Четвер, 25.04.2024, 14:59

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Протягом 26-28 березня відбулися два тури дитячо-юнацького турніру з футболу «Кубок єдності», який цими днями проходить на футбольних полях Заліщицького району і одним з його організаторів виступає президент ФК «Тернопіль» Іван Марущак.

Турнір проходить у двох вікових групах – U-14 та U-16.

У змаганнях 14-річний юнаків зафіксовано такі результати: 1 тур  «Барса» (Суми) – ДЮСШ №21 (Київ) – 2:2, «Княжа» (Київська обл.) – ФК «Вишневе» (Київська обл.) – 0:3, «Дністер» (Заліщики) – ФК «Крюковщина» (Київська обл.) – 4:1; 2 тур – ДЮСШ №21 – ФК «Вишневе» – 1:2, «Барса» – «Дністер» – 6:0, «Княжа» – ФК «Крюковщина» – 6:1.

Турнірне становище (U-14): 1. ФК «Вишневе» – 6 очок, 2. «Барса» – 4,  3. «Княжа» – 3, 4. «Дністер» – 3, 5. ДЮСШ №21 – 1, 6. ФК «Крюковщина» – 0;

У турнірі 16-річних юнаків змагаються вісім команд розділених на дві групи. Група «А»: 1 тур – «Надія» (Копичинці) – «Форвард» (Чернівці) – 0:6, ФК «Тернопіль-Педліцей» – ДЮСШ №21 – 2:0, 2 тур - «Надія» – ФК «Тернопіль-Педліцей&r ... Читати далі »

Переглядів: 889 | Додав: dydka85 | Дата: 30.03.2016 | Коментарі (0)

Щойно завершився матч за ІІІ місце 5-го міжобласного турніру пам’яті письменника-журналіста, громадського діяча Тернопільщини П.І. Ковальчука між командами ФК "Копичинці" та ФК "Арсенал" із міста Фастів, Київської області. В основний час матчу була зафіксована нічия із рахунком 2:2, а у серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися фастівські футболісти, здобувши перемогу із рахунком 5:3. Вітаємо команду ФК "Арсенал" із завоюванням бронзових медалей турніру.

Зараз розпочнеться фінальний матч турніру, в якому зустрінуться ФК "Дністер" та ФК "Волока". Запрошуємо заліщан та гостей міста, вболівальників та прихильників футболу своєї присутністю підтримати команди на футбольному полі.

На жаль, кубок їде у Волоку, адже саме футболісти із ФК "Волока" здобули його, перегравши у фіналі команду ФК "Дністер" із рахунком 4:2.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 510 | Додав: dydka85 | Дата: 27.03.2016 | Коментарі (0)

Щойно завершився другий півфінальний матч 5-го міжобласного турніру пам’яті письменника-журналіста, громадського діяча Тернопільщини П.І. Ковальчука між командами ФК "Дністер" та ФК "Арсенал". Звитягу, по інакшому я і не скажу, здобули господарі турніру, ФК "Дністер" у серії післяматчевих пенальті.

Спочатку на старті першого тайму гості вийшли вперед завдяки влучному удару їхнього гравця на 2 хвилині матчу. Але господарі зуміли відігратися вже у другому таймі. Зрівняв рахунок Стратій Назар. Команди не хотіли ризикувати і довели цей матч до серії післяматчевих пенальті. У нашій команді забивали: Буртник Роман, Рябий Михайло, Пилипюк Андрій, Левицький Роман та Скибінський Богдан. А вивів команду у фінал, на мою думку, наш воротар, Мельник Іван, який відбив 4 удар гостей. 

Отож, завтра 27 березня, у матчі за ІІІ місце зустрінуться ФК "Копичинці" та ФК "Арсенал", а у фіналі зіграють ФК "Дністер" та ФК "Волока". Запрошуємо заліщан та гостей міста, вболівальників та прихильників футболу своєї присутністю підтримати команди на футбольному полі.

 

Переглядів: 548 | Додав: dydka85 | Дата: 26.03.2016 | Коментарі (0)

Щойно завершився перший півфінальний матч 5-го міжобласного турніру пам’яті письменника-журналіста, громадського діяча Тернопільщини П.І. Ковальчука між командами ФК "Копичинці" та ФК "Волока". Фінальний свисток головного арбітра цього матчу зафіксував впевнену перемогу команди ФК "Волока" із рахунком 2:0. Спочатку на 28 хвилині матчу ФК "Волока" забила перший гол у ворота суперників, а остаточну крапку у цьому поєдинку вони вже поставили у другому таймі: на 73 хвилині забивають другий гол у ворота копичинецької команди, тим самим встановивши рахунок 2:0 на свою користь. Вітаємо футболістів із чернівеччини із виходом у фінал турніру, а команда ФК "Копичинці" зіграє у матчі за ІІІ місце, який відбудеться завтра. Нагадаємо, що після відкриття турніру, яке проходить у ці хвилини, відбудеться другий півфінальний матч, у якому зіграють господарі турніру, ФК "Дністер" та ФК "Арсенал" із міста Фастів, Київської області. Запрошуємо заліщан та гостей міста, вболівальників та прихильників футболу своєї присутністю підтримати команди на футбольному полі.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 769 | Додав: dydka85 | Дата: 26.03.2016 | Коментарі (0)

Сьогодні, на міському стадіоні "Дністер", стартує 5-й міжобласний турнір пам’яті письменника-журналіста, громадського діяча Тернопільщини П.І. Ковальчука. В ньому беруть участь господарі турніру, ФК "Дністер", ФК "Копичинці" із однойменного міста на Тернопільщині, із однойменного селища на Чернівечині та ФК "Арсенал" із міста Фастів, Київської області. У першому півфінальному матчі зійдуться команди ФК "Копичинці" та ФК "Волока". Початок матчу о 12 годині. Після поєдинку між цими командами відбудеться відкриття турніру, а після цього відбудеться другий півфінальний матч, у якому зіграють господарі турніру, ФК "Дністер" та ФК "Арсенал" із міста Фастів, Київської області. Початок матчу за участі нашої команди о 14 годині. Продовжиться турнір у неділю, 27 березня. Спочатку о 12 годині відбудеться матч за ІІІ місце між командами, які програють у півфінальних матчах, а о 14 годині пройде фінал турніру за участю команд-переможців стадії ½ фіналу. Після фінального поєдинку відбудеться нагородження переможця та призерів 5-го міжобласного турніру пам’яті письменника-журналіста, громадського діяча Тернопільщини П.І. Ковальчука. Запрошуємо заліщан та гостей міста, вболівальників та прихильників футболу своєї присутністю підтримати команди на футбольному полі.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 449 | Додав: dydka85 | Дата: 26.03.2016 | Коментарі (0)

24 березня футбольний клуб "Дністер" провів черговий контрольний поєдинок. Суперником нашої команди була в недавньому минулому професійна команда, тернопільська "Нива", яка почала відродження з нуля і має намір заявлятися на чемпіонат області 2016 року. Поєдинок спочатку було заплановано провести на футбольному полі у смт. Товсте, але у зв'язку із погодніми умовами, гру перенесли на поле зі штучним покриттям у с. Синьків. Кілька днів тому "Нива" уже зіграла контрольний матч у Товстому, перемігши ФСК "Чортків" 1:0.

Тернополяни почали активно з перших хвилин і уже на 2-ій хвилині гри забили швидкий гол, скориставшись помилкою оборони нашої команди. Варто відзначити, що за ФК "Дністер" не грало ряд основних футболістіва через різні причини. Голом відзначився Андрій Бадло. Заліщицька команда намагалась відігратися. В основному уся небезпека нашої команди базувалася на дальніх ударах та зі стандартів. Проте в кількох випадках на висоті був молодий кіпер "Ниви" Олександр Чернятинський.
Натомість ближче до кінця гри тернополяни забили вдруге. Наш воротар зіграв руками за межами штрафного майданчика, і арбітр призначив штрафний удар. Реалізувати нагоду вдалося Віталію Бадло. М'яч, після прямого удару капітана "Ниви", від перекладини залетів у сітку воріт.  На більше команди у першому таймі не спромоглися.
З початком другого тайму вже заліщицька команда заволоділа ініціативою, але нашим футболістам не вдалося скористатися створеними нагодами. Натомість одна з контратак &qu ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: dydka85 | Дата: 25.03.2016 | Коментарі (0)

ОГОЛОШЕННЯ!

УВАГА! Матч  "Дністер" - "Нива" у зв'язку з погодніми умовами перенесений у с. Синьків (Заліщицького р-ну.). Початок гри о 15:30.

Сьогодні, 24 березня, ФК "Дністер" у рамках підготовки до чемпіонату області 2016 року зіграє контрольний поєдинок. Суперниками нашої команди буде в недавньому минулому, професійна команда, яка виступала у Першій лізі України, ФК "Нива" із міста Тернопіль. Запрошуємо вболівальників та шанувальників футболу прийти та підтриматиулюблену команду у цьому матчі.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 479 | Додав: dydka85 | Дата: 24.03.2016 | Коментарі (0)

В неділю, 20 березня, ФК "Дністер" провів свій черговий товариський матч у рамках підготовки до обласного чемпіонату 2016 року. Суперниками заліщицьких футболістів була команда Першої ліги України – чернігівська "Десна", яка у наших краях проводить також підготовку до змагань у Першій лізі України. На жаль, більш досвідчена команда зуміла здобути перемогу із рахунком 4:1.

Стартовий склад нашої команди виглядав так: Мельник Іван – воротар, польові гравці – Буртник Роман, Семенюк Роман, Левицький Роман, Пилипюк Андрій, Рябий Михайло, Джус Іван, Гусляк Богдан, Гурін Євген, Вонс Ігор, Тарабалка Іван. Господарі поля, як то кажуть, не злякалися іменитих суперників і з перших хвилин почали створювати моменти біля воріт гостей. І один із таких моментів закінчився голом. На 9 хвилині матчу Рябий Михайло класним, обвідним ударом положив м’яч у нижній, дальній від воротаря, кут воріт. Воротар був безсилий у цьому моменті. Варто відмітити, що гольову передачу віддав Тарабалка Іван, який повернувся знову в нашу команду. Після голу гра практично велася у центрі поля, але були й дійсно небезпечні моменти біля воріт обох команд. Варто відмітити умілість наших захисників, які раз по раз створювали штучні офсайди, а футболісти чернігівської команди попадалися на ці "ловушки". Від середини тайму гості перехопили ініціативу і почали створювати гострі моменти біля наших воріт. Після виконання небезпечного штрафного тільки перекладина наших воріт рятує від неминучого гола. Також згадується дальній удар гостей, але м’яч після рикошету виходить на кутовий. Після цього вже господарі отримали право пробивати штрафний удар, але м’яч після удару Рябого Михайла попадає у руки голкіпера гостей. Згодо ... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: dydka85 | Дата: 23.03.2016 | Коментарі (0)

ОГОЛОШЕННЯ!

В неділю, 20 березня, на міському стадіоні "Дністер" у місті Заліщики наша команда у рамках підготовки до чемпіонату області 2016 року зіграє свій третій контрольний поєдинок. Суперниками нашої команди буде професійна команда, яка виступає у Першій лізі України, ФК "Десна" із міста Чернігів. Початок матчу о 14 годині. Запрошуємо вболівальників та шанувальників футболу прийти та підтримати улюблену команду у цьому матчі.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 666 | Додав: dydka85 | Дата: 19.03.2016 | Коментарі (0)

ОГОЛОШЕННЯ!

В суботу, 19 березня, на місцевому стадіоні села Добрівляни відбудеться товариський матч між командами ФК "Тернопіль" та "Десна" із міста Чернігів. Початок матчу о 16 годині. Запрошуємо вболівальників та шанувальників футболу прийти на стадіон та насолодитися грою команд Першої ліги України.

Сергій Дудка

редактор сайту, спортивний оглядач

Переглядів: 464 | Додав: dydka85 | Дата: 18.03.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 »
Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz