П`ятниця, 19.04.2024, 19:03

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 02

1 листопада, в неділю, на міському стадіоні «Дністер» м. Заліщики проводився «золотий» матч, в якому ФК «Ворвулинці» і ФК «Добровляни» розігрували звання чемпіона району сезону 2015 року. Так, як за підсумками 24 турів регулярного чемпіонату ці команди набрали по 57 залікових балів і тому згідно Положення про розіграшу кубка та чемпіонату Заліщицького району з футболу виникла необхідність в цій грі.

На поле команди вийшли в своїх найсильніших складах, адже на кону було звання чемпіона району і доля золотих медалей. Команда із Ворвулинців перемогла своїх опонентів з рахунком 1:0, єдиний переможний гол на 19 хвилині матчу забив Володимир Городинський і заслужено стала чемпіоном району. Я скажу так, хлопці із Ворвулинець в чесній, спортивній боротьбі стали першими, вони довго очолювали турнірну таблицю першості до останнього туру. І тільки прикра осічка в останньому турі, де вони поступилися в Касперівцях, завадила їм стати чемпіонами без цього матчу. Це команда одна із небагатьох, якщо не єдина в районі, сформована виключно із футболістів, вихідців із села Ворвулинці. Це перший вагомий успіх команди за останні 5 років, надіюсь не останній. Адже вже 8 листопада вони зустрінуться в двобої з володарем кубка району, ФК «Угриньківці», в матчі за суперкубок району. Цей матч відбудеться на міському стадіоні «Дністер» м. Заліщики, початок о 14 годині. Запрошуємо вболівальників і небайдужих до футболу людей на останній офіційний матч сезону 2015 року і підтримати улюблену команду. «Срібним» призером районної першості стала команда ФК «Добровляни», «бронзовими» – ФК «Касперівці». Чемпіони і призери, після закінчення «золотого» ма ... Читати далі »

Переглядів: 903 | Додав: dydka85 | Дата: 02.11.2015 | Коментарі (2)

В суботу, 31 жовтня, на стадіоні села Шутроминці другий рік підряд проводився футбольний турнір «Кубок Героїв Майдану». Сама назва кубка говорить за себе, шутроминчани таким чином вшанували світлу пам'ять героїв Революції Гідності, тих хто поклав голови за нашу Україну. На турнір були запрошені і прибули команди: ФК «Висічка» – чемпіон Борщівського району сезону 2015 року, ФК «Базар» із Чортківського району, і нажаль, в останній день відмовилися від участі ФК «Кадубівці» із Чернівецької області. Третьою командою-учасником турніру була місцева команда – ФК «Шутроминці».

Турнір проводився по круговій системі, тобто всі три команди зіграли між собою, пари були сформовані згідно сліпого жеребкування. В першому матчі зустрічалися господарі із командою ФК «Висічка» і, нажаль, поступилися з рахунком 1:2. В другому матчі шутроминчани впертій спортивній боротьбі поступилися гостям із Чортківського району із рахунком 2:3 і таким чином стали третіми. В третьому, вирішальному, матчі зустрічалися між собою гості турніру, в якому ФК «Базар» переміг ФК «Висічка» з рахунком 3:2 і заслужено завоював перехідний красень-кубок. Всі команди-учасниці турніру нагороджені кубками на постійне зберігання, а кращі за амплуа отримали призи. Так кращим воротарем визнано Володимира Басика із ФК «Висічка», захисником – Івана Городинського із ФК «Шутроминці», нападником – Романа Лучку із ФК «Базар», кращим гравцем турніру – Івана Тарабалку із ФК «Шутроминці». Турнір пройшов на високому організаційному рівні, дівчата в українських одностроях за давньою українською традицією вручили капітанам команд на вишитих ... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: dydka85 | Дата: 02.11.2015 | Коментарі (0)

Вчора, 1 листопада, свій 45-й день народження

святкував лікар ФК “Дністер” Василь Олексюк!

Керівництво клубу, футболісти і просто друзі щиро вітають свого улюбленого лікаря, прекрасну, відверту і світлу людину з чудовим святом — з Днем Народження! Бажаємо Вам, Василь Ярославович, хронічного здоров‘я, рецидивуючого щастя, гіпертонічної зарплати і вагітного гаманця! Нехай здійснюються усі найзаповітніші мрії! Нехай все те добро, яке ви зробили людям, повернеться Вам сторицею! Бажаємо, щоб гравці нашого клубу, про яких ви щодня піклуєтесь, якомога менше хворіли і отримували якнайменше травм! Добра, Любові та Усмішок Вам кожного дня! 

Прийміть у цей день вітання найкращі

Бажаєм здоров’я, любові і щастя

Щоб лихо й тривоги Вас обминали,

Зозуля сто років життя накувала.

Хай в житті твоїм щастя квітує

Веснянково-іскристим розмаєм

Бог ласкавий хай радість дарує

... Читати далі »

Переглядів: 505 | Додав: dydka85 | Дата: 02.11.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz