П`ятниця, 29.03.2024, 10:42

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 20

Заліщицький «Дністер» 18 квітня в смт. Заводське на міському стадіоні, в рамках підготовки до чемпіонату області, в товариському матчі з ФСК «Чортків» зіграв свою п’яту по рахунку тренувальну гру. На матч наша команда вийшла в складі, який, як сказали тренери команди, максимально наближений до стартового в першому матчі відкриття обласної першості. Тобто всі футболісти, які брали участь в цьому матчі, будуть внесені в заявочний аркуш команди в обласну федерацію футболу для участі в обласній першості. В цьому матчі, з перших хвилин в складі команди на поле виходили: Іван Мельник – воротар, гравці в полі – Роман Буртник, Олег Тракало, Роман Семенюк, Андрій Ковалишин, Михайло Рябий, Богдан Скибінський, Володимир Леськів, Євген Гурін, Андрій Пилипʼюк, Іван Тарабалка. В запасі цього дня перебували і виходили на поле – Олександр Гнида, Назар Стратій, Іван Городинський, Роман Левицький, Юрій Гричан. Крім названих футболістів, в заявочний аркуш команди на участь в чемпіонаті області, попадають – Андрій Базюк, Богдан Гусляк, Владислав Токарчук, Ігор Рацин, Олександр Шацький, які з певних причин були відсутні на цьому матчі.

А тепер коротко про перебіг подій на футбольному полі, де наші футболісти при повній перевазі над суперниками перемогли із рахунком 3:1. Перший гол у ворота господарів на 2 хвилині матчу забив, невідпорним ударом, півзахисник команди Богдан Скибінський. Він та Михайло Рябий, які цього сезону після довгої перерви, знову будуть виступати за Заліщики, скажемо без перебільшення, значно підсилили команду. Правда на 34 хвилині господарі зрівняли рахунок з пенальті, яке на думку багатьох вб ... Читати далі »

Переглядів: 660 | Додав: k1ll0k | Дата: 20.04.2015 | Коментарі (0)

  В суботу, 18 квітня, на міні-полі з штучним покриттям міського стадіону «Дністер» згідно календарного плану спортивно-масових і фізкультурно-оздоровчих заходів Тернопільського обласного ФСТ «Колос» на 2015 рік проходив зональний турнір по міні-футболу серед сільських і селищних рад в залік ХХV сільських спортивних ігор Тернопільщини.

  В цьому турнірі брали участь представники Гусятинського, Борщівського, Чортківського районів і команда Добрівлянської сільської ради, яка захищала честь Заліщицького району. На цьому турнірі був присутній голова обласного ФСТ «Колос» Григорій Гунтік. Турнір проходив по олімпійській системі, тобто проводилось 2 півфінали, переможені грали в матчі за 3-4 місця, переможці в фінальну матчі розігрували одну путівку у фінальну пульку, яка буде проходити в м. Скалаті, Підволочиського району. Сліпе жеребкування команд провів пан Гунтік, в результаті якого в першому півфіналі зустрілись футболісти з Чортківського і Борщівського районів, рахунок матчу – 1:4. В другому півфіналі наші земляки нажаль поступились гостям із Гусятинського району з рахунком 3:5. У «втішному» фіналі, в матчі за 3-4 місця, добрівлянці зіграли більш успішно, вигравши із рахунком 4:1 у команди із Чортківського району. У фіналі гусятинці буквально розтрощили команду із Борщівського району з рахунком 8:2 і завоювали єдину путівку на фінальні ігри.

*  *  *

  Паралельно в цей де час на великому полі стадіоні «Дністер» проводились матчі 1 туру, другого кола чемпіонату обласної дитячо-юнацької футбольної ліги 2014-2015 рр. серед юнаків 1998-99 р.н. та 2000 р.н. і молодших групи Б. ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: k1ll0k | Дата: 20.04.2015 | Коментарі (0)

  17 квітня 1980 р., в мальовничому селі Угриньківці на Заліщанщині, народився головний тренер ФК «Дністер» Ярослав Васильович Олексів. Людина, яка пройшла шлях від футболіста до тренера, в кар’єрі та житті якої були як злети, так і падіння.

  Я.В. Олексів – особливих рекомендацій не потребує! Його цінують не лише за професіоналізм та колосальну працездатність, Він має багато інших цінних якостей спеціаліста і Людини.

  В цей день колектив сайту, а також усі щирі та вірні вболівальники команди вітають Ярослава Васильовича зі святом і шлють найщиріші вітання з побажанням щастя, добра, довголіття, наснаги в усіх починаннях, многих Вам літ. Бажаємо, щоб Ви, разом з «Дністром», підкорили обласний футбольний Олімп – стали чемпіонами області, володарями кубка області, а в майбутньому примножували і підкорювали інші футбольні вершини! А ми, в свою чергу, будемо й надалі приходити на трибуни стадіону і підтримувати Вас і наш рідний клуб!

  З повагою: колектив сайту та усі щирі та вірні вболівальники команди.

Переглядів: 573 | Додав: k1ll0k | Дата: 20.04.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz