Четвер, 18.04.2024, 22:52

 
Меню сайту

Конкурс прогнозистів
Прізвище Ім'яОчки
1Рацин Володя8
2Рацин Оксана6
3Кравець Юрій4
4Зятик Валентин3
5Гнип Роман3


Наше опитування
На якому місці закінчимо чемпіонат області?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 09

У віснику «Гол», що сайті Тернопільської обласної федерації футболу, опубліковано інтерв’ю президента футбольного клубу «Дністер» Ігоря Івановича Білінського, яке взяв журналіст Ярослав Гарай. Наводимо повний текст статті.

Ігор Білінський: «Заліщицький «Дністер» на 95 відсотків укомплектований вихідцями з нашого регіону».

Гадаю, шанувальники футболу добре пам’ятають, як за підсумками минулорічного чемпіонату Тернопільщини самобутньому колективові із традиційно футбольного міста Заліщики забракло буквально лічених турнірних показників, аби завершити сезон у трійці кращих клубів області. І цей факт можна віднести швидше до розряду випадкового збігу обставин, а ніж до якогось закономірного аргументу, оскільки заліщицький футбол останнім часом справді перебуває на доволі високому рівні розвитку. Досить сказати, що, приміром, у 2012 році ФК «Дністер» завоював бронзу в чемпіонаті Тернопільщини, у 2013-му – срібло. Крім того, торік  заліщицький клуб вдруге в своїй історії став володарем суперкубка області. І усі ці успіхи не випадково пов’язують передусім з людиною, для якої футбол  реально є невід’ємною частиною життя. І йдеться, звісно ж, про вже багаторічного президента і справжнього мецената ФК «Дністер» Ігоря Івановича Білінського, який, починаючи з 2011 року, активно і незмінно займається розвитком футбольного руху в Заліщицькому районі.

Штрихи до портрета. Ось, скажімо, як характеризує свого «шефа»  прес-секретар футбольного клубу Петро ... Читати далі »

Переглядів: 1662 | Додав: dydka85 | Дата: 09.09.2015 | Коментарі (0)

0-0.jpegВ неділю, 6 вересня, відбувся черговий, вже 15, тур обласної першості з футболу серед аматорських колективів. Наша команда матч цього проводила на власному полі міського стадіону «Дністер», де приймала сусідів як за географічним так і за турнірним принципом, команду ФК «КАМ» із села Будряківці, Борщівського району. Нагадаємо, до цього матчу заліщицький «Дністер» перебував на 2 місці в турнірній таблиці із 29 очками (в принципі, до завтрашнього дня він точно буде цю позицію утримувати), а наші суперники, команда гостей посідала третє місце, маючи в активі 28 очок і гру в запасі. Отже, заліщицьким футболістам була вкрай потрібна перемога над головними конкурентами в боротьбі зі другу сходинку у табелі про ранги, але, на жаль, матч закінчився із нічийним рахунком – 0:0. Але давайте все по порядку.

До цього матчу наша команда підійшла практично без втрат: усі футболісти, за винятком тих, котрі вже давно не виступають із різних причин за команду, були готові допомогти їй. Натомість у команди гостей були певні кадрові проблеми: через дискваліфікацію не зміг прийняти участь у цьому матчі один із лідерів команди Петро Бадло, а також через травму в цьому матчі не брав участі його брат, Ігор, який в перериві між колами перейшов до команди ФК «КАМ». Отже, стартовий склад нашої команди мав такий вигляд: Іван Мельник – воротар, пару центральних захисників склали Буртник Роман і Олексів Ярослав, на позицій крайніх захисників грали – Ковалишин Андрій (справа) і Левицький Роман (зліва), у центрі поля – Скибінський Богдан та Рябий Михайло, по краях – Пилипʼюк Андрій (правий вінгер) та Гурін Євген (лівий вінгер), під нападником діяв Щербак Іван і на ... Читати далі »

Переглядів: 771 | Додав: dydka85 | Дата: 09.09.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Турнірна таблиця
  КомандаВ Н П О 
1Нива Тб.2016
2Нива Тр.2206
3Збруч2016
4Агрон1205
5Нива Бер.1205
6Дністер1114
7ДСО1114
8Копичинці1023
9Козова0020
10Чортків0030











Календар матчів

Попередній матч

22 травня 2016 року

ФК "Копичинці"

/м.Копичинці/

1

"Дністер"

/м.Заліщики/

1

 

 

Наступний матч

29 травня 2016 року

"Дністер"

/м.Заліщики/

3 

"ДСО-Поділля"

/Тернопіл. р-н./

 3



Архів записів

Соціальний блок


Партнер


Розробка сайту | Гаврилюк Сергій © 2024Безкоштовний хостинг uCoz