Вівторок, 23.04.2024, 23:07

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 19 » Анонс матчу "Дністер" - "Поділля-Агрон" і 3 туру чемпіонату області
14:13
Анонс матчу "Дністер" - "Поділля-Агрон" і 3 туру чемпіонату області

Герб Тернопільської областіВ середу, 20 травня, відбудеться 3 тур чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських колективів.

ФК «Дністер» матч цього туру проведе на власному полі з командою ФК «Поділля-Агрон» із Великих Гаїв Тернопільського району.

Село Великі Гаї знаходиться на південно-східній околиці міста Тернополя ( 4 км. від центру міста). Населення близько 4 тис. чоловік. Великі Гаї є одним із найбільших сіл Тернопільської області. В межах населенного пунтку знаходиться ландшафтний заказник місцевого значення "Наші гаї".

Футболісти із Тернопільського району постійні учасники першості, на високі місця ніколи не претендували, але завжди були міцним середняком чемпіонату і не приємним суперником для будь-якої команди. Минулого року між командами були зафіксовані такі результати: у першому колі наша команда на місцевому стадіоні с. Великі Гаї виграла у суперників із рахунком 1:0, а у другому колі здобула технічну перемогу із рахунком 3:0, оскільки гості на цей матч не приїхали. Варто додати, що склад наших суперників цього року поповнив Бадло Ігор, який в минулому був гравцем нашої команди. В минулому турі команди зіграли по-різному: заліщицький «Дністер» здобув мінімальну перемогу на виїзді у м. Підволочиськ над командою «Збруч» із рахунком 1:0, а наші суперники, футболісти «Поділля-Агрон», були розгромлені на своєму полі минулорічним чемпіоном, теребовлянською «Нивою», із рахунком 1:4. Після двох турів у активі ФК «Дністер» 4 очки, у ФК «Поділля-Агрон» – 1. Початок матчу о 17 годині. Отже, чекаємо безкомпромісної та спортивної боротьби на футбольному полі, а також бажаємо перемоги нашій команді. Також не забуваємо брати участь у конкурсі прогнозів, де за підсумками першого етапу будуть розігруватися цінні призи.

Чемпіонат Тернопільської області з футболу

серед аматорських колективів

3 тур, 20.05.2015р., неділя

Герб Дністер Заліщики

«Дністер»

(м. Заліщики)

:

«Поділля-Агрон»

(с. Великі Гаї)

Заліщики. Стадіон «Дністер». 17.00

Арбітр матчу: Ковальчук Віктор

Асистенти арбітра:

Федунець Володимир, Харчук Сергій

Спостерігач (інспектор) матчу:

Будівський Іван Степанович

Прогноз fc-dnister.at.ua – 3:1

Також в цей день відбудуться й інші матчі 3 туру. Головне протистояння цього туру відбудеться в м. Теребовлі, де зійдуться дві команди, які перебувають на вершині турнірної таблиці: місцевий клуб «Нива» прийме команду ФК «КАМ» із с. Бурдяківці, Борщівського району. Також відбудеться й протистояння двох команд, які перебувають на останніх місцях турнірної таблиці: підволочиський «Збруч» на виїзді поміряється силами із командою ФК «Борщів». Молоді футболісти ДЮСШ в себе вдома прийматимуть команду ФК «Зборів». ФСК «Чортків» завітає в гості до м. Кременця, де зустрінеться із місцевою командою «Буревісник», а віце-чемпіони сезону 2014 року, ФК «Бережани», в м. Збараж екзаменуватимуть дебютантів першості команду «ДСО», яка свої матчі проводить у цьому місті. Початок усіх матчів о 17 годині.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 634 | Додав: dydka85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz