Четвер, 18.04.2024, 18:46

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 23 » Анонс матчу "КАМ" - "Дністер" і 4 туру чемпіонату області
10:01
Анонс матчу "КАМ" - "Дністер" і 4 туру чемпіонату області

Герб Тернопільської областіВ неділю, 24 травня, відбудеться 4 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на виїзді в селі Бурдяківці, Борщівського району із командою «КАМ». Практично, це є команда, яка минулого року грала під назвою ФК «Борщів» і завоювала бронзові нагороди першості області. Команду «КАМ» не можна вважати новачком чемпіонату, оскільки вона просто з цього сезону змінила назву, а так вона все виступала в обласній першості під назвою ФК «Борщів».

Бурдяківці — село в Україні, в Борщівському районі Тернопільської області. Розташоване на північному сході району. Поштове відділення — Бурдяківське. Центр сільради, якій підпорядковані село Дубівка та хутір Збриж. Приєднані хутори Кругла та Когутівка. Населення — 1091 особа. Назва села походить від назви річки Бурда.

Минулого року між командами були зафіксовані такі результати: у першому колі наша команда на своєму полі зазнала поразки від тодішнього ФК «Борщів», а у другому колі теж не змогла переграти суперників, поступившись на їхньому полі із мінімальним рахунком 0:1 Варто відмітити, що в складі наших суперників виступає наш земляк Бачинський Іван із села Новосілки. Але він зараз не грає в футбол, оскільки травмований і перебуває на лікуванні. В минулому турі команди зіграли по-різному: заліщицький «Дністер» здобув перемогу на своєму полі у команди ФК «Поділля-Агрон» із рахунком 2:0, а наші суперники, футболісти «КАМ», у центральному протистоянні минулого туру зазнали поразки від минулорічного чемпіона, теребовлянської «Ниви», із рахунком 0:2. Після двох турів у активі ФК «Дністер» 7 очок і друге місце у турнірній таблиці, у ФК «КАМ» – 6, що дозволяє їм йти слідом за нами на 3 місці. Початок матчу о 16 годині. Отже, чекаємо безкомпромісної та спортивної боротьби на футбольному полі, а також бажаємо перемоги нашій команді. Також не забуваємо брати участь у конкурсі прогнозів, де за підсумками першого етапу будуть розігруватися цінні призи.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

4 тур, 24.05.2015р., неділя

«КАМ»

(с. Бурдяківці)

:

Герб Дністер Заліщики

«Дністер»

(м. Заліщики)

с. Бурдяківці. Місцевий стадіон. 16.00

Арбітр матчу: Дупелич Богдан

Асистенти арбітра:

Скиба Михайло, Руцький Василь

Спостерігач (інспектор) матчу:

Королюк Ярослав

Прогноз fc-dnister.at.ua – 0:2

Також в цей день відбудуться й інші матчі 4 туру. Теребовлянська «Нива», яка займає першу сходинку у турнірній таблиці, завітає до обласного центру, де зустрінеться із молодими футболістами ДЮСШ. Футболісти ФК «Поділля-Агрон» в себе вдома приймуть гостей із м. Борщева, однойменну команду ФК «Борщів». Кременецький «Буревісник» здійснить вояж у м. Підволочиськ, де зустрінеться із місцевий «Збручем». ФСК «Чортків» на стадіоні «Харчовик» прийме команду державної служби охорони м. Тернопіль («ДСО»). І ще один матч відбудеться у м. Зборів, де місцеві футболісти поміряються силами із суперниками ФК «Бережани». Початок усіх матчів о 17 годині.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 736 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz