Субота, 20.04.2024, 16:24

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Липень » 9 » Результати півфінальних матчів кубка району
11:07
Результати півфінальних матчів кубка району

В День великого християнського свята – Івана Христителя – 7 липня на міському стадіоні «Дністер» відбулися два півфінальні матчі розіграшу кубка району.

О 16 годин в першому двобої зійшлися ФК «Угриньківці» та ФК «Заліщики», команди, які відповідно у 2012 і 2011 роках володіли всіма футбольними трофеями в районі. Тобто були чемпіонами та володарями кубка і суперкубка району. А в цьогорічному розіграшу команда із Заліщик розпочала боротьбу за кубок фактично із 1/4  фіналу, так як виборювати його виявило бажання тільки 15 команд і в 1/8 фіналу вона була без пари. Було саме для неї зроблено цей виняток, як для володаря кубка 2014 року. В 1/4 фіналу ФК «Заліщики» в гостях перемогли ФК «Солоне» із рахунком 2:0, а вдома у матчі-відповіді несподівано поступився – 2:3. Футболісти із Угриньковець на шляху до цього півфіналу здолали в 1/8 фіналу команду із Новосілки, вигравши обидва матчі: спочатку вдома із рахунком 6:0, а згодом і на виїзді – 2:1. У 1/4 фіналу вони спочатку зіграли внічию із ФК «Добрівляни» на їхньому полі, а вдома здобули мінімальну перемогу – 1:0. Веду до того, що в цій парі зійшлися згідно сітки розіграшу кубка району титуловані суперники, гідні один одного. Матч почався без розвідки, суперники добре знають один одного, ніхто не хотів програвати. Із стартових хвилин матчу дещо мали перевагу футболісти із Угриньковець, але як часто буває на 39 хвилині саме вони пропускають перший гол у свої ворота, автором м’яча став Білоус Назар. Треба віддати належне угринькіським футболістам, вони досить швидко отямилися після «холодного душу» і на 43 хвилині Ковалишин Андрій, який після пропущеного гола грав більше на атаку своєї команди, зрівнює рахунок. На початку другого тайму ФК «Угриньківці» виходять вперед: м’яч після удару Скибінського Богдана побував у сітці воріт. До речі, результативну передачі зробив саме Ковалишин Андрій, який був одним із кращим у цьому матчі. Але буквально через 2 хвилини заліщани зрівнюють рахунок – відзначився Виклюк Юрій, який вміло зіграв після помилки воротаря суперників. Вже думалось, що все йде до пробиття серії пенальті, але на 90 хвилині гри при контратаці футболістів із Угриньковець, захисник заліщан Ляхович Ігор головою зрізає м’яч у свої ворота. Рахунок у матчі стає 3:2 на користь ФК «Угриньківці», який стає першим фіналістом кубка району.

Другу півфінальну пару, гра якої відбулася о 18 годині, склали ФК «Ворвулинці» та ФК «Дорогичівка». Ці команди менш знані на теренах району, маю на увазі, що в останні роки вони не мають вагомих успіхів у футбольному житті краю. Тим не менше, саме ФК «Ворвулинці» в районній першості цього року після 7 проведених турів перебуває на 2-му місці в турнірній таблиці із 17 заліковими балами, поступаючи лідеру, ФК «Устечко», 2 очками. В 1/8 фіналу кубка хлопці із Ворвулинець вдома перемогли команду із Нагірян 4:1, а на виїзді зіграли внічию – 1:1. В 1/4 фіналу двічі обіграли ФК «Устечко»: спочатку вдома 3:2, а потім і на виїзді – 3:0. Команда із Дорогичівки на шляху до півфіналу в 1/8 двічі перемогла ФК «Кошилівці»: 1:0 на виїзді та 4:1 вдома. В 1/4 фіналу вони спочатку в гостях програли ФК «Товсте» із рахунком 1:3, зате вдома здобули перемогу із розгромним рахунком 7:0. Якщо чесно сказати, то ця гра була більш емоційна за попередню, як на футбольному полі, так і на трибунах. Багато вболівальників із цих сіл приїхало підтримати свої команди. І футболісти їх не підвели, вони дуже старалися, хотіли виграти, адже виграш – це прямий шлях у фінал. Ще раз підкреслю, обидві команди були достойні грати у фіналі – виборювати цей почесний трофей з командою ФК «Угриньківці», яка до того стала фіналістом. Спортивне щастя на цей раз було на боці футболістів із Ворвулинець: на 64 хвилині саме вони збили єдиний, переможний м’яч у ворота противників, відзначився Мельник Андрій, і стали другими фіналістами розіграшу кубка району.

Фінальний матч традиційно буде проведено в Заліщиках на міському стадіоні «Дністер» 24 серпня в День Незалежності України.

Петро Рацин

член виконкому Заліщицької

районної федерації футболу

Переглядів: 782 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz