знайте, що ВИ ВМІЄТЕ І МОЖЕТЕ ПЕРЕМАГАТИ! Також не забуваємо брати участь у конкурсі прогнозів, де за підсумками другого етапу трійці призерів будуть вручені призи.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

13 тур, 16.08.2015р., неділя

Герб Дністер Заліщики

«Дністер»

(м. Заліщики)

:

ФК «Збруч»

(м. Підволочиськ)

м. Заліщики. Міський стадіон «Дністер». 16.00

Арбітр матчу: Русанюк Владислав

Асистенти арбітра:

Кіцкай Дмитро, Брик Михайло

Спостерігач (інспектор) матчу:

Чайковський Михайло

Прогноз fc-dnister.at.ua – 4:1

Також в цей день відбудуться й інші матчі 13 туру. Лідер обласної першості, теребовлянська «Нива», свій матч проведе на власному полі із командою ФК «Поділля-Агрон» із села Великі Гаї, що у Тернопільському району. Початок цього матчу о 15 годині. ФК «КАМ», який перебуває на другому місці, здійснить вояж у місто Тернопіль, де проекзаменує місцеву, молоду команду ДЮСШ. Матч відбудеться у парку Топільче і розпочнеться о 17 годині. ФК «Зборів» матч цього проведе у місті Збараж, де зустрінеться із командою ФК «ДСО» м. Тернопіль, яка свої домашні матчі проводить на цьому місті. Кременецький «Буревісник» в себе вдома проекзаменує команду ФК «Бережани» із однойменного міста. Початок цих двох матчі о 16 годині. ФСК «Чортків» цей тур пропускає, оскільки їхній суперник, ФК «Борщів», знявся ще у першому колі.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 912 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz