П`ятниця, 26.04.2024, 08:29

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 6 » Передсезонні збори команди
18:08
Передсезонні збори команди

У березні футбольний клуб «Дністер», під керівництвом президента Ігоря Івановича Білінського з новим головним тренером Ярославом Васильовичем Олексівим, розпочав інтенсивні тренування в плані підготовки до 26 чемпіонату області, який попередньо заплановано обласною федерацією футболу розпочати 19 квітня.

«Дністер» зберіг склад, в якому команда грала в минулорічному чемпіонаті, де була четвертою. З певних причин з того складу в команді не будуть грати в цьому чемпіонаті: Михайло Чмола, Андрій Хоптовий, Богдан Гусляк, Юрій Кузь, Роман Равлик, Тарас Лилик. Так Юрій Кузь, вихованець Заліщицького футболу буде грати за одну із команд в Польщі, якому ми щиро бажаємо достойних виступів. Тарас Лилик разом із сім’єю виїхав на постійне місце проживання в Португалію.

А зараз на перегляді в команді перебувають ряд новачків, які мають реальні шанси поповнити ряди команди. Це вихідці із району: Іван Мельник – воротар, Іван Тарабалка, Євген Гурін, Віталій Бадло – гравці в полі, а також Михайло Рябий і Богдан Скибінський, які вже раніше грали за ФК «Дністер». Виявили бажання в цьому році грати в команді молоді випускники Заліщицької ДЮСШ Олег Тракало, Владислав Токарчук і Андрій Пилипʼюк.

Частину запланованих матчів команда на сьогодні вже зіграла. «Дністер» відіграв 4 матчі, 2 з них товариські, 2 – в кубку пам’яті П.І. Ковальчука, який проходив 28-29 березня на стадіоні «Дністер». Перший товариський матч проводився на полі з штучним покриттям села Синьків, де заліщани зустрічалися з минулорічними чемпіонами і володарями суперкубка району ФК «Добрівляни». Команда «Дністер» в цьому матчі виходила на поле в такому стартовому складі: Іван Мельник – воротар, гравці в полі – Андрій Ковалишин, Роман Буртник, Андрій Базюк, Ігор Рацин, Іван Городинський, Ігор Білінський, Андрій Пилипʼюк, Іван Тарабалка, Михайло Чмола, Олександр Гнида. На заміну виходили – Тарас Топольніцький, Микола Хировський, Роман Левицький. Рахунок матчу 3:2 на користь старших за рангом, тобто виграла команда «Дністер». Голи в команді переможців забивали: І. Городинський, О. Гнида, А. Пилипʼюк. В складі команди із Добрівлян в цьому матчі брали участь гравці «Дністра» – у воротах Олександр Шацький, в полі – Павло Довганюк, Роман Левицький, Владислав Токарчук, Олег Тракало.

І під час вищезгаданого турніру «Дністер» провів 2 матчі. Спочатку у півфінальному матчі поступився футболістам із ФК «Добрівляни» з рахунком 1:3. Гол за нашу команду забив її незмінний капітан Роман Буртник, а у матчі за 3-4 місця «Дністер» виграв у команди ФК «Арсенал» з міста Фастів Київської області з рахунком 1:0 і тим самим здобув бронзові нагороди цього турніру, з чим ми команду і вітаємо. Єдиним голом у цьому матчі відзначився Іван Тарабалка. Хто не знає, нагадаю, що він в складі команди спеціалізованої школи-ліцею №13 з Тернополя став срібним призером на турнірі «Шкільне євро-2012». В цьому турнірі брали участь 12500 шкіл України.

В четвертому товариському матчі наші футболісти 5 квітня, знову ж таки в селі Синьків на полі з штучним покриттям, грали із командою ФК «Дністер» із села Дорошівці, Застанівського району. Матч закінчився бойовою нічиєю 3:3. В цій грі на поле в стартовому складі «Дністра» виходили: Іван Мельник – воротар, гравці в полі: Роман Семенюк, Роман Левицький, Андрій Ковалишин, Олег Тракало, Володимир Леськів, Іван Тарабалка, Іван Городинський, Андрій Пилипʼюк, Павло Довганюк, Олександр Гнида. На заміну виходили: Назар Стратій і Владислав Токарчук. Не грали в цьому матчі з певних причин гравці основного і резервного складу: Роман Буртник, Євген Гурін, Олександр Шацький, Андрій Базюк, Юрій Гричан, Ігор Рацин, а також Михайло Рябий і Богдан Скибінський, так як спаринг-партнером нашої команди в цьому матчі була їхня бувша команда, за яку вони сьогодні грали, так би мовити прощальний матч. Всі три м’ячі у ворота гостей в цьому матчі в складі нашої команди забивав Олександр Гнида, такої результативності бажаємо йому і в офіційних матчах першості області та розіграшу обласного кубка.

Автори цієї статті хочуть зазначити, що в цих зіграних матчах керівництво команди звернуло увагу на недоліки гри, зробить певні висновки, посилить тренувальне навантаження, щоб гідно стартувати і достойно виступити в чемпіонаті області. До офіційного відкриття обласної першості команда планує провести ще декілька товариських, тренувальних матчів. Просимо вболівальників і просто небайдужих до футболу людей підтримувати команду в її матчах на своєму полі і по можливості на виїзних матчах. Для цього просто необхідно приходити на матчі, які будуть проводиться на стадіоні «Дністер» міста Заліщики або виїжджати разом з командо. За календарем матчів слідкуйте на нашому сайті та за оголошенням на видних місцях в місті Заліщики, а також за оголошенням на центральній автостанції і міському ринку в базарні дні.

Ми, а це редактори та журналісти сайту ФК «Дністер», а також багаточисельна армія палких прихильників і вболівальників нашої команди, хочемо перед стартом офіційних змагань сказати Вам простих два слова, які Ви прочитаєте з перших букв кожного абзацу цієї статті.

Сергій Дудка

редактор сайту ФК «Дністер»

Петро Рацин

прес-секретар ФК «Дністер»

Переглядів: 746 | Додав: k1ll0k | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz