П`ятниця, 29.03.2024, 00:35

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Липень » 1 » "Дністер" мінімально обіграв "ДСО"
14:50
"Дністер" мінімально обіграв "ДСО"

В неділю, 28 червня, відбувся 10 тур обласної першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда матч цього туру проводила на власному полі міського стадіону «Дністер», де зустрічалася із новачком обласної першості, командою Державної Служби Охорони («ДСО») із міста Тернопіль.

Цей матч був дуже важливий для нашої команди, адже команда бореться за попадання у чільну трійку лідерів за підсумками першого кола і права на помилку заліщицькі футболісти не мали. Як я вже вище зазначив, суперники є новачками чемпіонату області і тому є невідомими для кожної команди, зокрема і для нашої. Гості перебувають всередині турнірної таблиці, що свідчать про те, що команда «ДСО» не здається на милість суперникам і бореться за очки у кожному матчі.

Щодо змін у стартовому складі у порівнянні із минулим матчем, який заліщани проводили на виїзді у місті  Кременець із місцевою командою «Буревісник», то відбулася одна зміна: замість Семенюка Романа, який не зміг прийняти участь у цьому матчі, з стартових хвилин грав Базюк Андрій, який вже повернувся у розташування команди. До речі, він на лівому краю оброни зіграв надійно, зайнявши місце постійно граючого на цій позиції вищезгаданого Семенюка Романа. Нагадаємо, що й надалі у клубному лазареті перебуває основний центральний захисник, капітан команди, Буртник Роман. Отож, наша команда на поле вийшла у такому складі: Іван Мельник – воротар, пару центральних захисників склали Ковалишин Андрій і Олексів Ярослав, крайніми захисниками – Базюк Андрій і Левицький Роман, у центрі поля грали Леськів Володимир та Рябий Михайло, по краях – Пилипʼюк Андрій (правий вінгер) та Гурін Євген (лівий вінгер), на вістрі атаки – Тарабалка Іван та Городинський Іван.

Заліщицькому «Дністру» вкрай була потрібна перемога і тому вони з перших хвилин ринулися в атаку. Гості із самого початку матчу віддали ініціативу господарям поля і заліщицькі футболісти почали раз-по-раз загрожувати воротам суперників. І тут своє вагоме слово сказав кращий бомбардир команди, нападник – Тарабалка Іван, який на 37 хвилині матчу ударом головою відкриває рахунок у цьому матчі і тим самим доводить свій лік забитих м’ячів до 9. У господарів поля були ще моменти для взяття воріт суперника, але десь техніка підвела, десь захисники і воротар гостей рятували свої ворота від пропущених м’ячів, а десь і фортуна була не нашій стороні. Перший тайм так і закінчився із мінімальною перемогою «Дністра».

З початком другого тайму господарі ще активніше почали загрожувати воротам гостей. Команда «ДСО» явно віддала ініціативу заліщицьким футболістам і лише зрідка створювала напівмоменти. На 67 хвилині свій другий м’яч за «Дністер» забиває Городинський Іван, який головою замкнув подачу із кутового прапорця від одного із лідерів команди Рябого Михайла. Після забитого другого м’яча у ворота суперників господарі не відійшли на захист своїх воріт, а й надалі грали у свою гру. Заліщицький «Дністер» ще не раз мав моменти збільшити рахунок у матчі, але спрацювало старе, всім відоме, правило: не забиваєш ти – забивають тобі. І вже на доданих хвилинах матчу, коли напевно вже всі були думками у роздягальні, гості зуміли забити гол престижу. Після подачі із штрафного Козовик Ігор також головою, випередивши усіх, перекидає м’яч через воротаря нашої команди і тим самим встановлює остаточний рахунок матчу. Неважливо з яким рахунком наша команда здобула перемогу, головне, що завойовано дуже потрібні 3 залікові бали. Також варто відмітити, що по ходу другого тайму на заміну виходили Гричан Юрій, Шацький Олександр, Стратій Назар і Рацин Ігор, які замінили Пилипʼюка Андрія, Мельника Івана, Базюка Андрія та Олексіва Ярослава відповідно. Отож, заліщицький «Дністер» здобуває непросту перемогу із рахунком 2:1, з чим ми гравців і адміністративно-тренерський штаб вітаємо. Хочеться подякувати нашій команді за здобуту вкрай важливу перемогу над міцним середняком чемпіонату, а від себе додам, що Ви МОЛОДЦІ. До завершення першого кола залишилася тільки одна гра і у якій потрібна тільки ПЕРЕМОГА. Вболівальники завжди вірять в перемогу рідної команди, а ви знайте, що ви вмієте і можете дарувати радість перемоги своїм вірним вболівальникам, тим самим перемагаючи своїх суперників.

Після зіграних десяти турів наша команда тимчасово розмітилася на другій сходинці турнірної таблиці, маючи у своєму 22 залікових очок, так само, як і ФСК «Чортків», але чортківчани поступаються нашій команді по додаткових показниках. На четверту сходинку опустився ФК «КАМ» із 21 очками і маючи при цьому 2 гри у запасі, який у цьому турі не грав, адже його матч із підволочиським «Збручем» перенесено. На першому місці із 27 очками надалі перебуває минулорічний чемпіон, теребовлянська «Нива», якій матч цього туру із ФК «Бережани» також перенесли. Причина перенесення згаданих двох матчів через участь футболістів цих клубів у фінальній частині сільських спортивних ігор Тернопільщини, яка 27-28 червня пройшла у містечку Скалат, що у Підволочиському районі.  У списку бомбардирів обласної першості наш Тарабалка Іван наздогнав лідера по забитих м’ячів Сороцького Ігоря із теребовлянської «Ниви», але варто відмітити, що «Нива» ще має одну гру у запасі.

Заключний тур першого кола пройде вже найближчими вихідними, а матч між командами ФСК «Чортків» – ФК «НИВА» (м. Теребовля) вже точно перенесений із неділі на суботу на прохання гостей, так як вони 7 липня проведуть матч за суперкубок області із ФК «Бережани». А тому можливо, що і матч нашої команди із ФК «Бережани», який має відбутися в неділю, 5 липня на міському стадіоні міста Бережан, за проханням господарів поля, можуть перенести на суботу, оскільки бережанці є учасниками фіналу суперкубка. Остаточну дату і час початку гри між заліщицьким «Дністром» і ФК «Бережани» ми повідомимо найближчим часом, як тільки нам стане відомо.

Турнірна таблиця станом на 29 червня 2015 року за посиланням: http://fc-dnister.at.ua/index/turnirna_tablicja/0-22.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 619 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz