Середа, 24.04.2024, 03:05

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Серпень » 21 » Кубок України серед аматорів: нічия - рівноцінна поразці.
11:09
Кубок України серед аматорів: нічия - рівноцінна поразці.

В середу, 19 серпня, в день Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа на стадіоні села Синьків відбувся матч-відповідь 1/16 фіналу розіграшу Кубка України серед аматорських колективів. Місцевий футбольний клуб «Агро» приймав команду «Гірник» з міста Соснівка з Львівщини, і зіграв, на жаль, внічию 2:2. Перший матч цієї стадії змагань, який відбувся 12 серпня, як я писав в минулому часописі «Колос», завершився з рахунком 2:1 на користь господарів – футболістів команди «Гірник». В результаті двох матчів, в 1/8 фіналу розіграшу кубка пройшла команда гостей, де зустрінеться із земляками, СКК «Демня», Миколаївського району, Львівської області.

А тепер власне про сам матч. На трибунах і про просто на матчі, що офіційно зафіксовано в рапорті арбітра матчу, команди несамовито підтримували біля 2700 глядачів, що є рекордом відвідування матчів даного турніру на стадії 1/16 фіналу. Так як попередній рекорд був зафіксований 12 серпня на матчі в місті Теребовля, де за господарів прийшли вболівати 1400 прихильників гри мільйонів – футболу. Адміністрація команди господарів постаралися зробити свято для футболістів і вболівальників, яке розпочалося з привітання голови районної державної адміністрації Бориса Івановича Шипітки та з виконання Державного Гімну України. Дівчата в національних одностроях за давньою українською традицією та в знак глибокої поваги вручили головному арбітру та капітанам команд хліб-сіль і кошики з освяченими в святому храмі дарами полів і садів.

Команда господарів вийшла на матч в такому складі: В’ячеслав Сергієнко – воротар, польові гравці: Олександр Антонов, Максим Грамм, Андрій Гандзюк, Роман Костюк, Вадим Паперович, Павло Чорномаз, Максим Костюченко, Андрій Харабара (капітан), Олександр Волков, Артем Мостовий. В запасі перебували: Ярослав Бабюк (воротар), Дмитро Михайльчук, Олександр Воротинцев, Петро Намульник, Олег Бабяк, Дмитро Дейнега. В порівнянні з попереднім матчем в команді не відбулося жодних змін, стартовий склад ідентичний тому, яким команда виходила на полі в гостях. А це свідчить напевно про те, що керівництво клубу визначилося зі кістяком команди і з певним підсиленням буде готовитись до майбутніх футбольних баталій.

Команду готували до матчу і керували нею: головний тренер – Марущак Іван Петрович, начальник команди – Шевченко Андрій Вадимович, адміністратор – Сопівник Володимир Володимирович, медичне обслуговування матчу на високому, професійному рівні здійснював лікар-хірург, відомий спортивний фахівець, Логін Потап Борисович.

Матч обслуговувала суддівська бригада в складі: головний арбітр – Вадим Подригуля з Луцька, асистенти арбітра – Тарас Демʼянчук і Максим Колюшко з Івано-Франківська, резервний арбітр – Володимир Пиндиківський з Бучача, спостерігач федерації футболу України – Микола Степанович Васюта з Рівного. Треба відмітити, що арбітри з своїми обов’язками справилися на відмінно, судили кваліфіковано, одним словом футбольного свята не спортили.

Команда гостей прибула на матч в бойовому складі, зі слів начальника команди Гавалка Василя Євгеновича, команда була готова дати бій господарям, що і сталося. З перших хвилин матчу господарі поля стали атакувати ворота гостей, заволоділи ініціативою, і на 5 хвилині забивають такий бажаний, швидкий гол. Це Олександр Волков, 11 номер господарів, невідпорним ударом вганяє шкіряну кулю в сітку їхніх воріт. На 9 хвилині Максим Грамм робить рахунок 2:0, який влаштовує нашу команду за підсумками двох матчів. На 35 хвилині знову виник гострий момент біля воріт гостей, м’яч за метр від штанги пролітає мимо воріт. Але, на жаль, спрацювало старе провило, не забиваєш ти – забивають тобі, і на 36 хвилині гравець команди гостей Іван Данилюк забиває гол, який вирівнює шанси команд. Треба чесно визнати, що гості після свого першого забити голу оговталися, дещо призвичаїлися до штучного покриття футбольного поля і заграли в свою гру. На 43 хвилині знову виникає гострий гольовий момент біля воріт гостей, м’яч пролітає буквально над перекладиною. На перерву команди пішли при рахунку 2:1 на користь господарів, що аж ніяк не влаштовувало нашу команду, тобто потрібно було починати все спочатку.

З початком другого тайму господарі кинулись забивати, адже їм конче був потрібний гол, рахунок першого тайму їх аж ніяк не задовільняв. На 49 хвилині м’яч знову чудом не попадає у ворота гостей, а на 51 хвилині арбітр призначає у ворота гостей пенальті, яке не реалізовує Павло Чорномаз, воротар бере його. Після цього господарі ще двічі мали можливість вийти вперед, поперечина і штанга рятують команду гостей від вірних голів. А на 66 хвилині гості організовують гостру контратаку і зрівнюють рахунок – 2:2. На 88 і 89 хвилинах гості створюють гості моменти біля воріт господарів, і тільки прекрасна гра воротаря їхнього рятує команду від вірних голів.

Нажаль, перший млинець виявився глевким для команди ФК «Агро» із Синьківа, але твердо віримо, що на теренах Заліщанщини народилася перспективна футбольна команда, якій під силу долати спортивні вершини на стадіонах України.

Інша команда із Тернопілля, теребовлянська «Нива» за підсумками двох матчів, зуміла подолати футбольний клуб «Зарінок» з Тисовця, Чернівецької області  і вийти в 1/8 фіналу розіграшу цього престижного турніру – Кубка серед аматорських колективів України. Вона в першому матчі вдома зіграла внічию 0:0, а в гостях зуміла вирвати перемогу з рахунком 1:0, єдиний гол забив Ігор Сороцький. На наступній стадії їх чекає лідер чемпіонату Львівщини, футбольний клуб «Рух» із Винників. Побажаємо нашим землякам, беззаперечним лідерам обласної першості, гідно зіграти із зірковою командою, лідером Львівського аматорського футболу.

Також наводимо інші результати матчів 1/16 фіналу Кубка України серед аматорських колективів:

Матчі-відповіді 19 серпня
«Гетьман» (Хмельницький) — «Рух» (Винники, Львівської обл.) — 0:3 (технічна поразка)
Перший матч — 0:4

«Зарінок» (Тисовець, Сторожинецького р-ну, Чернівецької обл.) — «Нива» (Теребовля, Тернопільської обл.) — 0:1 (0:0)
Голи: Сороцький, 81
Стадіон «Мальва» (Чернівці), 100 глядачів

Перший матч — 0:0

СКК «Демня» (Миколаївський р-н, Львівської обл.) — ФК «Малинськ» (Березнівський р-н, Рівненської обл.) — 0:1 (0:0)
Голи: Єдимчук, 50
Стадіон «ім В. Кузіва» (Демня), 300 глядачів
Перший матч — 2:1

«Агро» (Синьків, Заліщицького р-ну, Тернопільської обл.) — «Гірник» (Соснівка, Львівської обл.) — 2:2 (2:1)
Голи: Волков, 5, Грамм, 9 — Данилюк, 27, Кашуба, 66.
Нереалізований пенальті: Чорномаз, 51 (А)
Стадіон с. Синьків, 2700 глядачів

Перший матч — 1:2

«15 Громада» (Руданське, Шаргородського р-ну, Вінницької обл.) — «Ретро» (Ватутіне, Черкаської обл.) — 2:0 (0:0)
Голи: Степанюк, 65, Омельченко, 78
Стадіон «Колос» (Шаргород), 250 глядачів

Перший матч — 2:3

ФК «Обухів» (Київська обл.) — «Патріот» (Кукавка, Могилів-Подільського р-ну, Вінницької обл.) — 1:0 (0:0)
Голи: Цебро, 65
Стадіон «Центральний міський» (Обухів), 500 глядачів

Перший матч — 1:3

«Агробізнес TSK» (Ромни, Сумської обл.) — «Олімпія» (Савинці, Миргородського р-ну Полтавської обл.) — 4:2 (1:0)
Голи: Радіонов, 24, 50, 64, Пісний, 86 — Василенко, 82, Гулович, 89
Стадіон «ім. В.Окіпного» (Ромни), 1500 глядачів

Перший матч — 2:0

«Колос» (Хлібодарівка, Чаплинського р-ну, Херсонської обл.) — «Таврія-Скіф» (Роздол, Михайлівського р-ну, Запорізької обл.) — 2:0 (0:0)
Голи: Скороход (автогол), 62, Маркитан, 82
Стадіон «Колос» (Хлібодарівка) 300 глядачів

Перший матч — 1:2

«Жемчужина» (Одеса) — ФК «Врадіївка» (Миколаївська обл.) — матч припинено за рахунку 2-0 на користь господарів на 110 хвилині зустрічі у зв’язку за настанням темноти.
Стадіон «Іван» (Одеса), 400 глядачів
Перший матч — 0:1

26 серпня
«Балкани» (Зоря, Саратського р-ну, Одеської обл.) — «Авангард» (Каховка, Херсонської обл.)
Стадіон «ім. Б. Тропанця» (Балкани)
Перший матч — 1:0

Перші матчі 19 серпня
«Опір» (Львів) — ФК «Волока» (Глибочицький р-н Чернівецької обл.) — 0:2 (0:1)
Голи: Ільїн, 20, Бойчук, 90+3
Стадіон «Будівельник» (Пустомити), 80 глядачів


«Маяк» (Сарни, Рівненської обл.) — «Збруч» (Волочиськ, Хмельницької обл.) — 1:3 (0:2)
Голи : Борейчук, 90 — Цох, 23, Полторацький, 35, Пюрко, 62
Нереалізований пенальті: Хлібович, 65 (М)
Стадіон «Мрія» (Сарни), 700 глядачів


ФК «Миколаїв» (Львівська обл.) — ОДЕК (Оржів, Рівненського р-ну Рівненської обл.) — 1:0 (0:0)
Голи: Явоський, 63
Стадіон «Міський» (Миколаїв), 1200 глядачів


ФК «Вінниця» — «Мал» (Коростень, Житомирської обл.) — 5:0 (2:0)
Голи: Браславський, 4, Нгаха Коллінз, 44, 56, Турчинський, 59, Заводян, 81
Стадіон «Центральний міський», 500 глядачів


СК «Коростень» (Житомирська обл.) — «Єдність» (Плиски, Борзнянського р-ну, Чернігівської обл.) — 2:5 (1:3)
Голи: Бондарчук, 39, 67 — Шупак, 8 з пен., 68, Постолатьєв, 27, Муляр, 30, Тосі, 70
Стадіон «Спартак» (Коростень), 350 глядачів


«Інгулець-2» (Петрове, Кіровоградської обл.) — «Зоря-Черкаський Дніпро-2» (Білозір’я, Черкаського р-ну, Черкаської обл.) — 2:1 (1:0)
Голи: Акопян, 25, Денисов, 68 — Колос, 65
Стадіон «Інгулець» (Петрове), 400 глядачів


Жирним шрифтом виділені команди, які вже пробилися до 1/8 фіналу.

Петро Рацин

член виконкому Заліщицької

районної федерації футболу

Фото Богдана Дікальчука

Переглядів: 2838 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz