Четвер, 28.03.2024, 12:23

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Липень » 7 » "Дністер" грає в нічию із ФК "Бережани"
13:19
"Дністер" грає в нічию із ФК "Бережани"

В неділю, 05 липня, відбувся заключний, 11, тур обласної першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда матч цього туру проводила на виїзді у місті Бережани, де зустрічалася із місцевою однойменною командою. Матч завершився із нічийним рахунком 0:0.

Цей матч був дуже важливий для нас, адже команда бореться за попадання у чільну трійку лідерів за підсумками першого кола і здобувати очки у цьому матчі було вкрай необхідно. Команда господарів є дуже незручним суперником, адже обидва минулорічні матчі між цими командами закінчилися із нічийними рахунками. ФК «Бережани» є віце-чемпіоном минулорічного розіграшу обласної і першості і фіналістом кубка області. На даний момент бережанські футболісти перебувають в середині турнірної таблиці і чіпляються за кожне очко. Не виняток був і цей матч.

Щодо стартового складу «Дінстра», то він був ідентичним тому, який грав минулої неділі із командою «ДСО», і здобув перемогу із рахунком 2:1. Нагадаємо, що й надалі у клубному лазареті перебуває основний центральний захисник, капітан команди, Буртник Роман. Отож, наша команда на поле вийшла у такому складі: Іван Мельник – воротар, пару центральних захисників склали Ковалишин Андрій і Олексів Ярослав, крайніми захисниками грали – Базюк Андрій і Левицький Роман, у центрі поля – Леськів Володимир та Рябий Михайло, по краях – Пилипʼюк Андрій (правий вінгер) та Гурін Євген (лівий вінгер), на вістрі атаки – Тарабалка Іван та Городинський Іван.

Цей матч почався з атак господарів на ворота гостей, перших 20-25 хвилин вона володіли мінімальною перевагою, скажемо так, хотіли забити швидкий гол. Починаючи з середини першого тайму гості вирівняли гру і вже до закінчення його вони повністю володіли ініціативою, перший тайм команди закінчили мирно, так як і цілий матч. На 35 хвилині матчу лідер атак «Дністрі» Тарабалка Іван вийшов сам на сам з воротарем господарів, але нажаль не зумів обіграти його. Досить небезпечно для господарів пробивав, в падінні через себе, по їхніх воротах Гурін Євген, м’яч в лічених сантиметрах пролетів біля стійки воріт. Ще в одному епізоді той же Гурін пробивав по воротах суперників, але м’яч промайнув у кількох сантиметрах від дев’ятки воріт. В другому таймі незначне ушкодження отримав Базюк Андрій і на поле вийшов Гричан Юрій. В кінці матчу ще одна атака гостей повинна була закінчитись взяттям воріт господарів, тільки чудо врятувало їх від голу. В господарів за цілий матч не було жодного гострого моменту для взяття воріт гостей, вони ні разу не пробили в рамку їхніх воріт.

Після зіграних одинадцяти турів наша команда надалі тимчасово перебуває на другій сходинці турнірної таблиці, маючи у своєму 20 залікових очок, так як команда ФК «Борщів» знялася після дев’ятого туру обласної першості і її всі результати анульовано. Остаточне розташування команд після першого у турнірній таблиці буде відоме після зіграних пропущених матчів, які відбудуться цього тижня. Так, 08 липня відбудеться пропущений матч 7 туру між командами «ДСО» – ФК «КАМ», а в неділю, 12 липня, відбудуться два перенесені матчі 10 туру між ФК «КАМ» – ФК «Збруч» та ФК «Нива» – ФК «Бережани». Після цих матчів ми зробимо більш детальний звіт за підсумками першого кола і проаналізуємо виступ нашої команди у першому колі.

Турнірна таблиця станом на 06 липня 2015 року за посиланням: http://fc-dnister.at.ua/index/turnirna_tablicja/0-22.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 631 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz