П`ятниця, 26.04.2024, 02:40

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 9 » "Дністер" грає в нічию із ФК "КАМ". Інші матчі 15 туру чемпіонату області
10:14
"Дністер" грає в нічию із ФК "КАМ". Інші матчі 15 туру чемпіонату області

0-0.jpegВ неділю, 6 вересня, відбувся черговий, вже 15, тур обласної першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда матч цього проводила на власному полі міського стадіону «Дністер», де приймала сусідів як за географічним так і за турнірним принципом, команду ФК «КАМ» із села Будряківці, Борщівського району. Нагадаємо, до цього матчу заліщицький «Дністер» перебував на 2 місці в турнірній таблиці із 29 очками (в принципі, до завтрашнього дня він точно буде цю позицію утримувати), а наші суперники, команда гостей посідала третє місце, маючи в активі 28 очок і гру в запасі. Отже, заліщицьким футболістам була вкрай потрібна перемога над головними конкурентами в боротьбі зі другу сходинку у табелі про ранги, але, на жаль, матч закінчився із нічийним рахунком – 0:0. Але давайте все по порядку.

До цього матчу наша команда підійшла практично без втрат: усі футболісти, за винятком тих, котрі вже давно не виступають із різних причин за команду, були готові допомогти їй. Натомість у команди гостей були певні кадрові проблеми: через дискваліфікацію не зміг прийняти участь у цьому матчі один із лідерів команди Петро Бадло, а також через травму в цьому матчі не брав участі його брат, Ігор, який в перериві між колами перейшов до команди ФК «КАМ». Отже, стартовий склад нашої команди мав такий вигляд: Іван Мельник – воротар, пару центральних захисників склали Буртник Роман і Олексів Ярослав, на позицій крайніх захисників грали – Ковалишин Андрій (справа) і Левицький Роман (зліва), у центрі поля – Скибінський Богдан та Рябий Михайло, по краях – Пилипʼюк Андрій (правий вінгер) та Гурін Євген (лівий вінгер), під нападником діяв Щербак Іван і на вістрі – Тарабалка Іван. В запасі перебували такі гравці: Шацький Олександр – воротар, польові гравці: Базюк Андрій, Гричан Юрій, Рацин Ігор, Джус Іван, Городинський Іван, Лилик Тарас. Останні два у другому таймі виходили на поле і змінювали, відповідно, Тарабалка Івана та Ковалишина Андрія.

Заліщицький «Дністер» з перших хвилин кинувся в атаку, адже господарям вкрай була необхідна перемога. І на 18 хвилині господарі створюють реальний момент для взяття воріт, але тільки чудо рятує гостей від пропущеного гола. Буквально через дві хвилини знову виникає гострий момент біля воріт ФК «КАМ», але Іван Тарабалка не дістає до м’яча, щоб переправити його у сітку воріт. Вже через мить господарі поля отримали право на штрафний, але м’яч після удару Богдана Скибінського пролітає вище воріт. На 32 хвилині б’є Андрій Ковалишин, але його удар також виявився не точним. На 40 хвилині той же Іван Тарабалка отримав чудову нагоду для відкриття рахунку у цьому матчі, але удар через себе пройшовся вище поперечини воріт гостей. Під завісу першого тайму на удар із-за меж штрафного майданчику наважився наш молодий захисник Роман Левицький, але м’яч пролітає рядом зі штангою. Якщо в цілому охарактеризувати перший тайм, то моментів у господарів поля було предостатньо для взяття воріт, але десь техніка бажала бути кращою, а десь і фортуна була на стороні гостей. Щодо суперників, то в них за цілий перший тайм так і не було навіть напівмоментів, щоб відкрити рахунок у цьому матчі.

З початку другого тайму картинка практично не помінялася, але гості першими на 60 і 62 хвилинах створили чудові нагоди для взяття воріт господарів і тільки перекладина наших воріт врятувала «Дністер» від пропущеного м’яча. До речі, пробивав саме наш земляк Іван Бачинський, який виступає за команду ФК «КАМ». Це по суті були єдині моменти бурдяківських футболістів за цілий матч. Пізніше нагоди відкрити рахунок з’являлися тільки у нашої команди. Спочатку Іван Щербак не зміг скорити статися чудовою нагодою, а на 67 хвилині тільки стійка рятує гостей від пропущеного гола, це Богдан Скибінський завдавав удару зі штрафного. Нагоди відкрити рахунок у матчі також були і у Андрія Пилипʼюка, того ж таки Івана Тарабалки, Михайла Рябого, Євгена Гуріна. А в кінці матчу, вже на доданих хвилинах, господарі поля отримали право на два штрафні удари, але бодай забити один, такий потрібний, м’яч так і не зуміли. Якщо аналізувати весь матч, то беззаперечна перевага була у господарів поля. Це свідчить і кількість моментів, які створили заліщицькі футболісти, і володіння м’ячем, яке навіть неозброєним оком було більшим ніж у гостей. Натомість гості побудували свою гру на контратаках і більше думали про захист своїх воріт, адже нічийний рахунок цього матчу їх влаштовував, що не скажеш про нашу команду, якій вкрай потрібна була перемога.

Після цього туру «Дністер» надалі перебуває на другому місці, маючи в своєму активі 30 очок, ФК «КАМ» – третій із 29 очками. Але вже завтра, 9 вересня, бурдяківські футболісти зможуть повернути собі друге місце, адже зіграють пропущений матч 12 туру із ФК «Зборів» і у разі перемоги над суперниками, переберуться на другу сходинку, тим самим опустять «Дністер» на третю позицію. Нагадаємо, що незмінним лідером обласної першості є теребовлянська «Нива», яка ще у цьому розіграші не знала гіркоти поразки із 42 очками очолює турнірну таблицю.

«Дністер» – ФК «КАМ» – 0:0 (0:0)

6 вересня. 15.00. м. Заліщики. Міський стадіон «Дністер».

Головний арбітр: Соломчак Тарас

Асистенти арбітра: Бучинський Богдан, Кіцкай Дмитро

Спостерігач матчу: Мамус Олег

Також в цей день відбулися й інші матчі 15 туру.

Лідер обласної першості, теребовлянська «Нива», свій матч цього туру проводила на власному полі, де приймала молодих футболістів із ДЮСШ м. Тернопіль. Більш досвідчені господарі зуміли відвантажити суперникам шість м’ячів, при цьому не пропустивши жодного.

«Нива» – ДЮСШ – 6:0

6 вересня. 15.00. м. Теребовля. Міський стадіон «Колос».

Головний арбітр: Лівіцький Назар

Асистенти арбітра: Руцький Василь, Чорній Віталій

Спостерігач матчу: Вересюк Ярослав

Наші географічні сусіди, ФСК «Чортків», у цьому турі гостював у місті Збаражі, де зустрічався із командою «ДСО» м. Тернопіль, яка свої домашні матчі проводить на місцевому стадіоні. Гості зуміли здобути мінімальну перемогу із рахунком 2:1 і тим самим продовжують перебувати на 4 сходинці турнірної таблиці, маючи в своєму активі 23 очка.

«ДСО» – ФСК «Чортків» – 1:2

6 вересня. 15.00. м. Збараж. Міський стадіон.

Головний арбітр: Дупелич Богдан

Асистенти арбітра: Чемний Олег, Антонів Богдан

Спостерігач матчу: Вонсик Вікторіо

Кременецький «Буревісник» на своєму полі приймав гостей із міста Підволочиськ, однойменну команду ФК «Збруч». Господарі поля зуміли здобути дуже переконливу перемогу, перемігши суперників із рахунком 3:0.

«Буревісник» – ФК «Збруч» – 3:0

6 вересня. 15.00. м. Кременець. Міський стадіон.

Головний арбітр: Циганков Олександр

Асистенти арбітра: Трач Борис, Ющишин Андрій

Спостерігач матчу: Найко Олександр

Ще один матч відбувся у місті Бережани, де місцевий, однойменний футбольний клуб приймав команду ФК «Зборів». Гості нічого не зуміли протиставити господарям поля і зазнали розгромної поразки із рахунком 0:3.

ФК «Бережани» – ФК «Зборів» – 3:0

6 вересня. 15.00. м. Бережани. Міський стадіон.

Головний арбітр: Садковський Ігор

Асистенти арбітра: Садковський Юрій, Колодніцький Роман

Спостерігач матчу: Боднар Ярослав

ФК «Поділля-Агрон» в цьому турі участі не брав.

Турнірна таблиця станом на 07 вересня 2015 року за цим посиланням: http://fc-dnister.at.ua/index/turnirna_tablicja/0-22.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 772 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz