П`ятниця, 29.03.2024, 18:43

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 20 » Переможний старт ФК "Дністер"!
14:37
Переможний старт ФК "Дністер"!

Заліщицький «Дністер» 18 квітня в смт. Заводське на міському стадіоні, в рамках підготовки до чемпіонату області, в товариському матчі з ФСК «Чортків» зіграв свою п’яту по рахунку тренувальну гру. На матч наша команда вийшла в складі, який, як сказали тренери команди, максимально наближений до стартового в першому матчі відкриття обласної першості. Тобто всі футболісти, які брали участь в цьому матчі, будуть внесені в заявочний аркуш команди в обласну федерацію футболу для участі в обласній першості. В цьому матчі, з перших хвилин в складі команди на поле виходили: Іван Мельник – воротар, гравці в полі – Роман Буртник, Олег Тракало, Роман Семенюк, Андрій Ковалишин, Михайло Рябий, Богдан Скибінський, Володимир Леськів, Євген Гурін, Андрій Пилипʼюк, Іван Тарабалка. В запасі цього дня перебували і виходили на поле – Олександр Гнида, Назар Стратій, Іван Городинський, Роман Левицький, Юрій Гричан. Крім названих футболістів, в заявочний аркуш команди на участь в чемпіонаті області, попадають – Андрій Базюк, Богдан Гусляк, Владислав Токарчук, Ігор Рацин, Олександр Шацький, які з певних причин були відсутні на цьому матчі.

А тепер коротко про перебіг подій на футбольному полі, де наші футболісти при повній перевазі над суперниками перемогли із рахунком 3:1. Перший гол у ворота господарів на 2 хвилині матчу забив, невідпорним ударом, півзахисник команди Богдан Скибінський. Він та Михайло Рябий, які цього сезону після довгої перерви, знову будуть виступати за Заліщики, скажемо без перебільшення, значно підсилили команду. Правда на 34 хвилині господарі зрівняли рахунок з пенальті, яке на думку багатьох вболівальників і спеціалістів, присутніх на матчі, придумав місцевий суддя в полі. Гості на 47 хвилині матчу забивають другий гол у ворота чортківчан, відзначився Олександр Гнида, який вийшов на заміну з початку другого тайму. На 64 хвилині захисник «Дністра» Роман Семенюк підключився до атаки і кинджальним ударом, який практично не береться, забиває третій гол у ворота господарів. Були ще моменти в наших футболістів для взяття воріт господарів, про що свідчать три удари в штанги їхніх воріт. А також чистий гол забитий у ворота господарів, який чомусь не зарахував місцевий суддя, напевно хотів дещо підсолодити поразку своїх земляків. Заради справедливості треба сказати, що в команді господарів в цьому матчі на поле виходили в основному молоді виконавці, вік яких 18-25 років. Як сказали тренери команди Віктор Данилишин і Іван Брикайло, то команда майбутнього чортківського футболу і це був тільки другий їхній матч в рамках підготовки до обласної першості. Перший, до речі, вони програли теребовлянцям з рахунком 0:2. Цим виграшем футболісти «Дністра» привітали з днем народження свого головного тренера Ярослава Олексіва, який напередодні святкував своє 35-річчя. Всі вболівальники команди приєднуються до цього вітання і щиро бажають Ярославу Васильовичу міцного здоров’я, успіхів в особистому житті і на тренерській ниві. Черговий тренувальний матч тренери команди планують провести в середу, 22 квітня, в м. Копичинці на місцевому стадіоні проти господарів – команди ФК «Копичинці». Стартовий свисток про початок матчу запланований на 17 годину.

І в порядку інформації скажу в цьому матеріалі і про те, що старт чемпіонату області буде проведено в неділю, 3 травня. Нагадаю, що перша дата початку чемпіонату, яка була названа обласною федерацією, називалась 19 квітня, потім 26 квітня.

Петро Рацин

прес-секретар команди

Переглядів: 661 | Додав: k1ll0k | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz