Четвер, 25.04.2024, 11:03

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Серпень » 29 » Анонс матчу ФК "Поділля-Агрон" - "Дністер" та 14 туру чемпіонату області
14:16
Анонс матчу ФК "Поділля-Агрон" - "Дністер" та 14 туру чемпіонату області

Герб Тернопільської областіВ неділю, 30 серпня, відбудеться 14 тур чемпіонату області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на виїзді у селі Великі Гаї, Тернопільського району, де зустрінеться із місцевою командою ФК «Поділля-Агрон». Команда господарів є постійним учасником обласної першості і дуже непростою для суперників, про що засвідчили деякі матчі першого кола, у тому числі і матч між цими командами у першому колі, коли заліщицькі футболісти зуміли здобути перемогу із рахунком 2:0 вже в кінці матчу.

Село Великі Гаї знаходиться на південно-східній околиці міста Тернополя (4 км. від центру міста). Населення близько 4 тис. чоловік. Великі Гаї є одним із найбільших сіл Тернопільської області. В межах населеного пункту знаходиться ландшафтний заказник місцевого значення «Наші гаї».

Як я вже писав, матч між цими командами у першому колі, що відбувся на міському стадіоні «Дністер», що у Заліщиках, закінчився перемогою заліщицьких футболістів із рахунком 2:0. Автори голів стали Олександр Гнида і Іван Тарабалка. У минулому турі команди зіграли по-різному. Наша команда на власному полі міського стадіону «Дністер» здолали підволочиський «Збруч» із рахунком 2:0, а футболісті із Великих Гаїв на виїзді поступилися лідеру перегонів, теребовлянській «Ниві» із рахунком 1:2. Також господарі мали гру й минулої неділі, граючи пропущений матч 12 туру із командою ДЮСШ м. Тернопіль. У цьому матчі була зафіксована нічия 1:1. Після зіграних 13 турів наша команда надалі перебуває на 3 місці із 26 балами, відстаючи від другого місця, на якому ФК «КАМ», на 2 бали, але суперники мають 1 матч у запасі. Натомість команда ФК «Поділля-Агрон» перебуває на 7 сходинці, маючи у своєму активі 12 очок. Стартовий свисток арбітра про початок матчу пролунає о 16 годині.

Також хочу повідомити усім вам приємну новину: у стрій команди повернувся Базюк Андрій і вже в цьому матчі він зможе допомогти нашій команді. Також команда доязавила всім відомого нашим вболівальникам Івана Щербака, який в минулому вже грав на заліщицький «Дністер». Щодо складу господарів поля, то команду в перериві між колами  залишили декілька гравців і один з них це Ігор Бадло, який перейшов у ФК «КАМ».

Отже, чекаємо безкомпромісної та спортивної боротьби на футбольному полі, а також бажаємо перемоги рідному клубу і віримо у команду. Перемога вкрай потрібна команді, і знайте, що ВИ ВМІЄТЕ І МОЖЕТЕ ПЕРЕМАГАТИ! Також не забуваємо брати участь у конкурсі прогнозів, де за підсумками другого етапу трійці призерів будуть вручені призи.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

14 тур, 30.08.2015р., неділя

ФК «Поділля-Агрон»

(с. Великі Гаї)

:

Герб Дністер Заліщики

«Дністер»

(м. Заліщики)

с. Великі Гаї. Місцевий стадіон. 16.00

Арбітр матчу: Ковальчук Віктор

Асистенти арбітра:

Русанюк Владислав, Бельзецький Василь

Спостерігач (інспектор) матчу:

Садковський Володимир

Прогноз fc-dnister.at.ua – 1:4

Також в цей день відбудуться й інші матчі 14 туру. Центральний матч туру відбудеться у селі Бурдяківці, де футбольному зійдуться місцева команда ФК «КАМ» та лідер обласної першості, теребовлянська «Нива». ФК «Зборів» на своєму полі поміряється силами із молодими футболістами із ДЮСШ м. Тернопіль. Ще одна команда з обласного центру, ФК «ДСО» свій матч також проведе на виїзді у місті Бережани, де зустрінеться із місцевою, однойменною командою. Ще один матч у місті Чортків, де на міському стадіоні «Харчовик» поміряються силами місцевий ФСК «Чортків» та кременецький «Буревісник». Підволочиський «Збруч» цей тур пропускає. Початок усіх матчів о 16 годині.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 954 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz